Хич нямах намерение да ходя на срещата, но сутринта видях, че Роси пак не ни е изключила от списъка със сигурните и ме хвана яд. Направо си е виновна! Нарамих децата, завлякох ги с такси
и не бях купила подарък, защото бях 90%сигурна, че няма да ходя. Е, отидох в магазина и както си влачех Павката (ЛЮбака чакаше в таксито) и кака ви щеше да се срине...счупи ми се токчето на ботушите. Не мога да мръдна с детето на ръце..хайде обратно у нас, Любака чака в таксито, мама влачи Павката вътре, преоблича се и пак тръгваме
Съжалявам, че си тръгнах първа, но децата в 2ч трябваше да са по леглата. Иначе рискувах да заспят в таксито, после да не ядат и да не искат да заспят пак. А се очертаваше веселба, децата се поотпуснаха малко, омазаха се с тортичка, абе всичко по реда си
Толкова от мен, че хапнах и ми се доспа. Тези две вечери само хойках по женски партита и не знам къде се намирам

-
Също и с 
. Щеше ми се и аз да дойда с Мишка, нищо че сме нови сред вас, но нямаше начин

./ама няма да и казвам сега, че Слави си е харесал Сончето 

Казвам почти, защото с излизането от клуба ме погна яка бъбречна криза и до Пловдив раждах за трети път 

Просто сме едно цяло
Само аз не разбирам какво мрънкаш и не харесваш у Алекс 
Посмяхме си се двечките, ама ние си знаем защо
Моника си е същата сладка цъкличка, като от снимките, ама те нали са им професинални
Аз бях изключително щастлива , като те видях да идваш с два броя юнаци
Милион пъти съм казвала колко сте красиви всички в семейството ви, но май не съм била напълно наясно за каква красота става въпрос
С това снежно лице, тези сини очи, пухкави устнички,...като Снежанка е