Добро утро, до сега гледах всичките 235 снимки, еми нямам думи, малко си поплаках, ензнам защо, от радост ще да е, ама ми стана много мило всичко това, което правите, а аз се надявам съвсем скоро да съм част от това
, ама хайде да не говоря много сега, че миналия път голяма издънка стана. 
Само Приказливка не познах, но по метода на изключването предполагам е мацката с къдрева коса с дънкова пола и черен пуловер, ДА ли? Всички други ви познах като 2 и2 четири
, дори и татковците ги налучках, брех ми те много убави беееееееее? Няма да казвам кой най ми хареса,че да не ме набие майката
, видях какви сте ми нагиздениии, отслабнали и горди с децата си на този ден! Всичко се чете по лицата ви, нищо не остана скрито - в материала от 235 снимки видях много емоции, усмивки, радост, сплотеност, приятелства и доверие един в друг! Щом и татковците са били на линия и гледам ,че активно се занимават в детския кът с дечковците е било супер. А за срещата на 14-ти...... леле веднага гледах календара и си викам, НЕ - отивам, ама пусто в неделя бе....
, ужасно много искам да дойда. Лошото е че тази събота и неделя ще сме на Пампорово и другата седмица мъжо с еприбира и имахме многоо планове за ходене извън града, но в съвсем друга посока, бих оставила Ники да се гледа с Ники - ама в събота, иначе мъжо си отива в неделя,защото пътува по-рано.....Та неделята ми идва малко неудобна....Аз ще мисля и ако измисля и нагодя нещата ме бройте.... Лената - имаше страхотна червена рокля. Набиваше ми се постоянно на очи, Сем не отразих миналия си псот,защото не видях нейна снимка, ама сега фиксирах нея и мъжо и малката бонбонка
Много сте лъчезарни.Хмммм Скреч, тази жена ме убива с хладнокръвното си излъчване, кой каза,че дава вид на спокойна жена, еми да вижте я, с това абаносово лице и дълга кестенява коса,...ммммм
Лъха някакво спокойствие...това ще да е от съня 
Мерги ме кефи как се смее на всяка снимка, кво я разсмивахте толкова бе?Тали - стига ми позира, знам си те
каква си мацка и ти !!! Цеце - изглеждаш много/ хубаво/различно от последния път като те видях
Запазвам си комплиментите, защото знам че не обичаш да се шуми около теб и визията ти, 

Стига съм ви хвалила бе , гледай ги....
ааааа ми то не се сдържам 
КАтенце - как си душицо ? Дано мине бързо неразположенето ти.
Стели хич не е добре, много кашля, вади страшни сополи... не може да спи и е доста кривичка 
Догодина ще купя два 
Павката се брани от батко си...не дава с пръст да го докосне 
Аз не разпознах всички като Галакси - за мацката с русите къдрици се чудех коя може да е /май Приказливка/, за някои от малките сладури също /ами много са пораснали всички/, а с татковците съмсем не се оправям. Но като много време влизах от друго място в албумите и не ми се зареждаха всички албумчета, така е.
Ще трябва да наваксам.
Вместо питка или кръгъл хляб, трябваше да тичам из стаите с малка козуначена кифла, но кръгла все пак.
Много смешно изглежда на снимките. Рони пък се спря пред наредените предмети и мисли сигурно 5 минути, кой да избере. После взе четката за зъби, която беше най-вляво. Погледа я малко и взе глобуса, после пак четката и пак глобуса, и пак четката и пак глобуса ... - така и не реши кое предпочита и изводът ни е, че ще стане
А вие пишете през това време.

Да не сме се събрали там заради подаръците - ми с тези две деца, оставаше и магазини да обикаляш.
В навалицата и в данданията, май никой не разбра, че сте останали без подарък
Ти ни уважи да нарамиш сам самичка двамата юнаци и да дойдеш, а ние оставихме детето без подарък
Толкова татковци имаше, все някой щеше да отскочи да вземе нещо на детето. Еееех, че съм п...ка и аз 
Днес много хубаво слънчево и приятно. Това моето детенце днес се проспа. Сутринта се събуди в 10:30, закусва после го изведох малко на вън, взехме кухнята, поразходихме се, а той през цялото време беше един отнесен а не оова жизнено детенце. Отпуснат и гледащ в една точка, не иска да го водя за ръчичка, не иска да си играем. Само мрънка иска да го нося на ръце и да се гушка
Дали пък е преуморен от всичкото това празнуване през тези 3 дни
А ти защо си бягала из стаите с кръгалата кифличка? Така ли се прави
Хем й казах на Цецето, че съм в П-в от 12-ти.
Та сега накратко, че ме хвана нервата.