Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 543
  • 634
  •   1
Отговори
# 105
Доня Коприва ,опитай със зехтин или маргарин  Peace.
Аз го направих със зехтин .
Весели празници на всички   bouquet!

# 106
  • Paris
След малко почвам да го правя, обаче се чудя дали мога да сложа орехи, че много ми се връзват с тиквата. Селма, проблем ли ще е?

# 107
  • София, Борово
Не издържах на изкушението и в момента го пека!  bouquet
доня КОПРИВА, леко раждане!  bouquet

След малко почвам да го правя, обаче се чудя дали мога да сложа орехи, че много ми се връзват с тиквата. Селма, проблем ли ще е?
аз мисля да поръся глазурата със смлени или счукани орехи

# 108
наистина много хубава рецепта,заливката с яйца прави тиквеника мекичък и може да се яде веднага-не иска задушаване.Това най- ми харесва Embarassed
може би следващия път и ще остане за снимка  bouquet

# 109
  • Varna
Чудесен теквиник  Hug

# 110
Момичета, предния път като го правих стана слегнат и моя и не беше така сочен, както изглежда на снимките.
Сложих и орехи де, дали е от това?

Не знам,аз не съм го правила с орехи. Rolling Eyes
    А без орехи се получава такъв,какъвто е на снимката. Simple Smile

По принцип не мисля,че може да е проблем,но....нямам опит с орехи,за да те съветвам. Rolling Eyes

# 111
Такааа, направих го с олио и без заливка. Нямам захтин в момента, а маргарин не ям. Чудесен е и така. Сложих и орехи. Глазурата ми дойде повечко и си попи много хубаво, стана като сиропиран Grinning
Снимки утре!

# 112
  • Paris
Мацки, колко време го печете?

# 113
  • на брега на морето
Дами, направих го! Тиквеника де. Много вкусен. С много материал. Това е моята рецепта отсега нататък. Може да се сложат и смлени орехи. Аз спазих точно рецептата на Селма.
Весела Бъдни вечер, весела Коледа!
Да сте живи и здрави всички!
 newsm51

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 10:37 от Иванка Тръмп

# 114
  • зад кестените
И   аз   заради  постите  го  направих   с  олио  и  без   яи4ено  мле4на  заливка  ,Стана  великолепен.В  събота  ще   правя  този  сзаливката   на  Селма  дано  се  справя  .Доня  Коприва  пожелавам  ти  леко  раждаме newsm51

# 115
  • Paris
Селма, огромни благодарности за споделената рецепта!  bouquet Стана страхотно вкусен! Всички много го харесахме. Весела Коледа на всички!

# 116
  • София
Здравейте,
много ми се иска да пробвам рецептата за тиквеника Rolling Eyes но не знам как се прави глазура.. Confused
вари ли се нещо  newsm78 извинявайте за тъпия въпрос

# 117
    В рецептата е описано,как се прави лимоновата глазура....
    Към сока от половин лимон добавяш няколко супени лъжици пудра захар,за да се получи нещо ,като каша....Тази каша се нарича глазура! Grinning Не я вариш,само я забъркваш!А после покриваш с нея готовия тиквеник. Simple Smile
    Ако нещо друго не ти е ясно,питай.Ще ти отговорим! Wink
    Успех! Hug

# 118
  • София, Борово
Стана много вкусен. На външен вид не стана, като на снимките, но след няколко опита ще стане  chef
Селма, благодарности!  bouquet
Весела коледа на всички!

# 119
  • София
Благодаря Селма Simple Smile
веднага щом домашните изядат настоящия тиквеник, ще пробвам рецептата Wink

Общи условия

Активация на акаунт