Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 626
  • 634
  •   1
Отговори
# 405
Simple Smile а аз сега си припомням правилата на руския език с детето по учебника за 5 клас Wink
два щенка щека к щеке щиплют щетку в уголке Wink

# 406
  Какво беше  това?  newsm78

# 407
Селма благодаря за рецептата .Направих го за коледа и нова година просто невероятен вкус.честита 2011г.много здраве любов и късмет newsm51

# 408
галина74, страхотно!  Party
Много здраве и радост и на теб през новата 2011! Hug

# 409
токущо го изпекох-най хубавия който съм правила досега-благодаря за рецептата-божествена е  bouquet

# 410
  Браво,KLUM!  Hug

# 411
  • София
Този "божествен" тиквеник по празниците го правих цели три пъти, рецептата е наистина много оригинална и става изключително вкусен.Благодаря за идеята.

# 412
За втора година го правих на Коледа (че нали не е постен) и наистина е божествен. До преди да открия тази рецепта, не обичах тиквеник и не правех. Така че - Селма, голямо БЛАГОДАРЯ!

Тази година обаче малко се поувлякох с лимоновия сокз а глазурата и леко киселееше.
Въпреки това е с неповторим вкус.

# 413
  Много се радвам,момичета!  Party
  Бъдете щастливи!  Hug

# 414
  • По света и У нас
 newsm51 Благодаря за рецептата, Селма!
За пръв път правя тиквеник и стана чудесен. В къщи всички много го харесаха и чак не ми вярват, че го правя за първи път, а стана толкова хубав. Ето и снимков материал на това, което успях да спася, за да снимам: http://maybalinne.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.561989.21986050
Който не го е пробвал само може да съжалява.
Селма, утре ще пробвам и кексче "пухче" от една друга твоя рецепта. Не се съмнявам, че ще стане хубаво. Благодаря още веднъж  love001

# 415
  • 1st floor
Моя току-що го извадих от фурната, намазах глазурата докато е още топъл /не знам дали не трябваше да изстине  newsm78 /...Сега чакам да изстине и ще го пробвам - ако е вкусен толкова, колкото изглежда - значи добре съм се справила... Mr. Green...От любопитство топнах пръстче в лимонената глазура /до сега не съм правила такава/ - хареса ми доста!!! Grinning

# 416
  • 1st floor
Не се сдържах от уханията в кухнята и си хапнах още топличък - Селма, тиквеникът е страхотен!!!
Сложих му и орехи , защото обичам...Дълго се чудих колко захар да сложа - гледам различни мнения има , та слагах по три чаени лъжички...Стана екстра, като за мен... Grinning
А с това лимонче отгоре - мммм.... Heart Eyes
Само за глазурата пак да питам - на топъл или на студен тиквеник се слага?  newsm78

# 417

Само за глазурата пак да питам - на топъл или на студен тиквеник се слага?  newsm78
   изивнявай,че не съм забелязала предишното ти питане....
   Ако сложиш глазурата в/у топъл тиквеник,тя повече ще попие и ще се слее с горните слоеве на тиквеника.
   Ако я сложиш в/у студен ,ще  си застине отгоре и няма да се слее толкова.
   Избери си.  Simple Smile

# 418

Селма, утре ще пробвам и кексче "пухче" от една друга твоя рецепта. Не се съмнявам, че ще стане хубаво. Благодаря още веднъж  love001
   Честно казано 2 пъти този кекс не ми се получи ,както трябва.Чак съм била на прага да премахна темата.Но го направих отново и стана......
    Обаче....нещо не смея да продължавам да го препоръчвам....  Съжалявам.  Confused

Последната ми кексова "любов" е ето този кекс. С него не съм имала провали,а го правих вече безброй пъти (много бързо се изяжда и е евтин).Ако искаш по-добре се обърни към него.  Simple Smile Peace

Благодарности за снимката на тиквеника!Много е хубава!   bouquet

# 419
  • Ямбол
А в рецептата за кекса,маргарина може ли да се замени с олио?

Общи условия

Активация на акаунт