Не бях се виждала с Кремито и Катето и съм възхитена от тях!
Красиви и мили, но не се видяхме достатъчно .. 
Росито, май събра очите на всички като дойде. Евала на Сашо, Роси!
Цецето и Таш, такива фризури бяха извъртели, че спокойно можеха да продължат купона в Бъкингамския дворец

Дианка, също ме изуми как дойде сама с двамата щурчовци. Но тя така добре се справя с двамата едновременно, че отстрани изглежда мнооого лесно с породени деца

Юлчето, честно да си призная не я познах в първия момент

СЕМ, си е СЕМ. Весела, забавна, усмихната...
Скреч, изглеждаше супер спокойна, все едно има една дузина помощници и тя само си клати краката по цял ден
Така хитричко се усмихваше 
Тотонто, много ме зарадва, че дойде. Блага душа, а Лилито - ами тя е гороя на нашите отчетни и има прекрасни сини очи

Бях забравила колко е забавна Мерги
Мерги, не ни лишавай от присъствието си, а мъжа ти така добре се справяше с малката фурия, че все едно той я гледа по цял ден 
С Приказливка почти не се видяхме, но то с кой ли мога да кажа, че съм се видяла задоволително. И тя си има фурия, но от тези хитрите модификации, които не се лъжат лесно и съответно майка му не можа да го зареже самичък в детския кът.

Сончето, както винаги усмихната и оптимистично настроена - зарежда някак общуването с нея

Марианка успя да излъже Дара да поспи и детенцето се държа прекрасно. А подаръчето, което ни се падна от нея е страхотно и Лена много се забавлява с него.
Лучка, я оставих за накрая. Тя с тези еклерчета по нощите ме уби
Тони си подтичва вече и нищо не може да го спре. Само дето не дадоха на детето да хапне от цигарите на Цецето, но нищо, следващия път. 

и аз творя моя разказ ама явно първо трябва да ходя да приспа чудото и после да си го довърша, така че по-късно ще се включа. 
ама това мойто голямото диване...като се запъна, че ще играе на компютъра и няма да излиза и не и не - та рева, та се тръшка, та блъска - то стана такъв цирк. В такива нервни изблици по-добре да е далеч от други деца, че е доста агресивна

/чакай и аз да се изплезя като
Абе, просто нямам думи, как за хубавото да кажеш нещо лошо.

, но нея май не съм срещала никъде по снимки. Не помня вече кой целунах кой прегърнах, но чак ръцете ми трепереха от вълнение
А сега не знам от къде да започна
клубът, часът, менюто и ТОРТАТА , компанията и пак ТОРТАТА
. Лена е много сладка и кротушнка ми се видя, но ми стана много жал като и видях раната на бузката. Ама тя вярно изглежда все едно куче я е захапало. Ужас! Какво е било това детенце, което й го е причинило и що за агресия
Дано ме разбереш правилно. Освен това трудно си те представях как се подвизаваш в кухнята докато Митко е в слинга. Но днес като видях Митко , колко мило създание е, той си е цяло твое копие
.
. Щеше ми се да остана поне с няколкото майки, които останаха до края, но Коце не щя без ценния Стефчо.
А
. Вечерта се видяхме с брат ми и снаха ми в "Дивака" и си направихме разходки из нощна София.