Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 545
  • 634
  •   1
Отговори
# 90
Селма ,щом моят мъж каза, че е страхотен ,а той не обича тиквеник, значи наистина си заслужава похвала .
Ето това остана, едва заделих да го снимам Laughing.
 http://media.snimka.bg/1523/009301625-big.jpg
 http://media.snimka.bg/1523/009301627-big.jpg
     newsm81 Наистина изглежда превъзходно!Поздравления! Hug
     И благодаря за снимките! Grinning

# 91
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Най-накрая го направих този тиквеник,наистина е страхотен.Аз още топъл го нападнах,но като изстина беше божествен.Селма-благодаря за рецептата   bouquet.Снимка по -късно.

# 92
Радост, същата история ,преполових тавата  Laughing ooooh!...
Селма  Hug,благодарение на теб  Hug.....

# 93
  Радост,Алекс, Hug Hug!Бъдете живи и здрави! Heart Eyes

# 94
Сага го почвам.
Мислех да правя половин доза, но като гледам как веднага свършват вашите и се замислих.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 19:28 от evak

# 95
   Евак,цяла доза ,разбира се!Наистина свършва много бързо! Simple Smile

# 96
Нямаше начин и аз да не го направя,хареса ми *стана доста по сочен и вкусен от обикновения само че си мисля ,ако сложа и орехи сигурно пак ще е добър.

# 97
Лично на мен лимоновата глазура ми беше доста кисела и не ми се връзваше с вкуса на тиква!Освен това защо така се получи, не знам, слегна ми се! На снимката на Селма изглежда така, че тиквата е на всеки пласт- ред кори, ред тиква, а при мен в средата беше тиква, а отстрани, коричка. Като вкус е добър, но явно трябва да го направя още няколко пъти, за да го одобря напълно!

# 98
Да направих го наистина е страхотна тази рецепта.Благодаря ти.Даже съм решила сега за Коледа да го направя и за кумовете.Опитайте го всички струва си. Grinning

# 99
Тиквеника е страхотен,сега си го хапвам блажено!Благодаря за рецептата!http://image045.mylivepage.com/chunk45/2163824/1610/%D1%82%D0%B8 … D%D0%B8%D0%BA.JPG

# 100
  • Някъде на път....
Ау, Селма, изглежда умопомрачително!  Peace

# 101
  • на брега на морето

Момичета, весели празници от мен, да сте живи и здрави, късметлийки и щастливки!

п.п.  Днес ще правя тиквеника на Селма. Стискайте палци.

# 102
# 103
Момичета, предния път като го правих стана слегнат и моя и не беше така сочен, както изглежда на снимките.
Сложих и орехи де, дали е от това?
Сега ще се явявам на поправителен.

# 104
Аз съм изправена пред голяма дилема...
Бях решила да го правя днес, но сега се сетих, че е с масло. От друга страна с олио не ми харесва, а за утре имам баклава и ще се натрупат много, а на 27-ми ще раждам и няма кой да ги яде тези неща.....Освен да изпека тиквата, а тиквеника да оставя за след като родя
Хич не ми се нарушава траицията на Бъдни вечер, това е единствения ден в годината, когато съм просто желязна относно постните манджи...
Някой правил ли го е с олио, много ли различен става?

Общи условия

Активация на акаунт