Отговори
# 90
newsm10 smile3534  love001 newsm68
Добро утро, до сега гледах всичките 235 снимки, еми нямам думи, малко си поплаках, ензнам защо, от радост ще да е, ама ми стана много мило всичко това, което правите, а аз се надявам съвсем скоро да съм част от това Simple Smile, ама хайде да не говоря много сега, че миналия път голяма издънка стана.  Whistling
 Само Приказливка не познах, но по метода на изключването предполагам е мацката с къдрева коса с дънкова пола и черен пуловер, ДА ли? Всички други ви познах като 2 и2 четири Simple Smile, дори и татковците ги налучках, брех ми те много убави беееееееее? Няма да казвам кой най ми хареса,че да не ме набие майката Simple Smile  Joy, видях какви сте ми нагиздениии, отслабнали и горди с децата си на този ден! Всичко се чете по лицата ви, нищо не остана скрито - в материала от 235 снимки видях много емоции, усмивки, радост, сплотеност, приятелства и доверие един в друг! Щом и татковците са били на линия и гледам ,че активно се занимават в детския кът с дечковците е било супер. А за срещата на 14-ти...... леле веднага гледах календара и си викам, НЕ  - отивам, ама пусто в неделя бе....  newsm78, ужасно много искам да дойда. Лошото е че тази събота и неделя ще сме на Пампорово и другата седмица мъжо с еприбира и имахме многоо планове за ходене извън града, но в съвсем друга посока, бих оставила Ники да се гледа с Ники - ама в събота, иначе мъжо си отива в неделя,защото пътува по-рано.....Та неделята ми идва малко неудобна....Аз ще мисля и ако измисля и нагодя нещата ме бройте....  Mr. Green
Лената - имаше страхотна червена рокля. Набиваше ми се постоянно на очи, Сем не отразих миналия си псот,защото не видях нейна снимка, ама сега фиксирах нея и мъжо и малката бонбонка Simple Smile Много сте лъчезарни.
Хмммм Скреч, тази жена ме убива с хладнокръвното си излъчване, кой каза,че дава вид на спокойна жена, еми да вижте я, с това абаносово лице и дълга кестенява коса,...ммммм Simple SmileЛъха някакво спокойствие...това ще да е от съня Simple Smile
Мерги ме кефи как се смее на всяка снимка, кво я разсмивахте толкова бе?Тали - стига ми позира, знам си те Simple Smile каква си мацка и ти !!! Цеце - изглеждаш много/ хубаво/различно от последния път като те видях Simple Smile Запазвам си комплиментите, защото знам че не обичаш да се шуми около теб и визията ти, Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Стига съм ви хвалила бе , гледай ги.... Simple Smile ааааа ми то не се сдържам Simple Smile
КАтенце - как си душицо ? Дано мине бързо неразположенето ти.

# 91
Здравейте,
много хубав рожден ден сте направили вие мами и малките дечица!
И толкова подробни и искрени разкази ...много хубаво... И изглежда толкова ви е харесало, че нова сбирка оформяте...
Видях някои снимки, но нямам парола за ноемврийския албум. Някоя мама, ако има време, моля да ми прати Praynig
Аз нямам възможност напоследък да пиша по-често.
И ние най-накрая започнахме да се отпускаме да ходим сами... Толкова е страхлив, но бавно, но славно:) Има и още един зъб и чакаме 8-ми... Много зор с тия зъби. Цялата съм в синки и ръфки от него.
А аз имам някакъв проблем с МЦ и вече не знам какво да правя, ходих на преглед. Според лекарката ми липсва хормона Прогестерон. Пих хапчета и трябваше да ми дойде преди седмица, но не... И всеки ден си очаквам... да видим.
Пожелавам ви слънчев ден!

# 92
Муцунке - дано дойде бе, от какъв зор пък сега ти липсва този хормон, казаха ли от какво може да е ? Ами може да с еразписваш по-често,за да не ти е кофти, ще намериш време за нас Simple Smile, аз нали преди бях унила нещо, прецених,че не трябва да пиша и да занимавам аудиторията с мене си,ама като пописах,взех че се оправих доста по-бързо, всичко тук е магическо Simple Smile

П.П. Пратих ти паролата!

Момичета, честит ви 1-ви Декември - Най-обичания от малки и големи месец, дано дядо Коледа ви донесе много радост, щастие и късмет Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 11:30 от Galaxy_26

# 93
  • Хасково
Много ми се иска да попиша повечко, а и да разгледам всички снимки от РД-то.... но няма да мога  Cry Стели хич не е добре, много кашля, вади страшни сополи... не може да спи и е доста кривичка Confused
Радвам се толкова много на преживяването ви, сякаш съм била там. От снимките които видях, мога просто да ви кажа ЗАВИЖДАМ ви. Било е страшно хубаво Hug

Ами не мога повече, отивам да се гушкаме Hug По една  Hug за всички вас!!!

# 94
  • София
Аз му обяснявам, че има подаръчета само за малките деца, пък той ме пита, защо другото по-голямо детенце е имало  newsm78 Питам го кое, а той ми вика :"Онова, дето са близнаци с другото!"  /Любачето и Павел/  Joy Joy Joy Дианче, не знам защо така е решил  Joy За мен са си коренно различни  Hug
Хихи  Simple Smile Сладурче! Ама ние сме без подаръче, защото нали не купих...та нито едно от двете няма. Ама, така е...майка им, като тръгва на токчета влачейки 100 неща  Crazy Догодина ще купя два  Mr. Green А ти да внимаваш с кризите следващият път, ако трябва няма да си ходиш  Naughty
И като заговорихме за Ицко, останах с ей такива очи  Shocked, като видях какво прави Лили и тя душата си мълчи. Направо...то не я подмята и дърпа за краката, превърта, качва в/у себе си, търкаля я по пода...като кукла! В първият момент а-ха да защитя беззащитното бебенце, но във вторият всъщност видях, че Лилито няма нищо против Simple Smile Събраха ми очите Simple Smile Страхотно си играят, много мила гледка бяха  Heart Eyes Павката се брани от батко си...не дава с пръст да го докосне  Laughing

Не помня в клубчето да се заговорих с някой за повече от 1-2 приказки, затова Цеце, ако съм пропуснала, благодаря ти, че се ангажира и организира този хубав рожден ден за децата! Изкарахме си чудесно! Тортата беше фантастична! И красива, и много вкусна. Любака по принцип не яде торта,  но от тази лапаше, като невиждал и изяде цялото парче сам Simple Smile Не знам дали ти звучи така, но за мен това значи голям комплимент  Simple Smile На искаше и да си тръгва от къщичката Simple Smile

# 95
Не сте писали нищо от сутринта, да драсна малко още....

При вас сигурно времето е хубаво и слънчево, но тук е мъгливо и студено, Ники дори ръкавичките не си трае, сваля ги и хвърля, ужас. Ботушките на 2-3 пъти пак това ги последва.Уж му е студено, пък все мята на земята всичко.
Мен ме мъчат от петък нещо зъби, израства ми мъдрец ли?Венеца ме боли, всичко ми е сковано и се чувствам много некомфортно....., правя си гъргара с едни истории, степчиви и уж да спира кървенето от венците, ама да видим.
Дианче - голяма си сладурана на снимките, децата са се забавлявали викаш, супер!
Весе - лекувайте се бързо, то времето си е супер адно и променливо и.... Sad

Ники днес не се е опитвал да крачи, забравил е сигурно?Изобщо няма да бързам с прощъпулника и месенето, искам да го видя да ходи и тогава, какви са тези крачки и хоп питка, келеш..... тичане му е майката! Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Laughing Mr. Green

# 96
Eх, страхотно сте прекарали! Flutter Аз не разпознах всички като Галакси - за мацката с русите къдрици се чудех коя може да е /май Приказливка/, за някои от малките сладури също /ами много са пораснали всички/, а с татковците съмсем не се оправям. Но като много време влизах от друго място в албумите и не ми се зареждаха всички албумчета, така е. Blush Ще трябва да наваксам.

Галакси, честито прохождане на Ники! Heart Eyes

Сега ме е обзело едно чувство на вина, че ме хванаха в лъжа много явно. Около 11 трябваше да дойде патронажната сестра, обаче Рони точно тогава спи и вече съвсем не издържаше и ревеше. Та изключих домофона и го приспах. Blush Патронажната не идва специално при нас, има деца и в съседните входове, които трябва да посети, така че не съм я вързала съвсем. 15-ина минути по-късно излязох да отворя вратата на входа, за да може да влезе. Идва тя и ми обяснява как преди половин час звъняла ту кратко, ту дълго, но никой не и отворил и отишла при друго дете. А аз безкрайно учудена казвам: "А, явно домофонът ни не работи!" Сядаме да говорим и след малко някой звъни по домофона, толкова рядко се случва и сега точно в най-неподходящия момент. Бях го включила, защото тя и без това събуди Рони със силния си глас и милото спа само половин час. Sad  Сега хем ми е гузно, хем пък си казвам, че в крайна сметка сънят на детето ми е по-важен от това патронажната да отчете дейност. newsm78 Можеше да подготвя по-достоверна лъжа, но не исках да изричам повече от 1 лъжливо изречение. Blush

Иначе вчера мина прощъпулникът.Party Вместо питка или кръгъл хляб, трябваше да тичам из стаите с малка козуначена кифла, но кръгла все пак. hahaha Много смешно изглежда на снимките. Рони пък се спря пред наредените предмети и мисли сигурно 5 минути, кой да избере. После взе четката за зъби, която беше най-вляво. Погледа я малко и взе глобуса, после пак четката и пак глобуса, и пак четката и пак глобуса ... - така и не реши кое предпочита и изводът ни е, че ще стане зъболекар-пътешественик. Joy Глобусът щеше да символизира изследовател-географ, но така съвсем не се връзва със стоматологията. hahaha Искахме по някакъв начин да представим и професията актьор, защото и бабата и дядото на мъжа ми са били такива, може Рони да е прихванал нещо Laughing, обаче мъжът ми не се съгласи да сложим нито пудриера, нито огледалце, нито фон дьо тен.  Joy Единственото приемливо беше билет за театър, а такъв нямаме. Blush

Mucunakis, как така ти липсва цял хормон?! Лекарката как го реши? Не те ли прати на изследване да видят какви точно са нивата ти на този хормон? Ако не го е направила, настоявай!

Арабела, ти ли беше питала какви ваксини, които не се слагат в България, се бият при нас? newsm78 Наскоро разбрах, че в БГ не слагат против Haemophilis Influenza B - причинител на вирусен менингит, а при нас е задължителна. Сега след разговора с патронажната сестра, окончателно реших да сложим и против Менигококус С, че тия вирусни менингити много ме плашат.

Весе, дано бързо да се оправи Стелито! Praynig

Оставям ви намира и отивам да обядвам! Wink А вие пишете през това време. Simple Smile

П.П. Сонче, ако те интересува, в ИКЕА са пуснали един триптих на Климт: http://ikeaeu.ecweb.is/09/flwhu/

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 14:30 от Ванилия Канелска

# 97
Само Приказливка не познах, но по метода на изключването предполагам е мацката с къдрева коса с дънкова пола и черен пуловер, ДА ли? Всички други ви познах като 2 и2 четири Simple Smile,
Не, Гале, не позна  Wink Ето тук се виждам в дъното - с отрязана глава

Много се радвам, че бяхме част от това незабравимо вълшебство. Съжалявам, че почти с никой не се видях, защото мамин глезан не пожела да се отлепи от дънките ми  Embarassed Поговорих си повечко единствено със Сончето, Мерги и Креми.
Иначе искам да кажа, че всички сте много по-готини, по-мили и по-жизнерадостни, отколкото съм си ви представяла.
Благодаря за прекрасния празник, който сътворихте   bouquet

Благодаря и на СЕМ за подаръка - ксилофона пожъна невероятен успех, не само пред бебето, но и пред баткото  hahaha

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 14:45 от Приказливка

# 98
Галакси много благодаря  Hug.
Ванилия, аз пак от бързане не съм се изразила правилно. Ниско ми е нивото на прогестерона. Преди да забременея имах пак нередовен МЦ и ми пусна хормонални изследвания и там се видя това. И затова сега предполагаме, че е същото... Абе... смотана история..
Сега ще пробвам да гледам снимките. Аз много малко мами и деца познавам   Blush.
 Hug Hug Hug

# 99
  • София
Тъкмо си мислех преди малко за Ванилия и тя писала  Laughing
Значи зъболекар, а?То при вас каквито са хубавци лекарите, Рони нямаше шанс да стане друг  Hug
Мацката с русите къдрици е какичката от клуба, която гледаше бебешорите  Mr. Green

Галаксиии, честито ви проходили краченца -да върви бързо и все по-уверено  Heart Eyes.Ти пък що го караш отсега да тича, бягай да правиш питка и остави детето  Heart Eyes

Докато сме на темата за прохождане, да си питам пак аз, че нали ще правим в неделя/събота  newsm78: питката задължително ли трябваше да е содена, че нещо такова съм запомнила; по-важното: какви предмети се поставят, има ли задължителни или са само по мой избор  Rolling Eyes

Биси, все забравям да те похваля каква маса беше наредила, а за тортата нямам думи   Hug

Хич не пишете днес, само си рефрешвам, ама нищо.
Хайде, аз ще се включа след малко, че ще ида да поспоря с шефа.Казах му, че днес съм в прекрасно настрение и той май се надъха да ми го развали, ама не е успял още  Joy

# 100
ТашHug
За питката и аз съм чувала, че трябва да е содена, но не виждам причина  newsm78 Важното е какви предмети ще наредиш. Лена ще стане архитект. После награби и четката за зъби, но реших, че архитект-зъболекар е прекалено, затова ще е архитект, който си мие зъбите  Mr. Green

Гале, честит ходещ Ники. да ти е жив и здрав  Heart Eyes

Дианка, как така без подарък   Shocked Защо не се обади да купим по пътя нещо на детенцето?  #2gunfire Да не сме се събрали там заради подаръците - ми с тези две деца, оставаше и магазини да обикаляш.  Naughty Малеее, какви сме смотани всичките  ooooh! В навалицата и в данданията, май никой не разбра, че сте останали без подарък  Tired Ти ни уважи да нарамиш сам самичка двамата юнаци и да дойдеш, а ние оставихме детето без подарък  Weary Толкова татковци имаше, все някой щеше да отскочи да вземе нещо на детето. Еееех, че съм п...ка и аз  ooooh!

# 101
Ехооу  wavey

Как сте момичета  Sunglasses Днес много хубаво слънчево и приятно. Това моето детенце днес се проспа. Сутринта се събуди в 10:30, закусва после го изведох малко на вън, взехме кухнята, поразходихме се, а той през цялото време беше един отнесен а не оова жизнено детенце. Отпуснат и гледащ в една точка, не иска да го водя за ръчичка, не иска да си играем. Само мрънка иска да го нося на ръце и да се гушка Sad После по обяд ми отказа супата и основното и си изяде само десерта. Заспа сам в 14:00ч и още спи  Shocked Какво му става  Thinking Дали пък е преуморен от всичкото това празнуване през тези 3 дни  Confused

Таш за питката само знам, че трябва да се направи до обяд, докато денят расте Simple Smile Но това отново са онези стари поверия и обичаи на който аз много не обичам да робувам. Макар, че в петък се бяхме запретнали и омесихме питка за прощъпулник и мислехме да го направим в петък на РД-то. Отказах се, защото питката без малко да изгорим, пък и докато се натуткаме гостите започнаха да идват и не остана ред. Реших че за това си трябва отделен ден, а не да се опитвам с един куршум 2 заека. Освен това Мариян е толкова вкопчен в мен и много рядко се лъже да прави самостоятелни крачки без чужда помощ, така че питката ще почака Wink

Ванилия, чесит ви прощъпулник и на вас. Рони добре се е насочил  Peace А ти защо си бягала из стаите с кръгалата кифличка? Така ли се прави  Thinking

Гале, ходи на зъболекар да те видят. Не се мъчи! Все пак от петък до днес са си почти 4 дни, сигурно трудно ще ти мине от само себе си.

А Лилчо, защо я нямаше на общия РД? Аз защо останах с  впечатление, че и тя трябваше да бъде там?  Thinking

Митко на Маруся е с 39 градуса температура. Кътници го мъчат и за това не са дошли вчера. Аз да докладвам  Mr. Green Дано бързо му отмине на мъничкия  Praynig Той май всички зъби с температура ги вади. А и да ви го похваля, Митко беше най-послушното дете на нашето детско парти в петък. Толкова усмихнат, игра си и се забавлява през цялото време. Гласчето му не се чу  Heart Eyes

Нашият татко днес е в Търново. Разпитах го снощи с какво и кога ще пътува, но хич не ми беше удобно неговото разписание пък и реших че съвсем ще изтормозя детето ако тръгнем с него.  Rolling Eyes Обещами обаче че пак ще има път на там и може да ни взмее някой ден да направим един МОЛ - момичета? Wink

# 102
Не мога да се доредя да пиша и ще съм кратка, че имам много работа Rolling Eyes
Партито беше чудесно, огромно Благодаря! на Цецето за всичкото тичане по уреждането му и по тортата, както и за подаръка - Цеце, Младен си призна, че лекичко е изръмжал вътрешно, като е чул за банята - нали той ги къпе  Mr. Green но след това вкъщи падна голяма игра и дори той призна, че подаръкът е страхотен.
Много се радвам, че най-накрая успях да ви видя всички наживо! Аз нали съм с логистични затруднения, бях виждала само Дианчето и Росито. Сега вече обаче съм истински щастлива!

И ще ви кажа само това, мискинки такива. Как може да си уредите женско събиране на 14-ти?  Crossing Arms Хем й казах на Цецето, че съм в П-в от 12-ти.  Crossing Arms

За сведение:
1. Не съм 40 кила.
2. Не съм малолетна.
3. Не съм кротка и спокойна.
4. И нямам сестра, а брат, независимо какво ви разправят Медхен и Таш!

# 103
Таш, аз не съм много в час, но да кажа какво наредихме. Мисля, че няма задължителни предмети, каквото решите.
При нас бяха:
четка за зъби - зъболекар
глобус - географ-изследовател
ел.крушка - електотехник, ел.инженер и под.
рулетка - някакъв майстор, строител и под.
дървена лъжица - готвач
банкова карта - банкер, финансист и под.
книга - учен
шивашки сантиметър - шивач
комплект за калиграфия - художник
термометър - лекар
писалка - учен, журналист и под.
капачка на обектив - фотограф
ксилофон - музикант
топка - спортист
патица-сувенир - животновъд, агроном и под.

Почти всички предмети бяха нови за него, за да не се повлияе от нещо познато или пък желано, но недостъпно.

Кате, ами трябвало да се бяга с питката из три къщи, първо майката, а после и останалите май.

# 104
  • София
Ееее, няма такъв карък! Писах, писах и къде натиснах на м****та си и всичко изчезна  #Cussing out Та сега накратко, че ме хвана нервата.

Първо, благодаря за милите думи и благодарностите, радвам се, че всички сме се чувствали повече от добре. Мед ми капе на душата,  но аз наистина нямам кой знае какви заслуги, не го казвам от прекалена скромност. Каквото съм направила, съм го правила като за моето си дете и не ми е коствало кой знае какви усилия, а и един празник се прави преди всичко от хората, които присъстват на него, така че, смятайте, че заслугата за хубавото ни събиране си е изцяло ваша   bouquet

Много съжалявам за всички, които не успяха да дойдат и се надявам това да бъде поправено на следваща среща Rolling Eyes

Юле, усетих аз, че Младен остана малко озадачен, ама не знаех каква е работата  Joy  При нас тези фигурки за баня се радват на голям успех в банята и извън нея и реших да заложа на нещо изпитано. Драго ми е, че децата са се заиграли  Heart Eyes А сапунените балони изпробвахте ли? Все ми е пред очите Алекс на Медхен /много съжалявам, че не го снимах в този момент/ как духа балоните в залата за игра, така му светеха очите от радост, че като че ли се радваше повече и от децата  Joy Казвам го с най-добро чувство  Peace

А ти сега ме хвърли в оркестъра с твойто пътуване  Thinking Ами ние се спряхме на тази дата, първо, защото се оказа, че на повечето ще им е удобно да е в почивен ден, за да има кой да гледа децата, второ, решихме, че тази седмица е рано, а по-по-следващата се пада непосредствено преди коледните празници и много хора може би ще пътуват нанякъде. За мен не е проблем, ако кажете, правим го още тази неделя, отивам и резервирам, но трябва да имам два-три дни аванс все пак. Аз лично нямам нищо против, тъкмо още ни държи влага, дето се вика. И този път много държа да дойдат всички, които не успяха да се включат вчера - Дес, Снимката, Маруся, Катюша, Жу, Лилчо и да не изреждам още, че все ще изпусна някого. За Галето също се отнася  Naughty Ами давайте да се организираме и това е.

Вчера сме си забърсали едно пакетче солети от някого, и Василия сега се е вманячила и от един час гризе от "забранения плод". Освен това бяха останали 5 лева на масата, където бяха Юлето и Младен, прибрала съм ги на отговорно пазене. Медхен още не е казала май, че накрая хартиса една шапка и тя я прибра  Peace

Споделих с Юлчето-Шлябадада вчера, че Василия от известно време, когато й се ака, отива на едно и също място - в един от ъглите на стаята и кляка, докато си върши работата. Та въпреки много далечните ми намерения относно гърнето, ще взема да купя едно и да пробвам, като се насочи натам, да я сложа. Като не й хареса, ще го забутаме някъде и ще го извадим пак догодина. И така.

Отивам да обръщам внимание.

Общи условия

Активация на акаунт