Вече се чудя дали Митко не си извърта малко денонощието, защото редовно заспива за нощен сън към 24 часа, но сутрин спи поне до 9.
Роси, честито писмено "МАМА"!
Дита, честито велико творение "буба"
Лучи, прати ангината да пасе трева и идвай

Ванилия, рана на гърдата ли имаш? Това не е добре. Значи Рони не захапва добре и сигурно доста те измъчва.
Според мен цапаницата ще я има когато и да се даде на детето храна за първи път. Аз за сега ограничавам, като не давам кашави храни да бара. А другите се размазват само по столчето и ръкавите
Само че аз му набоцвам храната, че той не може.Бакши, и аз изпитвам подобно чувство, но не е страх от срещата, а някакъв трепет, както за срещата утре. Не се притеснявам да се видя с колегите, но чакам момента като малко дете. Не бих пропуснала такова събитие. Нещо различно, нещо освежаващо. Аз първият път когато се отделих от Митко(за цели 3 часа
) после се чувствах така, сякаш съм му изневерила, но беше перфектно даже за 1 час да забравиш за дома и грижите.Сладур, надявам се, че си успяла за лекциите! Не съм се разхубавила, а съм се гримирала
Цеце, аз само понадниквам през деня, но ако не пише нещо с големи червени букви, го пропускам за вечерта. Та идеята ми беше, че не съм потвърдила, но да знаете, че съм там. И Коце ще е с мен, а на място ще преценим дали ще остане или ще пие бира другаде. Аз съм добро прасенце и ще се съобразя с манджите на масата. Имам огромно разбиране към колегите и съм съгласна даже това, което те решат да ям.
Тали, никак не е странно, че ме няма при зодиите, защото аз не съм родена под зодиакален знак

Ето го и прословутия ни прозорец. Първо: щорите не са вътрешни, а междинни
(по идея на предишните живущи) не знам с каква цел; второ: прозореца ми изглежда гол и като в ергенска квартира. Едни перденца смятам, чудесно ще ми дойдат. И вие сте на това мнение, нали? П.п. Обърнах "отчетни" на консултативен център по интериор

. Изглежда просторно, но и едни вътрешни щори в подходящ цвят ще стоят добре

После пак ще нагледам

хаххаха и да не слагате много грим, че да не се познаете

Ще чакаме подробен преразказ и в картини 
. Най-вероятно ще закъснеем.
(помня миналият месец се похвалих така и тя се влоши после
)

Ужас ви казвам. Обадих се на мъжо и бегом при док. Оказа се, че са САМО сополи, лееееко зачервено гърло, може би раздразнено от продължителната кашлица и сега сме с два броя хомеопатични, дано помогнат. Все още кашля от време на време, но какво беше това чудо сутринта