Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 501
  • 634
  •   1
Отговори
# 525
     Пека на второ ниво отдолу (Горение е моята фурна) , 170 гр. + вентилатор .

Ползвам само "цигулка " ,по-сладка е ,освен това се бели и се реже по-лесно.

# 526

Селма, пак да благодаря за хубавата рецепта, правих го преди два дни май, в другата тема го показах, чудесен е, много вкусен. Heart Eyes Снимка само една, че имах гости и нямаше как да се разхождам с фотоапарата. И от заплесия и бързане го направих наложен Embarassed, чак след няколко реда кори и плънка, се сетих, че трябваше рула да вия. Laughing Все едно, вкусотия е във всякакъв вид! Heart Eyes  bouquet

# 527
Цитат на: beb4oto80
... като го сложа да се яде има един такъв вид на суров.

Цитат на: beb4oto80
...Май ще разгадаем загадката. Сега видях тавата 23/32  Thinking което значи че трябва да навивам на късата страна а не на дългата ли.

Ъхъм, блонди, само от размерът на тавата ще да е!  Mr. Green
Явно за теб размерът ИМА значение!!!  Laughing
...или пък начинът на навиване/въртене... Rolling Eyes

В момента и аз пека този тиквеник, резултат - след около час.  Wink

# 528
labrex, благодаря за поредната прекрасна снимка и милия отзив !  Heart Eyes
Светло и топло да е в къщата ви на предстоящия празник !  Hug  bouquet

..........

В момента и аз пека този тиквеник, резултат - след около час.  Wink
   Успех !  Hug

# 529
Бре момичета,вкусни та вкусни.Правя го и аз,ама как го правите да не ми изсъхва горната кора?

# 530
   Да не ти е по-силен горния реотан ?  Thinking

А и да поизсъхне малко ,глазурата не оправя ли нещата ?   Rolling Eyes

# 531
     А и да поизсъхне малко ,глазурата не оправя ли нещата ?   Rolling Eyes

И аз това щях да напиша, че с глазурата в никакъв случай не е суха горната кора, аз обаче правя малко повече, защото ми е вкусно да усещам киселинката на лимона. Grinning  bouquet

# 532
Не съм чела темата много назад и за това не съм разбрала,каква е глазурата.Бихте ли я написали..

# 533
........... аз обаче правя малко повече, защото ми е вкусно да усещам киселинката на лимона. Grinning  bouquet
   добра идея !  thumbsup

# 534
:Ооо,Селма,много съм недоскиф,извинявай.Намерих твоята рецепта на първа страница,разбрах всичко.Дойде ми за утре,като шестица от тотото,дано стане като твоята. Rolling Eyes

# 535
:Ооо,Селма,много съм недоскиф,извинявай.Намерих твоята рецепта на първа страница,разбрах всичко.Дойде ми за утре,като шестица от тотото,дано стане като твоята. Rolling Eyes
  Дано ! Стискам палци!  Hug

# 536
  • Калифорния, САЩ
    Селма, благодаря ти за чудесната рецепта, днес направих Божествения и това беше първият ми тиквеник в живота. Стана чуден, името му е абсолютно съвместимо с вкуса му. Още веднъж - благодаря и весели празници!

# 537

ir74,
много се радвам !
Благодаря за картичката ! Весели празници и във вашия дом !   bouquet

# 538
Честита Коледа, поздравления за чудесната рецепта!  smile3521

Ето и моя резултат:

# 539
  • Mediterraneo
Направих го снощи без заливка и глазура, напоих го леко със захарен сироп. Чуден, чуден!

Общи условия

Активация на акаунт