Отговори
# 75
Все още ми е толкова превъзбудено, че не мога да напиша нищо в момента. През главата ми минават хаотично различни моменти от празника ... Исках да нагушкам толкова дечица и да си кажа по нещо с толкова мами, а седях като дърво и се чудех на къде да се обърна  ooooh! Не бях се виждала с Кремито и Катето и съм възхитена от тях!  Hug Красиви и мили, но не се видяхме достатъчно ..  Confused Креми, Кате, наистина ми беше драго  Hug
Росито, май събра очите на всички като дойде. Евала на Сашо, Роси!
Цецето и Таш, такива фризури бяха извъртели, че спокойно можеха да продължат купона в Бъкингамския дворец   Grinning
Дианка, също ме изуми как дойде сама с двамата щурчовци. Но тя така добре се справя с двамата едновременно, че отстрани изглежда мнооого лесно с породени деца  Whistling
Юлчето, честно да си призная не я познах в първия момент  Embarassed Видях Младен и после се огледах коя от мамите може да е Юлчето. Все повече подозирам, че нейните деца ги е донесъл щъркела или малолетна е родила първото си дете  Thinking
СЕМ, си е СЕМ. Весела, забавна, усмихната...
Скреч, изглеждаше супер спокойна, все едно има една дузина помощници и тя само си клати краката по цял ден  Mr. Green Много е сладка, а Митака е чудесен малчуган. От всички деца той ми заприлича на най-големия бъдещ палавник. Не знам защо  Thinking Така хитричко се усмихваше  Heart Eyes
Тотонто, много ме зарадва, че дойде. Блага душа, а Лилито - ами тя е гороя на нашите отчетни и има прекрасни сини очи  Hug
Бях забравила колко е забавна Мерги  Party Мерги, не ни лишавай от присъствието си, а мъжа ти така добре се справяше с малката фурия, че все едно той я гледа по цял ден  Peace
С Приказливка почти не се видяхме, но то с кой ли мога да кажа, че съм се видяла задоволително. И тя си има фурия, но от тези хитрите модификации, които не се лъжат лесно и съответно майка му не можа да го зареже самичък в детския кът.  Mr. Green Брей, много рано поумняват тез деца  ooooh!
Сончето, както винаги усмихната и оптимистично настроена - зарежда някак общуването с нея   bouquet
Марианка успя да излъже Дара да поспи и детенцето се държа прекрасно. А подаръчето, което ни се падна от нея е страхотно и Лена много се забавлява с него.
Лучка, я оставих за накрая. Тя с тези еклерчета по нощите ме уби  ooooh! Тони си подтичва вече и нищо не може да го спре. Само дето не дадоха на детето да хапне от цигарите на Цецето, но нищо, следващия път.  Grinning

# 76
newsm47 newsm47 newsm47 newsm53
Мога да ви се усмихвам цяла вечер, незнам к'о ми става, само рефрешвам страницата и чакам новият разказ, хммм
Ми то супер, супер е било, не се съмнявах и за миг..... просто от историите ви си попълвам пъзела с липсващите елементи на днешния ден .За мен става ясно Роси и чрез поста ти аз също виждам нещата през твоите очи. Благодаря ти мила!......
, а и с тези снимки, лелееее прекрасно.

# 77
Гале, рефрешвай рефрешвай Wink и аз творя моя разказ ама явно първо трябва да ходя да приспа чудото и после да си го довърша, така че по-късно ще се включа. Wink

Честити проходили крачета на Ники  Heart Eyes Много е сладко да  гледаш първите крачки. Все едно ти си се научила да летиш  Peace Дано бързо да се отпусне и да бъде самостоятелен в крачките си  Heart Eyes

Само на бързо ще споделя, че днес беше един дългоочакван, прекрасен и невоероятен ден  Heart Eyes

# 78
  • София
Страхотни сте  Hug Радвам се, че така хубаво сте си изкарали. Чакам още снимчици да разглеждам. И какво страхотни разкази  Simple Smile
Много съжалявам, че не успях да дойда  Sad ама това мойто голямото диване...като се запъна, че ще играе на компютъра и няма да излиза и не и не - та рева, та се тръшка, та блъска - то стана такъв цирк. В такива нервни изблици по-добре да е далеч от други деца, че е доста агресивна Sad

Гале, честити ходещи краченца на Никича, айде търкулвай питката.  Simple Smile

Лека и спокойна нощ   bouquet

# 79
Аз смятам утре да прочета по-обстойно какво сте писали днес, че вече много ми се спи  Peace

Само да честитя на Галето прохождането на Никича  Heart Eyes Хайде дано само напред да крачи!

Ох, Ели, слава Богу, не съм била сама  Embarassed Сигурно съм изръсила и някоя глупост, ама ще ме прощавате  Rolling Eyes

# 80
  • някъде там
и мен треска ме тресе с тва месене на питката, ами ако се проваля кво ще правя ...... май ще правя пробна тези дни   chef
отивам да се поровя в готварския и после да нанкам, че от снощния купон главата ми цял ден е на балон

лека

# 81
Е, това е..., когато се случват нещата, човек винаги е удовлетворен!  Peace Поне аз съм така и в момента, точно по този начин се чувствам. Удовлетворена от срещата с всички, които присъстваха на невероятният празник на децата ни. Hug

Цеце, специални благодарности за цялата органицзация.

И само неможах да разбера, защо всички пишете, че не сте се видяли с никои. Че къде гледахте, бре? Shocked Аз пък почти с всички се видях... smile3534/чакай и аз да се изплезя като Роси/. Радвам се много, че се запознах с Приказливка - много мила и симпатична мама със страхотен русоляв Тошко.А подаръка, който ни подариха е жесток! Благодаря ти , Преказливче от все сърце. love001
Карина и Креми са страхотни мацки, но ние това си го знаехме още отпреди. В действителност се оказа, че са Мис и Мисис Свят. 4470 Абе, просто нямам думи, как за хубавото да кажеш нещо лошо. babydust7 
Юлчето, Младен и Дани бяха толкова спокойни, мили и добри, че си помислих: "Тези хора сигурно никога не си повишават тон и са в такава страхотна хармония". Да са живи и здрави, цялото семейство. Много ми харесаха.  hug

Съжалявам, но утре ще си продължа с разказа. Много още имам да пиша, но не ме оставят повече да припаря до компютъра. Ах, този Дядо Коледа, дано да ми донесе лаптоп newsm17

Лека нощ на всички!

# 82
И такааа, празнуването на нашия първи рожден ден приключи със срещата ни днес. Три дни яли, пили и се веселили  Laughing Още от снощи създадох организация сред домашните и днес от сутринта всичко вървеше по план. Мариян обаче заспа ни в туй ни в онуй време, та се наложи да го събудя иначе рискувахме да изпуснем сбирката. Много се вълнувах наистина и още пътувайки към клуба си представях усмихнатите лица на всички мами и дечица.

Появихме се. Аз с усмивка до ушите нахлух и веднага разпознах почти всички. Само Приказливка, не успях да позная та се наложи да я попитам  Blush, но нея май не съм срещала никъде по снимки. Не помня вече кой целунах кой прегърнах, но чак ръцете ми трепереха от вълнение  Blush това помня.  Laughing Честно ви казвам, бях се стъписала. Уж всички си ви знам, пък на живо си глътнах граматиката.  smile3505 А сега не знам от къде да започна  newsm53

На Цецето лично й казах, но и публично ще го заявя, че много й благодаря за организацията покрай нашето събиране. Всичко беше  newsm10 клубът, часът, менюто и ТОРТАТА , компанията и пак ТОРТАТА  smile3521 Party Василия почти не можах да я видя, защото нямаше търпение да заспи в колата на Наско Wink Но пък се виждаше как мама я беше много докара и скиприла с хубави дрешки.

Кари просто няма как да я сбъркаш с тези големи прекрасни очи.  Heart Eyes А Креми изглежда просто невероятно!  Hug Нашият подарък се падна на нея и се надявам да им бъде хубав спомен.   bouquet

От Сончето пък, като че ли не се притеснявах толкова, може би защото се виждаме за втори път. Simple Smile Наско е много сладък, с много широка и лъчезарна усмивка, големи блещукащи очички и хубави къдрици.

А Роси и нейното се семейство ми напълниха душата.  Heart Eyes  Просто им се възхищавам, пу пу! Не можах да се стърпя и разпитах Роси, как е успяла да организира и тримата, така че да са на линия  днес. Еми евала! За пореден път се убеждавам, че 98% от успеха е ентусиазъм  Peace . Не можах да откъсна очи от бате Ицко и малката Лилия. Тя наистина е много сладка. Роси, аз и преди съм ти го казвала но в моите очи Лилия е едно мъничко сладко бонбонче. Толкова е нежна, мила и невинна. Сега на живо се убедих Heart Eyes Искаше ми се да я нагушкам ,но не посмях  Blush Ицко през цялото време се забавляваше с Лили. Напълниха ми душата.  Heart Eyes И след видяното съм убедена в желанието си за братче или сестриче на Мариян, но когато му дойде времето  Peace

Дианка, също бях виждала само по снимки и нямаше как да я сбъркам. С двете и прекрасни момченца. Те също много ме заплениха  Heart Eyes Направи ми впечатление как Любчето се грижеше за Павката и го занимаваше. Той милия се заливаше със смях от щастие. Децата наистина са богатство!  Heart Eyes А аз чак като се прибрах се сетих, че вие почти бяхте в графата несигурни, но все пак много се радвам че се запознахме  Hug

На Лучи усмивката съзрях през прозореца още преди да влезнат. Много им се зарадвах, защото тя цялата излъчва топлина и слънце.

С Марианка също се запознах  Hug и Дара видях, дори Мариян по едно време се опита да я заприказва в игралната зала Wink

Медхен, пък ме посрещна и ми каза: "Аз съм Медхен.", а аз викам: "Здравей, Ели."  Joy . Лена е много сладка и кротушнка ми се видя, но ми стана много жал като и видях раната на бузката. Ама тя вярно  изглежда все едно куче я е захапало. Ужас! Какво е било това детенце, което й го е причинило и що за агресия  Shocked Миличка  Hug

Еми много ми се иска да ви знам истинските имена на всички, но има и такива сред вас, на които все още не ги знам  Blush
Таш, за теб се отнася Wink Много ми е драго че и с вас ви видях и запознах на живо.  Hug

Скреч и за теб също Wink Първо искам да ви кажа, че сте много симпатично семейство тримата с Митко и Коце. Някак си все едно сте си един за друг  Joy ама какво казах  hahaha Дано ме разбереш правилно. Освен това трудно си те представях как се подвизаваш в кухнята докато Митко е в слинга. Но днес като видях Митко , колко мило създание е, той си е цяло твое копие  Heart Eyes

Сем, адашката си я приветствах с личното й име защото го знам  Mr. Green Моника е много готина. Една такава сериозна дама, но бързо се ориентира в обстановката за разлика от Мариян, който час и половина не се отлепи и за секунда от мен.

Юлчето беше с двама кавалери Малден и Дани. Много са готини! Искаше ми се да видя и хубавите очи на Иво на живо.

Тотонто е много приятна и мила жена. Лили пък е много сладка синеока бърборанка  Heart Eyes Както постовете и са пълни всеки път с много слънце, така изглежда и тя.  Hug

Едно е сигурно, искам да повторим мероприятието  Peace или поне да продължим да се виждаме. И за да не се оливам в писаници ще спра до ук пък като се сещам пак ще пиша. Аз за съжаление нямам снимки , защото Мариян не ми даде възможност да държа друго освен него и разчитам много на снимковият материал от другите мами.

Жалко, че Катето и Нинка ги нямаше. Кате длъжна съм ти с 10лв. Пусни ми стеката си на лични или като се видим ще ти ги дам. Много ми се иска да не те повтаря и утре да се събудиш чисто нова  Heart Eyes

А за Маруся и Митко не знам нищо. Защо не дойдоха?  Thinking Последно в петък като се видяхме, тя каза че ще дойдат. Дано всичко с тях е наред  Praynig.

И сега една клюка извън темата. Вчера нали се събирахме с моите родители, свекъра и свекървата. Те между другото се виждат за втори път след сватбата, вече година и нещо  Joy Та изплюха камъчето най-сетне, че свекъра не че е обиден, не че е сърдит ама не му е хубаво, че детето не е кръстено на него.  hahaha hahaha hahahaЕми много ми е смешно на мен пък. Аз не робувам на стари традиции и обичай пък те да се сърдят като щат!

# 83
  • София
 Grinning !

Както вече разбрахте, Митко се излюпи в 11:00h от леглото. Закъсняхме за партито и този час и половина с вас въобще не ми беше достатъчен. Имах чувството, че тъкмо съм дошла и всички юрнаха да си ходят  Crossing Arms . Щеше ми се да остана поне с няколкото майки, които останаха до края, но Коце не щя без ценния Стефчо.  Wink
 Изненадах се, като ме посрещнахте толкова топло! Дори майчетата, с които се виждах за първи път и те бяха изключително мили, почувствах се като стара приятелка с всички  Heart Eyes Hug .
 За мой срам  Blush имаше няколко майки, които не познах: Приказливка, Креми, Тотонто, Диана и за малко да не позная Юлчето  ooooh! Но това е по тяхна вина, защото рядко показват снимки  Naughty А Приказливка ми се стори доста тихичка. Направо се учудих, че това е тя. Дани на Юлчето ме изуми с позите, които демонстрираше. Седя, гледам го и се чудя къде аджеба е главата му  Mr. Green
Коце не е направил много снимки по незнайни причини. Даже се цупи, че не можел да си поговори със Стефан от толкова щракане  Whistling
 Децата много се забавляваха. Аз не обръщах много внимание на Митко, защото исках да видя как ще го преживее. Хич и не разбра, че ме няма. А по едно време един чужд татко го разнасяше напред назад  hahaha , но така и не разбрах по какъв начин си го е изпросил  newsm78
Катя имам чувството, че е създадена да носи лилаво! Изглеждаше страхотно в този цвят  PeaceМерги доста качествено си е криела мъжлето до сега, защото не го познах(за разлика от другите съпрузи) и вЕрвайте ми, има защо да го крие. Левент и половина! При размяната на подаръците се получи така, че с Тотонто си разменихме нашите подаръци  Grinning Митко се забавляваше с подаръка цяла вечер.
Цеце, благодаря за организацията, още веднъж!

След срещата с Коце ходихме до работата му и там той ме остави да си говоря женски работи с колегите му, а той зачезна на някъде  Close . Вечерта се видяхме с брат ми и снаха ми в "Дивака" и си направихме разходки из нощна София.
 Доволна съм от днешния ден!

Благодаря ви за комплиментите, момичета, изчервих се  Embarassed !
Вери, защо ще чакаш чак другия рожден ден? Ние се събираме и в друго време. Особено като стане топличко!
Роси, ех, че неприятна случка! Но поне си изкара добре  Hug Нали ни гости с малеби, сега и с бонбони...  Mr. Green Да не тръгнеш да ми се обиждаш сега  Naughty
За женското парти, не ни бройте.
Гале,аз почти бях сигурна, че и ти ще си на сбирката. Мислех, че искаш да ни изненадаш.
 Честито прохождане на Никича!
Медхен, изглеждала съм ти спокойна, защото имам кръвно 90/60, а пулса ми рядко се качва над 70  Sunglasses
Катятг, Симона, вери ми е приятно! Ето снимка на Митко в слинга, но в зимни условия.
 Аз кръстих детето на свекъра по изключително  негово настояване. Нямам против, но аз да взема това решение, а не той да ми разправя, че съм длъжна да направя така  Crossing Arms . И за да няма война с Коце, се съгласих.

След малко ще кача малко снимки в албума. SEM, надявам да се включиш доста по-подробно със снимков материал. Коце е щракнял няколко, колкото да отбие номера май.

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 02:53 от skrech

# 84
Добро утро, сладурки и сладурчовци  Hug

Качих половината снимки, сега качвам другата половина  Peace Извинете ме, че се забавих, но исках да премахна червените очи първо  Peace

Скреч, разбира се, че няма да се разсърдя  Hug

Цеце, бая се зачудих за малебита пак, ама предположих , че няма да ги одобрите и затова не донесох  Rolling Eyes Другият път обещавам няма да пропусна  Blush
Как си днес? Мен не ми се е обадила повече болката, ама то аз от еуфория забравих да отида до тоалетната навреме, та от там ми се получи май  newsm78 Дано си добре  Hug

Дес, Веси, дано се оправят вече малките госпожички  Hug

Кате, много ти благодаря  Blush

Тц, аз не мисля, че сме направили кой знае какво като сме дошли на РД от по-далеч  Naughty Все пак го правим за себе си  и най-вече за децата си Peace Малко ми е неудобно пред вас, че кажи-речи само Ицко беше по-голям, но детето искрено се забавлява. Дължа му го, понеже рядко му осигурявам такива мигове  Confused Е, малко остана разочарован, че за него няма подаръче  Joy Аз му обяснявам, че има подаръчета само за малките деца, пък той ме пита, защо другото по-голямо детенце е имало  newsm78 Питам го кое, а той ми вика :"Онова, дето са близнаци с другото!"  /Любачето и Павел/  Joy Joy Joy Дианче, не знам защо така е решил  Joy За мен са си коренно различни  Hug

# 85
  • София
Добро утро, мили мои   newsm51
Странно, че никой още не е писал, много спите  Mr. Green
Роска, как да не те долюбвам, бе душице малка сладка  Heart Eyes, даже внимавам напоследък как пиша за теб, че много е ревнива Еличка  Wink.Ели, нали не се сърдиш как пиша за теб, аз много си те харесвам /, а и Слави  Twisted Evil/
Вчера пропуснах да спомена СЕМ, ама това е защото мъжът и ме стресира  Mr. Green, само насочих апарата към Монката и той ме погледна в стил, тая пък къде се бута с това апаратче и като изкара неговия  Rolling Eyes.СЕМ-чо, ти си толкова мой тип, че много съжалявам, че не живеем по-наблизо.А пък изобщо не си те представям да скърцаш със зъби  Laughing

Хайде, лек ви ден засега и хубав и прекрасен месец  lovekiss lovekiss lovekiss

Ей, тая Роси все половин крачка пред мен  Mr. Green Wink Hug

# 86
  • София
Добро утро красавици!

Включвам се набързо от офиса (за сефте май) да ви благодаря за чудесния празник, който си направихме вчера!

Беше ми повече от приятно да ви видя наживо и да се насладя на сладките усмивки на малките ни слънчица! благодарим ви за страхотните комплименти  Blush

Определено съм ЗА женско събиране, защото покрай суетнята с малките сладури, почти с никой не можах да си разменя повече от 2-3 думи. Така че мен ме бройте за сбирката на 14-ти  Peace

Цеце, не съм се чувствала изолирана, чувствах се много добре с вас!  Hug

Роси, усмивките ги видях и разбрах  Heart Eyes

Усмивките на Сайли, Мерги, Таш са невероятни! Толкова позитивна енергия лъхаше от всички, тръгнах си заредена с приятни емоции  Peace

Аз пред Катето се издъних, защото стоях точно до нея и я питах "Коя е Катето, че подарък от нея чакаме"  Laughing Кате, извини ме! Кари гушка патето здраво, както ти казах, това ни е любимото животно  Party А за сините ви очи нямам подходящ комплимент!

Не мога да не скрия, че си харесах Насето на Сайли за зет  Blush, и нея за сватя, ама айде ще му дадем на момчето избор да има, пък той да си реши!

И аз ще кача снимките от нашия апарат, има няколко добри попадения  Wink

До скоро и целувки!

# 87
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Здравейте....... Simple Smile
Общия рожден ден беше много очарователно мероприятие! Пълен с пъплещи дечица Laughing и обаятелни майки! С две думи, защото нямам време--------- ooooh!МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ УСПЯХ ДА СЕ ВИДЯ С ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАС!  Удовлетворена съм от запознанствата и всъщност разбрах, че много съм ощетена, че не се виждам и срещам често с вас. Разбира се, ще дойда на женското парти! Ще мога да си поговоря спокойно без да се притеснявам, че Лильона ще забие някъде русата кратунка Simple Smile.
 За сега чао Laughing отивам да подготвям документи, че Агенцията по вписвания ме зовееееее Crazy
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 88
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313826&pid=9169285

Хайде , мами , на новите снимки  Hug Много са и много хаотични, както всички мои снимки  Rolling Eyes , но се постарах да хвана повечко хубави моменти  Peace

Ако някой иска снимките , такива каквито са си, да свирка да пращам  Hug

# 89
С огромно удоволствие разгледах всички снимки от общия РД.Прекрасни сте -и вие,и дечицата!
От лъчезарните детски личица се разбира,че децата са се забавлявали и са останали доволни от компанията на връстниците си и от общуването с тях.Вашите усмивки говорят за същото приятно изкарване.
С нетърпение чаках да се съберат повече разкази за празника,които прочетох с такъв трепет,сякаш и аз съм била там.
Благодаря ви,че споделихте и ни направихте част от празника!

Дианче,със сигурност не ти е било смешно,но аз доста се развеселих от разказа ти за счупеното токче!
Роси,радвам се,че днес си добре!
Катюша,желая ти бързо оздравяване.(при мен някои АБ правят афти в гърлото,които ми съсздават усещане за ангина,а и симтомите им са близки до ангина)
Гале,честити проходили крачета на Ники!Да са бързи и здрав!

Усмихнат ден,здрави дечица!

Общи условия

Активация на акаунт