Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 719
  • 634
  •   2
Отговори
# 270
   Фантастичен е!Браво!!! Hug

# 271
Днес и аз направих този божествен тиквеник.  Simple Smile
мноооооого е вкусен  Crazy и всички в къщи страшно го харесаха.  Party

Селма- страхотна си ! Благодаря ти за рецептата .   bouquet

# 272
Селма какво мислиш дали е редно да се направи този ама найстина божествет тиквеник за Бъдни вечер.Не съм много запозната с традициите.Всички мнения са от полза Embarassed

# 273
Селма какво мислиш дали е редно да се направи този ама найстина божествет тиквеник за Бъдни вечер.Не съм много запозната с традициите.Всички мнения са от полза Embarassed
     Аз бих направила,но не съм религиозна и не постя по време на Коледа.(Не че не постя изобщо!  Wink )
     Иначе за постещите този тиквеник не е подходящ. Peace

# 274
Е и ние не спазваме съвсем традииците в смесъл не постим и мисля да го правя защото всички го харисват но........ощи се страхувам.Да не е прегрешение Знам ли как се тълкува. newsm78

# 275
Е и ние не спазваме съвсем традииците в смесъл не постим и мисля да го правя защото всички го харисват но........ощи се страхувам.Да не е прегрешение Знам ли как се тълкува. newsm78
   Ти решаваш. Simple Smile

# 276
  • София

еми ти си знаеш - на Бъдни вечер само постни астия ли слагате на масата?
*ако "Да", този тиквеник е за следващия ден - Коледа  Peace
*ако "Не", едва ли някой ще забележи заливката му сред пърДжолите  Laughing

# 277
Стана много вкусен!!! Наистина е БОЖЕСТВЕН!!!!
  chef Hug Heart Eyes  bouquet Peace

Б О Ж Е С Т В Е Н

# 278
Не съм чела темата и затова ще питам  нещо, което сигурно е обсъждано, но не се сетих по-рано да прегледам. Нямам лимон и ще се наложи да ползвам лимонов сок за заливката. Колко да сложа и има ли вариант да прецакам всичко?

# 279
  • Bulgaria-Italia
И аз го правих днес.Само,че обърках рецептата ,не разполагах с много време .Грешката ми е,че не навих корите на руло ,а ги нареждах една върху друга ,голяма съм тиква  ooooh!.Усетих се като го нарязах на парчета .Но и така стана хубав,малко тъничък , но се надявам свеки да ми прости,защото ми е за първи път .По късно като го наредя в поднос ще кача снимки.

Селма   bouquet и весели празници  Hug

# 280
  • София
Пробвах го този тиквеник преди около месец - не е моят тиквеник Confused Идва ми твърде сочен и много му липсват орехите! Класическият повече ми харесва.

# 281
Не съм чела темата и затова ще питам  нещо, което сигурно е обсъждано, но не се сетих по-рано да прегледам. Нямам лимон и ще се наложи да ползвам лимонов сок за заливката. Колко да сложа и има ли вариант да прецакам всичко?
   Няма да прецакаш. Peace
   Сложи около 2-3 с.л. от сока. Simple Smile

# 282
  • Home is where the heart is...
Направих тиквеника днес, ухае страхотно и сега остава да си доставим удоволствие на душата и коремчето с него.

Селма, благодаря за готината рецепта, както винаги - перфектна.   bouquet

Момичета, весело изкарване на празника.  Hug

# 283
и аз искам да похваля тази рецепта страхотна  е и не е трудно да се приготви . весели празници на всички

# 284
Селма, малко късно, но все пак благодаря за включването Laughing.
Направих го, опече се добре, заливката направих на око, както прецених, но не ми е изобщо сладък. Наръсих го отгоре с пудра захар, но не е достатъчно. Ще го видя утре как е охладен. И сложих орехи.

Общи условия

Активация на акаунт