Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 594
  • 634
  •   1
Отговори
# 435
Може да сте казвали , но моля пак за недочелите-на колко градуса е умерена фурна с или без вентилатор, и на кое ниво се слага? Hug

# 436
Може да сте казвали , но моля пак за недочелите-на колко градуса е умерена фурна с или без вентилатор, и на кое ниво се слага? Hug
   Аз пека на 160 градуса + вентилатор,второ ниво,горен/долен реотан

# 437
Чудесен стана тиквеника! Особено много ни допадна лимоновата глазура, доста гъста кашичка стана, но придаде невероятен аромат на сладкиша!
Благодаря за рецептата, Селма!
  МНого се радвам ,slavina_S!
  Благодаря за отзива!  Hug

# 438
У дома открихме сезона - два пъти за 5 дни! Снощния малко поизгоря, но да не мислите че е останал
Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Благословена да е авторката му!  bouquet

# 439
   Blush Blush Blush
   Много благодаря!  Hug

# 440
Аз го правя две години под ред за коледа този тиквеник и просто по вкусен друг не съм яла,Селма хиляди благодарности за страхотната рецепта  bouquet  bouquet  bouquet
Единствено слагам малко повече захар по 3с.л на руло,че в къщи сме по сладкото,днес ще взема тиква и ще го приговя събота на децата за закуска!

# 441
    Да.Повечето предпочитат този тиквеник с повече захар.  Simple Smile

Gali D,  Hug

# 442
nqmam kirilica i molq da me izvinite .. a i kompa ne e moi no ...iskah samo da kaja che tikvenika stane naistina bojestven preporuchvam go na vsek...i dobavih samo orehi i e super... Blagodarq za receptata Grinning

# 443
Селма, Господ здраве да ти дава   bouquet
След мариновните камби, това е втората твоя рецепта, която изпробвам и отново резултатът беше впечатляващ. Единственото, което промених е, че добавих орехи и леко увеличих захарта. Наистина е божествено.

# 444
_Nat_,desita_n ,благодаря ви за милите думи!   bouquet
Много се радвам,че  тиквеника ви е харесал толкова!  Hug

# 445
Чудесен стана тиквеника! Особено много ни допадна лимоновата глазура, доста гъста кашичка стана, но придаде невероятен аромат на сладкиша!
Благодаря за рецептата, Селма!
И ние вкъщи много го харесваме! Само дето още не съм пробвала лимонената глазура, без нея го правя.  Hug

# 446
За пръв път ще се пробвам да направя тиквеник, следващия уикенд. Стискайте палци.
Но не се и съмнявам в рецептата! Правила съм медовика за 1 час на Селма и останах много доволна!  bouquet
Ще ви се отчета после.

# 447
след дълго колебание го направих, но съжелявам, че не сложих повечко захар.  Wink
имам и друг въпрос, отвътре е като глетъв ,аз така го обичам, но така ли следва да е? и колко време горе долу го печете!  chef

# 448
*нова_жена*,не знам,какво имаш предвид под "глетав".....
При мен тиквеникът се получава такъв,какъвто го виждаш на снимката.  Simple Smile

Времето на печенето......Тук няма да съм полезна.Пека до готовност. Преценявам на око....  Rolling Eyes

~ Extraordinary D ~ ,успех! Hug
И за всеки случай сложи повечко захар.  Wink  Hug
Радвам се,че ти хареса и Медовичето!  Grinning

pazzza ,пробвай и с глазурата.
Според мен тя прави тиквеника много по-интересен на вкус.  Simple Smile

# 449
Аз засякох около 40 минути печене. Доста по-кафеникъв на цвят беше от оригинала, но много се притеснявах да не остане сурова тиквата.

Общи условия

Активация на акаунт