Отговори
# 60
  • София
Я и аз да се разпиша в темата, докато хапвам пред компа  Crazy

Хич нямах намерение да ходя на срещата, но сутринта видях, че Роси пак не ни е изключила от списъка със сигурните и ме хвана яд. Направо си е виновна! Нарамих децата, завлякох ги с такси  Crazy и не бях купила подарък, защото бях 90%сигурна, че няма да ходя. Е, отидох в магазина и както си влачех Павката (ЛЮбака чакаше в таксито) и кака ви щеше да се срине...счупи ми се токчето на ботушите. Не мога да мръдна с детето на ръце..хайде обратно у нас, Любака чака  в таксито, мама влачи Павката вътре, преоблича се и пак тръгваме  Laughing Е, разглеле стигнахме. Имаше много хубави мами и бебоци. Повечето имаха нужда от компания в залата и така и не успяхме да се видим на спокойствие. Имаше торта, много фотографи, много усмивки, песнички и беше страхотно Simple Smile Съжалявам, че си тръгнах първа, но децата в 2ч трябваше да са по леглата. Иначе рискувах да заспят в таксито, после да не ядат и да не искат да заспят пак. А се очертаваше веселба, децата се поотпуснаха малко, омазаха се с тортичка, абе всичко по реда си Simple Smile
Толкова от мен, че хапнах и ми се доспа. Тези две вечери само хойках по женски партита и не знам къде се намирам  Crazy

# 61
  • от Луната
Дес, благодаря за новата тема Hug

Рени, за йогутите аз давам на Мишка някакви с плодове, но не са бебешки, а и тя от 6 месечна яде и кисело мляко и до сега не е имало проблеми
Честит Рожден Ден и на всички порастнали дечица, няма да споменавам имена, за да не пропусна някой
Честити проходили крачета на всичко ходещи човечета Hug
Ние нищо, че ходим отдавна чак на 7 ще правим прощапулника. А ето ви и останалите снимки вече от официалния Рд с тортата Mr. Green  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312813.
За възпитанието и аз казвам не, а Мишка вече доста характер проявява вече се тръшка Mr. Green. На консултацията урина пак не можах да събера, та само кръв дадохме, но всичко е наред и вече е 11 кг и 78 см (+400гр и 1 см)
Момичета многоооо сте писали побликувам вече пък после ще ви дочитам ooooh!
Скеч, тя освен че е като изтребител вече и назад ходи Mr. Green Mr. Green

Кате, Мариян е страхотен. С тия очи ме омагьоса

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 16:39 от verik1979

# 62
  • София
Здрасти!

Ние се прибрахме, похапнахме и възстановяваме сили, дето се вика. Василия днес не беше мойто дете, но явно трябваше да я видя и в такава ситуация. В началото я чучнах при какичката с Лилито на Роси и гледаше като препарирано, горкото. После реших да я прообуя, и това ми беше грешката, защото повече не пожела да се отлепи от мен или баща си  Rolling Eyes Ей така се беше лепнала  Joy - http://media.snimka.bg/1454/009162641.jpg и такава беше през повечето време - http://media.snimka.bg/1454/009162643.jpg .  На всичкото отгоре и се спеше зверски и едвам дочака тортата - http://media.snimka.bg/1454/009162647.jpg. След това заспа в количката на зетя Наско насред най-голямата лудница и това беше. Ето ги и тримата с мама Сонче http://media.snimka.bg/1454/009162642.jpg. После, като си тръгнаха всички, пак си стана същото детенце, развесели се, разбърбори се, разтанцува се, ама късно...И сега е много веселка, ама вече е наспана. Важното е, че се събрахме и видяхме. Нямам много снимки за показване  Embarassed Не си направихме и обща снимка, големи сме шматки  ooooh! Това беше тортата - http://media.snimka.bg/1454/009162646.jpg. Тези, които я опитаха, казаха, че била вкусна. Съжалявам, ако не съм обърнала достатъчно внимание на всички, макар че имах огромното желание....Но явно с тия малки дечица това е мисия невъзможна. Надявам се Креми да не се е почувствала изолирана по някакъв начин, толкова много неща исках да си поговорим и с нея, а не успяхме  Confused А Кари на живо е още по-голяма чаровница, както и всички малки сладурчета, с които успях да се запозная на живо. Heart Eyes Също и с Роси и този път не се видяхме като хората....но пък се запознах с Тотонто, която потвърди впечатленията ми, че е СТРАХОТНА жена, с Приказливка и малък Тошко, с Юлето - за нея няма какво да ви разправям....Между другото, падна ни се подаръкът от Наско и Василия много си играе вече с него  Flutter

Засега нямам време да пиша повече, пък с по-свестни снимки не разполагам. Надявам се мъжеге на СЕМ и Скреч да се отчетат подобаващо  Wink 

Приятна вечер! Ще се включа пак по-късничко!

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 20:06 от Цецето

# 63
  • от Луната
Ей Рд е бил страхотен, а тортата убийствена smile3501. Щеше ми се и аз да дойда с Мишка, нищо че сме нови сред вас, но нямаше начин Confused. Може би другата година ако пак се прави общ РД

# 64
  • София
Айде да се отчета и аз, че къде без мен  newsm47

Рожденият ден беше супер, ама както и очаквах, не се видях подробно с никой  Rolling Eyes
С повечето се познавах от преди, радвам се, че се запознах на живо и с другите:
Креми и Кари са като мини мис и мисис Свят, няма да ви обяснявам, сами ще ги видите  Laughing
Юлчето е скрила от нас важния факт, че е 40 килограма, изглежда като момиченце, а Младен е супер пич  Embarassed.Дани е глезанчо като моят, а моята слабост Иво го нямаше  smile3518
Катето си я представях точно така-очарователна и усмихната /прозвуча ми като конкурса на Космополитън  Mr. Green/, а Мариан е страхотен  Hug, има най-хубавите мигли и очи  Laughing
С Приказливка се видях за 2 минутки, ама нищо, де, ще наваксаме Mr. Green
Тотонто и Лили са красавици  Hug
Та това са ми набързичко новите впечатления, старите си ги знам, а  и вие  newsm47-Медхен, заедно с неземно късата си пола, се натресе при Слави да я кара и от бутане на чантите наляво, надясно, даже си е изпуснала шапката до седалката  smile3506./ама няма да и казвам сега, че Слави си е харесал Сончето  Mr. Green/, ще види тя утре в метрото  Wink
Цецето беше с нова прическа, ако ми позволи, ще и кача и нейна много чаровна снимчица.
Роси, кажи какво му правиш на Сашо,за да изпълнява всичките ти желания /не се страмувай и да е по-интимно  Joy/, честно как си го навила да дойдете, не вярвах  Embarassed
Скреч е страшно красива, с Коце и Митко са страхотна тройка  Hug
Дианка не разбрах защо изчезна толкова бързо, даже не успях да докопам Любо  Grinning
Снимах се със сватята Мерги, харесах и свата много, изглежда шматка като нея /в най-милия смисъл/, бързо се включва и много се смее  Mr. Green Hug
За Лучи, Марианка-много, много целувки, на тях най-не им обърнах внимание, че нали сме си свои, ама ще им се реванширам   love001

От цялата суматоха Александър се превъзбуди /може и от срещата с Габото,ама не ми казва  Laughing/, заспа още в колата и пропусна едно ядене.Преди малко хапна наполовина и пак отнесе  Mr. Green

Сега ще кача снимки в албумчето, правя нов албум РОЖДЕН ДЕН 2008-30.11.2008, паролата си я знаете  Laughing

След малко ще дописвам, че готвя 3 яденета наведнъж

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 21:08 от talyyy

# 65
Ехо , ние се прибрахме почти благополучно  Party Казвам почти, защото с излизането от клуба ме погна яка бъбречна криза и до Пловдив раждах за трети път  Crazy

РД беше страхотен, невероятен, божествен,.............ох ми не мога да намеря точната дума. Само аз ли съм била така въодушевлена  Rolling Eyes очаквах да сте изписали темата  Crazy Аз ще си напиша всичките очаровнаия и впечатления, ама може и въобще да не е днес  Rolling Eyes Само да кажа, че си заслужаваше трепетното очакване, заслужаваше вълнението, заслужаваше си биенето на път, заслужаваше си разхода, просто си ЗАСЛУЖАВАШЕ  Heart Eyes

Благодаря на всички мами, които се разписват в темата, че ви има и сте тук   bouquet

Благодаря на Цецето, че организира този невероятен ден за нас   bouquet

Благодаря на всички мами, които уважиха този труд и споделихме заедно този прекрасен ден   bouquet

Благодаря на Катюшка, че ни опъти толкова правилно и пристигнахме без проблем   bouquet

Да кажа, че носих и бонбони да се почерпим, ама аз все забравям нещо, така че не се сърдете  Blush
И да се извиня, ако някой по някакъв начин се е почувствал засегнат от мен или част от моето семейство  Blush Било е абсолютно неволно  Hug
Съжалявам, че някои мами не успяха да дойдат. Съжалявам и , че и този път не успях да обърна необходимото внимание на почти никой. Вече ще си уреждам срещи поединично  Crazy

За мен и моето семейство този ден беше вълшебен...

# 66
  • София
Василия още си отспива купона, а тепърва има да си яде супата и да си пие млякото  ooooh! Тая вечер ще се будува до нощите....Много се превъзбуди детето, и само 1 час дето спа в клуба, това й беше. Яко къртене е сега. Ще я оставям, пък както се наредим....

Забравих да спомена и Катето, че и с нея се запознахме днес на живо. Много е сладка, има много хубаво бяло палто  Joy А на Мариян за очите няма какво да разправям...разбивач!

Който не е разбрал, организираме женска среща без деца и мъже на 14-ти /неделя/ по обяд. Да се видим и наприказваме хубаво тоя път! Аз мога да резервирам места в пицарията, където се черпихме за РД на Василия. Надявам се да се съберем пак силен отбор, поне днес останах с впечатлението, че всички са навити  Peace

Айде малката се размърда, ще й помогна да се събуди и по-късно като се наработя пак ще се включа. Роси,  радвам се, че сте се прибрали живи и здрави! Hug
Да кажа, че носих и бонбони да се почерпим, ама аз все забравям нещо, така че не се сърдете  Blush
  Joy Joy JoyРоска, още го помня онова малеби, дето остана в колата на Сончето. Ама сега ти прощавам, че не ям сладко и без това  Laughing
Между другото, и аз от вчера съм със силни болки в един от левите ми бъбреци /как звучи само Embarassed, който не знае - аз съм с 3 броя Shocked/ и днес се дрогирах яко преди да тръгна. Дано бързо да отшумяват тия болки!

Хайде доскоро!

Ааа, Таш, нашият тати и той си хареса Сончето  Joy Той не е по комплиментите, ама вика "голяма е сладурана на Наско майка му"  Flutter

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 19:56 от Цецето

# 67
УУуааааааааааааа ооохооооо бамбини, влюбена съм във вас  smile3521 wavey newsm53

Верно сте си изкарали страхотно, ние от провинциите само може да си мечтаем, да съжаляваме и плакнем очи във снимковия маТриал, че и това не е малко, да не мислите.  Crazy
Днес е много важен ден, едно че се насрочи днес да е общия РД на децата /30-ти/  и друго, че Ники се пусна и направи на 3 пъти по 4-5-8 САМОСТОЯТЕЛНИ крачки. Точно е на мама пингвинчето, ходи като бебе пингвин  Joy Паднах си от умиление ,.....и се сгуши в тати си.

Снимките до сега са страхотни, очкавам УЖАСНО много още, Децата са ни най-хубавите,за това няма да коментирам, започвам ви вас;;;;;видях сега още по-добре някои мами, аз съм действително влюбеа във всички вас, верно..... Simple Smile хич не ме е срам да го призная.Впечатлена съм от Роси,че е дошла със семейството си от Свиленград,от Дианка че е била мама супергерой, от Мерги,че не се чувстваше добре и дойде, от Лучи,че и тя набързо разкара вируса, от Симонката,че е толкова прекрасна, от страхотната визия на Тотонто, от закачливата усмивка на Юлчето, от невероятните очи на Таш, от новата прическа на Цеци, от дългата коса и прексрасни дълбоки очи на Кремито,Сончето, ахх Сончето - няма да я забравя как ме покани в тях и ме черпи една страхотна домашна баница, ядох и допълнително Simple Smile, добре че занесох подарък саксийно цвете/Сонче живо ли е още душка?/, Марианчето е като момиченце с тази къса косичка и детска физиономия,Катето има нерероятно мила физиономия, Ели е голяма кокона, уж се за храна говори,а е перфектни мерки. Сигурно има много още.... Simple Smile Обичам ви.  newsm03 newsm10 smile3534

# 68
  • София
Супер, страхотно сте си изкарали - но искаме ОЩЕЕЕЕЕ снимки.  Praynig

Роси, два леви и един десен - а, върши работа  Joy   Hug.

Галенце, честити весели крачета на Никича  newsm68

Момичета, може ли да ме повтаря? Вчера свърших АБ и днес отново съм много зле - бухам като туберколозна ( поне нямам налепи вече по гърлото и говоря човешки), имам Т, тресе ме...

# 69
Mного сладки снимки Heart EyesПразникът е бил наистина на ниво!Благодаря ви че го споделяте с неприсъствалите Hug

# 70
Гале,браво на Ники!До 2-3 дни вече ще ти вършее из къщи без проблеми.
Малееее тази мойта дебеланка е опасна откак проходи.Само дебне да не я видим и тича на кака и при гърнето,награбва го и почва да разнася из стаите с възможно най-широката усмивка.Шишетата също са и любими,абе то себе си не може да носи понесло ми бутилка от минерална вода по голяма от нея Mr. Green

В последно време иска да се храни сама.Документирах един такъв момент,ще го споделя с вас след малко,ама омазвацията е тотална ooooh! Иначе с по нецапащите неща се справя със завидна лекота.Обожава маслини и так сладко си ги взема с малките пръстенца и ги постава в устичката Crazy Heart Eyes

Сега отивам да изкъпя каката,че съм се заканила режим нов да и създавам.После ще догледам филма по бтв и ще кача малко снимки Peace

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 20:47 от Дес

# 71
Та тъй като ние сме от най-далече, се озовахме първи пред Петлето  newsm03 Въртяхме се, чудихме се какво да правим и в крайна сметка решихме да влезнем на топличко, както ни посъветва Медхен, ама те момчиетата тъкмо почистваха и си останахме на студено  Laughing Половин час мръзнене и бум на топло. Лилия се ориентира на момента към залата за игра и ги пуснахме с баткото да се търкалят . Юлето, Младен и спящият Дани се появиха броени минутки след нас  Heart Eyes Ние с нея си се познаваме вече доста добре, та веднага тръгнахме да се надприказваме  Laughing За Младен какво да кажа, освен че си знае работата  Wink Юлето смяташе , че Дани ще откара доста време в сън, ама не е знаела, че той подозира какво сме му подготвили  и се събуди Laughing После дойде Цецето, която ме очарова за пореден път  Heart Eyes Е , този път ме очарова с бащата на Василия, който ми изглежда много приятен мъж  Blush Моята половинка сподели същото мнение  Peace
Лили хареса Василия и веднага и се нахвърли да я гуши, разгледа и обстойно тоалета, пипна и чорапогащничето,..., жена  Laughing Васето е много сладка, но не беше в настроение  Confused
След това изгубих последователността на пристигане, ама все пак ще споделя впечатления  Crazy
Таш, си я знаете  Heart Eyes Само дето напоследък нещо хич не ме долюбва май  smile3506 Как, бе Таш, не си вярвала ??? За мен вие наистина означавте страшно много  Heart Eyes Нищо, че съм дърво и не мога изцяло да изряза емоциите си  Mr. GreenНе можех да си позволя да изпусна такъв незабравим момент . Разкъсвах се през цялото време, в което не бяхме сигурни  ooooh! Ама ей ни на дойдохме, че и първи  smile3534 А Сашо преживява това, което преживявам и аз. Ние сме едно цяло. Не , не сме съставени от две половинки  Naughty Просто сме едно цяло  Peace Той е щастлив, когато ме прави щастлива, както и аз , когато го правя щастлив /импровизирай  Wink/
Пък на Алекс си имам 1-2 божествени снимки  Heart Eyes Еми божествено изглеждащо дете, божествени снимки  Wink
Продължавам нататък. Елица - имам чувството, че винаги е била част от живота ми  Rolling Eyes Ели, разбирай го както си искаш  newsm51  Само аз не разбирам какво мрънкаш и не харесваш у Алекс  smile3506 Опитваше се през цялото време да забавлява Лена, ама по-големите малчугани /Ицко и Любачето/ му пречеха  Joy Така го бяха нападнали с тези балони, а той тактично се опитваше да им обясни, че тя е малка и трябва да оставят някое балонче и за нея  Laughing
Лена е страхотна  Heart Eyes Стана ми още по-мъчно като и видях бузката  Sad
С Марианка не успяхме да си кажем почти нищо  Confused Но пък се радвам, че се запознахме, защото ми беше като фикс идея  Crazy Очакванията ми се оказаха верни  Heart Eyes А Дара днес беше без къдрици, но пак страшно чаровна  Heart Eyes
Същото мога да кажа за Тотонто. Много очарователна жена  и чудесен събеседник, въпреки че и с нея успяхме да си кажем 2 бързи приказки, но бяха достатъчни, за да оценя човекът срещу себе си. Тотонто, пиши по-често  Hug Адашката естествено е много красива, ама те всичките Лилита са такива  Wink
Със Скреч, пък се мярнахме само отдалеч, ама се порадвах на малкото сладко Мите  Heart Eyes Много сладко пълзи. Коце и Стеф така се отпуснаха в игралната зала в сладки приказки, че май по едно време забравиха и да снимат  smile3506 А СЕМ този път беше много отпусната и страхотна. Кате, Сашо каза, че си доста отслабнала  smile3525 Посмяхме си се двечките, ама ние си знаем защо  Sunglasses Моника си е същата сладка цъкличка, като от снимките, ама те нали са им професинални  smile3534 /ох, много ви се плезя днес  Rolling Eyes/
Приказливка пък милата направо я съжалих, пък и Тошко smile3518 Хубаво дойде детето с хванати ушички, ама като го остави мама и айде..... Радвам се, че поне се видяхме  Hug
Дианка, 'ко щеш ми се сърди  Crossing Arms Аз бях изключително щастлива , като те видях да идваш с два броя юнаци  newsm51 Съжалявам за премеждията ти, но вярвам, че вече гледаш на тях с усмивка  Heart Eyes
Креми, ние нищичко не си казахме с теб, но аз през цялото време те поглеждах и ти се усмихвах с много искречни чувства. Дано си го усетила  Flowers Bouquet  Милион пъти съм казвала колко сте красиви всички в семейството ви, но май не съм била напълно наясно за каква красота става въпрос  Two Hearts
Ох, Катето е невероятно чаровна  lovekiss С това снежно лице, тези сини очи, пухкави устнички,...като Снежанка е  Heart Eyes А и с това невероятно красиво бяло пълто съвсем ми заприлича на нея  Heart Eyes А Мариян не стига , че е ужасно красиво дете, но и много дружелюбно  Heart Eyes Кате, радвам се, че най-накрая успяхме да се видим, че то срамота, т.е мен ме е срам, де , че уж лятото щяхме да се виждаме и така си остана, ама айде да не се връщам в онези тъмни дни  Peace
За Сончето нямам думи  lovekiss Тя си ми беше слабост от първите ми дни в темата  Blush Човек , на който винаги може да се разчита  Peace Та ме глези, та ме разхожда из София, та вкъщи ме покани, ама баница не ми направи  smile3506 Наско има трета коса !!! Ако някой не знае, вече ще знае  Joy
За Мерги какво повече да ви кажа от това, което вече съм ви казвала. Прексрасна е. Прекрасен е и мъжът и Тони. Прекрасна е и дъщеря им Габриела  lovekiss Прекрасно семейство! Прекрасно...
Изключително много се радвам, че си имаме подаръче от тях  Heart Eyes И е страхотно! А Тони е невероятно емоционален мъж. Мерги, ти си късметлийка  Hug

Дано не забравих някого  Rolling Eyes Всикчо това го пиша , защото искам и момичетата, които не ви познавт реално, да ви виждат с очите, с които ви виждам аз. А когато гледат към вас, те са изпълнени с много обич  Heart Eyes Надявам се да сте го усетили, ако ли не, ще трябва да си помисля за 14-ти  smile3534
Вие ми се смеете, но аз съм си такава  Rolling Eyes Вярно, че съм много скована на повечето срещи, ама пък го правя с огромно желание и вълнение  Hug

# 72
Забравих  Blush : Цеце, усетих аз, че се суетеше да не би някой да остане недоволен, но смятам, че беше напразно   Hug Ти беше направила всичко необходимо , за което ти благодаря още веднъж  lovekiss

Снимки ще кача утре, след като ги оправя  Peace Много моля , ако някой разполага с мои нсимки, да си ги запази за себе си и да не ги излага на показ, че  тези дни съм в грозна пъпчасала фаза  Sick  ooooh!

П.п: Излезнах полуизкъпана от банята  ooooh! , ама като съм п***а  ooooh! Как може да забравя едни от най-важните членове на партито  ooooh! Лучи, зло да ви забрави с малкия Тони  Heart Eyes Надявам се, че подаръчето ви е допаднало  Rolling Eyes То верно не е играчка, ама...

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 21:47 от Роси_

# 73
Майчета, разгледах снимките и...всички сте страшно красиви жени, имате невероятно излъчване, уникално, индивидуално, Hug познах ви всички Mr. Green, а децата....те са богатство.  Heart Eyes Те са прекрасни. Много ми се искаше да съм част от този празник днес, но...другия път. Wink Нека само сме здрави, поводи за срещи - милион. Simple Smile

Отивам да догледам филма по бтв. Хич не е лош. Wink

Лека и спокойна нощ. Hug

# 74
  • някъде там
здравейте мами,
поздравления за страхотния РД и хубавата среща, много красиви слънчица видях и страхотни мами и татита  Heart Eyes

Гале честити проходили крачета на Ники, смело напред  Heart Eyes /ти докато питаше какво значело да се пусне детето и той те изненада/ можеш да меси питката вече   chef
Дита и на Симонка-бонбонка честити първи стъпки  Heart Eyes почвай да умуваш ква ще я месиш

Ема от прохождането си с всеки изминал ден става все по уверена и завои прави даже Wink днес с майка ходили до кварталния магазин за ръка, бяхме я оставили за уикенда при тях, че ние излезнахме малко на диско, абе да ви кажа днесшната младеж много смело го дава с тоалетите ако има как по бельо ще се пуснат, то едни дълбоки деколтета и пристегнати бюстове, едни малкииииииии полички гъзето отвън направо  ooooh!

Кате, Кате тоз сладкия Мариян с тез прекрасни сини очи колко ли сърца ще плени, голям ми е сладур да го нацелувашшш много  Heart Eyes
Бакси имаш ли възможност за излизане хич не му мисли, купи си нещо за настроение и си отпусни душата  Peace

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 22:46 от renyto

Общи условия

Активация на акаунт