Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 144
  • 342
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Stacy Pierce, Добре дошла и от мен и лека бременност до края Hug

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 13:47 от Kasidy

# 137
Stacy Pierce честито и от мен Hug. Аз да ви се оплача момичета Sad. Днес така ме шашнаха в Тина К. отидох за първи път да ми чуят тоновете в 106 кабинет и док. която записва тоновете не чу изобщо нищо от едното бебе, мъчи се доста... но нали нямат там узлтразвук и беше на налучкване разходка из целия корем без резултат, та после тичах по спешност до моя си д-р да ме успокоява. Често ли се случва да застане едното бебе в неудобна позиция и да не чуят сърчицето? Сега ме е страх сл. път как ще и дали ще ги чуват и двете на тези следене-та на тонове?   

# 138
Здравейте, момичета! Simple Smile
За първи път се престраших да пиша в този подфорум и ако включването ми не е на място - моля да ме извините! Blush
Влизам с молба за мнения по въпрос, който ме притеснява и с надежда да ме насочите към правилно решение.

Ето цитат от постинга ми в отчетната тема на очакващите, където описвам проблема си:

Цитат
Последните няколко дни съм изпаднала в размисъл и съм дори леко притеснена по въпроса къде и при кого ще раждам. При първата ми бременност не съм имала уговорки с лекар и раждах при дежурния екип. Тук се присъединявам към онези момичета, които не искат да си спомнят за въпросното раждане. Сега с тази многоплодна бременност въпросът дали ще правя уговорка е абсолютно излишен. Но да се върна на притесненията ми - от безбройните писания, които съм прочела по въпроса, имам спомен, че в Майчин дом е най-разумно да се раждат близнаци. Неонатолозите там били най-добри, както и лекари с богат опит при израждане на близнаци. В същото време се сещам и за така обстойно коментираните условия и база като цяло на този родилен дом. Ето тук ми идва мисълта за раздвоение, а нямам никакво време да решавам. Другата седмица и аз трябва да записвам ЖК, време е и за изследванията, а за тази цел трябва да знам къде ще се проследявам. Пълна каша ми е.    Знам, че стана дълго и ще помоля да ме извините, за което, но всякакви мнения ще са ми от полза в това мое лутане.

За протокола - първия път раждах в Тина Киркова и като изключим двоумението ми сега, мисля пак там да раждам. За самото раждане имам почти сигурен избор на лекар, но за проследяващ бременността ми специалист още умувам. Добри отзиви имам за д-р Жана Колева.

Благодаря предварително на отзовалите се и пожелавам лека и безпроблемна бременност на всички вас! Hug

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 13:54 от strelche®

# 139
Стрелче, не съм от Сф и няма как да помогна с инфо. Само исках да ти кажа добре дошла и да ти пожелая леко бременеене до края Heart Eyes

# 140
Стрелче, аз за себе си реших да ходя на консултация при доки който ще изражда бебчовците , включително съм със серклаж направен от същия . За сега се чувствам удовлетворена от избора си единствения проблем е че работи в частна болница има само 3 кувьоза но се надяваме на раждане след 34 г.с.  Mr. Green днес влизам в 27 г.с така че повече си лежа и се надявам всичко да се развие в моя полза и бебоците да поизчакат малко  Praynig
Добре дошли на всички нови близнашки мами с пожелание за леко бременеене и сладки бебенца на финала  Hug

# 141
  • Някъде там...
Стрелче, много се радвам да те видя тук.  Hug Честито и лека бременност! Ще ставате многодетно семейство.  Laughing

Аз съм се насочила за раждане към Тина Киркова, но ако (дано не се случва) бебетата тръгнат да се раждат много преждевременно, ще трябва да се ходи в Майчин дом заради по-добрата неонатология. Добра неонатология и лекари има и в Токуда, там водят и ЖК и имат опит с близнаци мисля.
При всички положения ще съм с уговорка с лекар, моето раждане ще е секцио. Засега съм се насочила към д-р Ташков или д-р Григорова. Бременността ми я следи д-р Сигридов в клиника Малинов на частно, но той се занимава с пациентки на клиниката (клиника по стерилитет) и май не приемат външни пациенти. Иначе на ЖК ходя при д-р Ташков, от когото съм доволна. Доколкото знам, той има и частен кабинет. Д-р Жана Колева е добър специалист иначе, има частен кабинет, преди време завеждаше и патологията в ТК, но вече не.  Peace

# 142
Много благодаря за поздравленията! Hug Ако е рекъл Господ, ще ставам многодетна майка, да. Grinning А ние просто искахме второ дете....  Joy

С първата си бременност нямах уговорки и много преживях. Не искам да изпадам в подробности, не е подходящо четиво за бременни. Споменах го само, защото лекарят, който тогава помогна и аз, и дъщеря ми да оцелеем - избрах за тази си бременност официално. И тъй като той не води ЖК, ми се налага да избера друг специалист за последното. Не знам защо, но предпочитам въпросният проследяващ ме, да е жена, след като така и така моят лекар отпадна като вариант.

# 143
Честито на всички с многото бебета в корема!
Стрелче, радвам се и за теб, и за Касиди!!!!
Брех, как се върти светът!? Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet
Лека бременност на всички!!! Hug

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 13:51 от luna

# 144
Честито на всички с многото бебтеа в корема!
Стрелче, радвам се и за теб, и за Касиди!!!!
Брех, как се върти светът!? Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet
Лека бременност на всички!!! Hug

Луна, благодаря! Hug Да не те е завъртял и теб, че се навръташ тук и да не знам? Mr. Green Вярно, че сравнително скоро роди, ама то не пречи.... Whistling

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 13:53 от strelche®

# 145
Не, не! Mr. Green
Въпреки че ми се иска! Crazy
Стискам ви палци!!!

# 146
стрелче, без да налагам мнение, само ще споделя моят избор

Аз следя бременността си и мисля да раждам в б-ца Щерев, при д-р Тимева.
Там имат голям опит с близнаци, а аз съм доволна от отношението, организацията и най-вече доктора си.  В клиниката със сигурност приемат и бременни (не инвитро).

# 147
Луна, пожелавам ти от все сърце да те споходи! Wink Heart Eyes

venche, благодаря за коментара!  bouquet

Момичета, в коя седмица се видя пола на бебетата? Blush За моите на този етап разбрах, че са двуяйчни, което увеличава шанса да са разнополови. Grinning

# 148
Марков видя моите в 13 г.с. но той е с много добра апаратура, иначе и до 20 г.с. може да не видят.

# 149
Точно при д-р Марков имам час за ФМ след десетина дни, когато ще бъда на 11г.с. и 6 дни. Малко по-рано, отколкото ми се искаше, но за тогава успях да си запазя час. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт