Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 113
  • 342
  •   1
Отговори
# 240
момичета, тези профилактични инжекции ме изумяват, честно казано. Ако няма някаква реална вероятност да родите съвсем преждевременно, ги намирам меко казано странни Rolling Eyes
На мен също не са ми били никакви инжекции.Само хапчета за какво ли не съм пила за цялата бременност и ми бяха правени мнооого изследвания.Друго-не.
Отивам на лекар.Много ми се иска да видя колко големи са станали бебоците и дали всичко е наред,за да раждам вече Mr. Green

# 241
на мен ми ги ги сложиха тези инжекции, но бях за втори път в болницата с контракции, дефакто имаше опасност от преждевременно раждане и затова ми ги сложиха, но не профилактично  Peace

# 242
Отивам на лекар.Много ми се иска да видя колко големи са станали бебоците и дали всичко е наред,за да раждам вече Mr. Green

що не кажа по-рано, че отиваш на преглед, да позалагаме за теглото на бебовците Laughing
Ще раждаш вече ами, както казва едно приятелче, Ако не тази сряда, то другия петък със сигурност Laughing, за близнаци си почти пресрочила Hug, ама стискай докато може

# 243
Айде няма да ви казвам колко са големи...Залагайте 1-2 дни Mr. Green Залагайте и кога ще ми е датата за секциото /това вече не го знам/

# 244
някой да каже нещо за ариа на пег перего?
а и как се спправяте като порасне голяма шкемба с триъгълника-кола маска или бръснач?или нито едното

# 245
Не можех да и3върсвам подобни сложни операции в никакъв случаи  Flutter Мен ме обръсна акушерката в болницата, нямаше време, пък и нямаше кои у дома... Тя ме и3бръсна само в областта на шева, не и3цяло, трябваше да се бър3а...

Е какво, а3 ли да 3апочна със 3алаганията?  Laughing А награди сте има ли или само тиквени медали, Фокси?  Laughing Операцията сте е във вторник, ама Фокси може да тръгне да ражда осте в неделя. Такава е логиката в подобни случаи. (Пък и датата 1. февруари е по неутрална ако ме ра3бирате  Wink). А 3а теглото мисля, че сте са по 2600 гр и 2850 гр. Обаче най важно от всичко е да са свежарки и мама да се чувства добре  Praynig Peace. Сте стискаме палци.

# 246
Айде няма да ви казвам колко са големи...Залагайте 1-2 дни Mr. Green Залагайте и кога ще ми е датата за секциото /това вече не го знам/

аз си мисля, че по-рано от 9ти фев, едва ли ще ти насрочат планово секцио като те гледам Laughing, аз мойте- роднини и доктори ги изненадАх Mr. Green в 34г.с.
Тегло- не ти помня антропометричните характеристики Laughing и предишни измервания на бебетата- жокер?

# 247
някой да каже нещо за ариа на пег перего?
а и как се спправяте като порасне голяма шкемба с триъгълника-кола маска или бръснач?или нито едното

Мъжо е решението...ще помага ако не иска "съкровището" му да е освен дебело,че и обрасло на всичкото отгоре...Аз не се оплаквам hahaha
Няма да ви мъча..Секциото ще е най-много до седмица,/зависи кога ще има свободна дата/,защото съм с разкритие,намалели води и мнооооого отекла,а бебетата са:едната шишка-2550гр.,другата-2525гр., а третата най-голяма шишка /аз/ е вече +22кг ooooh!

# 248
Фокс, може и без да има "свободна дата" да се уредиш Grinning, колко ти е разкритието?
Иначе твойте са моми-първолачки Heart Eyes, ако добре са мерени, това е стандартът за единичните бебета, за 1 седм. в тоя срок наддават по 500гр.
Ти колко кг си и висока ли си

# 249
Фокс, може и без да има "свободна дата" да се уредиш Grinning, колко ти е разкритието?
Иначе твойте са моми-първолачки Heart Eyes, ако добре са мерени, това е стандартът за единичните бебета, за 1 седм. в тоя срок наддават по 500гр.
Ти колко кг си и висока ли си
Те са момци Mr. Green 3 см ми е засега разкритието.Преди две седмици беше 2 см.
Предполагам,че бебоците са добре мерени,защото ходя при уж един от най-добрите специалисти в Пловдив,но аз не вярвам на машинарийки,така че ще видим като ги изкарат.Иначе аз изобщо не съм висока-166см,а килограмите ми винаги са се въртяли между 50-52.Сега съм 74кг.

# 250
ако докторът знае какво да мери, съвпадат нещата, при мен разликата беше 50гр., като в предродилна ехото беше по-старо от мене Rolling Eyes

Сори за грешката, значи, добре, че отмениха казармата, че иначе директно от изписването, на донаборна комисия щеше да ги водиш Grinning

2см имат реално всички в този срок- е близнаци или с едно, гледай да почиваш не активно, да не изпревариш доктора Hug

# 251
Фокси,
стискам ти палци всичко да е наред.Супер са теглата на бебоците  и аз си пожелавам такива Grinning
Дано всичко мине нормално и скоро гушнеш малките мъже.

УСПЕХ!!!!!!

# 252
  • София
 Браво на младежите, прогнозите са ти точно колкото се родиха моите почти, едната 2500 гр, другата 2550 грама, но те бяха моми така че твоите може и по-тежички да излязат. Аз също съм 161 см и 45 кг нормално  Simple Smile Аз родих точно 20 дни преди термина, като въпреки че имах определена дата за секцио, те тръгнаха преди това, нещо което в тази седмица предпочитах всъщност, а именно те да си изберат момента.
 Ще чакаме с нетърпение информация за развитието на нещата  Simple Smile

# 253
foxy81, силно стиснати палци за леко раждане и от мен!!! Бързо да се възстановиш след секциото и да имаш достатъчно кърма и за двамата юнаци!!!  Hug Измислили ли сте им имена?

# 254
Благодаря ви,момичета Hug И аз се надявам да са ни здрави бебоците и всичко да е наред.

zaiobaio, за имената не сме имали претенции,особено пък когато разбрахме,че ще имаме мъже...Атанас и Георги,като двамата дядовци,но не защото "така трябва" , а защото така или иначе това си ни устройва.Имахме претенции за женско име,но след като работата не стана,си останахме с Гошко и Наско Mr. Green Иначе въпреки всичко сме си наумили резервни варианти,ако пък случайно единия мъж се окаже мома-Георги и Ани или Атанас и Габриела... Mr. Green
Aila ,явно ние сме от дребосъчестите мами..А после казват,че дребните момичета не можели да износят здрави близнаци до края Peace

Общи условия

Активация на акаунт