Отговори
# 45
  • София
Здравейте!

Вече се чудя дали Митко не си извърта малко денонощието, защото редовно заспива за нощен сън към 24 часа, но сутрин спи поне до 9.

Роси, честито писмено "МАМА"!
Дита, честито велико творение "буба"  Laughing
Лучи, прати ангината да пасе трева и идвай  Hug
Ванилия, рана на гърдата ли имаш? Това не е добре. Значи Рони  не захапва добре и сигурно доста те измъчва.
 Според мен цапаницата ще я има когато и да се даде на детето храна за първи път. Аз за сега ограничавам, като не давам кашави храни да бара. А другите се размазват само по столчето и ръкавите  Mr. Green Лъжица много отдавна му давам, но той не може да борави с нея, за разлика от вилицата. От един месец някъде се справя чудесно, ако реши да храни себе си, а не мен  Heart Eyes Само че аз му набоцвам храната, че той не може.
Бакши, и аз изпитвам подобно чувство, но не е страх от срещата, а някакъв трепет, както за срещата утре. Не се притеснявам да се видя с колегите, но чакам момента като малко дете. Не бих пропуснала такова събитие. Нещо различно, нещо освежаващо. Аз първият път когато се отделих от Митко(за цели 3 часа Whistling ) после се чувствах така, сякаш съм му изневерила, но беше перфектно даже за 1 час да забравиш за дома и грижите.
Сладур, надявам се, че си успяла за лекциите! Не съм се разхубавила, а съм се гримирала  Laughing
Цеце, аз само понадниквам през деня, но ако не пише нещо с големи червени букви, го пропускам за вечерта. Та идеята ми беше, че не съм потвърдила, но да знаете, че съм там. И Коце ще е с мен, а на място ще преценим дали ще остане или ще пие бира другаде. Аз съм добро прасенце и ще се съобразя с манджите на масата. Имам огромно разбиране към колегите и съм съгласна даже това, което те решат да ям.
Тали, никак не е странно, че ме няма при зодиите, защото аз не съм родена под зодиакален знак  Wink

Ето го и прословутия ни прозорец. Първо: щорите не са вътрешни, а междинни  Grinning (по идея на предишните живущи) не знам с каква цел; второ: прозореца ми изглежда гол и като в ергенска квартира. Едни перденца смятам, чудесно ще ми дойдат. И вие сте на това мнение, нали?

П.п. Обърнах "отчетни" на консултативен център по интериор  Blush

# 46
Мами, качих малко снимки от нашето парти.

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 00:33 от katiatg

# 47
Добро утро  Grinning

Снощи до 00.00 се въртях като шугава в леглото и едва заспах от вълнение  Whistling
Сега пък ми е едно притесненоооо...за тортата, де  Confused Дали ще я видим цяла, щом Елица ще я взима  newsm78 Joy

Катенце, много сте красиви и двамата с Мариян с тези сини очи  Heart Eyes

Весе, дано бързичко оздравеете  Hug Пък Стела сигурно се е поуплашила, ама вярвам че бързо ще забрави случката  Hug

Скреч, не мисля, че изглежда чак толкова зле без пердета  Peace. Изглежда просторно, но и едни вътрешни щори в подходящ цвят ще стоят добре  Wink

Дес не се вклю днес, нито Дианчето и Марианка Rolling Eyes Дано да са добре и да дойдат на РД  Hug

Хубав ден на всички ни!

# 48
След малко тръгвам  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Понеже като стана въпрос за ядене и мнооого ме разтревожихте, та забравих да напиша, че Марианка и Дара ще дойдат. Peace

# 49
Ще идваме, само че може би малко по-късно. Ще се пробваме да направим едно предиобедно сънче, защото тези дни и без това големи нерви, да не настане едно колективно скорпионско-везнишко-стрелково тръшкане и татьовците да ни изядат тортата.

# 50
Добро утро!

Весело изкарване на празника!
Слънчево настроение за всички мами и дечица,които днес ще отпразнуват един общ рожден ден!

Чакам с нетърпение да споделите емоциите,които днес ще изживеете.И да пуснете много снимков материал,за да сме и ние част от този празник,макар и само виртуално.

Благодаря ви за хубавите и окуражителни думи по моите тревоги.Вие сте безценни,заредихте ме с много оптимизъм.

# 51
Е хайде добро утро newsm03 waveyтова ще го пиша за трети път,че Антон рестартира компа вече 2 пъти Twisted Evil

Гледам че тая сутрин нямате закуска и ще взема да споделя моята с вас!Преди малко взех че изпекох едни ей такива банички със спанак newsm64

А снощииии от нямане какво да правя забърках едни ей такива еклерчета

И накъде без кафенце

Гале ами знам че е ангина ,защото вчера сутринта сливиците ми бяха колкото главата големи и червени и с гнойчица тук-там.Ама странното е че днес няма нищо newsm78 Много странно.Чак толкова бърз ефект от хомеопатията дето се тъпча с нея..... newsm78

Baksisa те и другите момичета са ти казали това,което си мислех и аз.Иди,забавлявай се,разпусни.Убедена съм ,че ще се чустваш превъзходно Hug

Скреч на мен прозорчето и така си ми харесва,ама аз по принцип не съм фен на пердетата.У дома нямаме кьораво перде или щора.Но има и друго че сме на 15ия етаж и няма кой да ме гледа

Аууууу пак заредихме бомбата.Бягам че не се диша SickПосле пак ще нагледам

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 09:50 от Luchka

# 52
ДОБРО УТРО КРАСАВИЦИ  smile3521 newsm47 newsm51

Слагайте си усмивките на личицата и се подготвяйте за най-вълнуващата среща днес.
С нетърпение очаквам да се разпишете и да ни пуснете снимки. Да се впуснем и ние в празника на дечицата.КОй с какво ще се облича, сигурно много се вълнувате, пък децата, пък вие, Simple Smile хаххаха и да не слагате много грим, че да не се познаете Simple Smile  smile3533 smile3532
Ние снощи излезнахме с приятелчета, направихме едно кино Арена и после вечеря.Поспах си и в 9ч кукуряк Simple Smile Сега ще ходим малко на пазар и ще си взимаме звяра. Simple Smile
Лучи - явно наистина е отишла ангината ти да пасе трева ,а ти заминаваш на партито.
Скреч - да, голи са прозорците, аз си бих сложила пИрдета.
Ели - много се смях с това за пицата и тортата ЗА ЕЛИЦА Simple Smile
Майчета, приятно изкарване днес на партито.Вземете и подаръците, да не ги забравите Simple Smile  Peace

# 53
Момичета, дължа ви извинение!

Виждам, че сте ни включили в списъка на присъстващите на купона, понеже бях споделила с Цецето, че мислим да дойдем. До последно се надявах да успеем, но уви, няма да можем да се присъединим към празненството, за което искрено съжаляваме.

Желаем от сърце приятна и сладкодумна среща на мамите и истинско забавление на дечицата!

# 54
Ехоо,привет и от мен  Hug
То днес няма много да се пише по обяд  Crazy
Аз да ви пожелая весело и приятно изкарване  Party Ще чакаме подробен преразказ и в картини  Naughty
Ние след малко ще ходим в Пловдив до Метро,че ме сърбят ръцете да харча парички  Mr. Green
П.П. И внимавайте с пиците и Елиците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Слънчев ден на всички  Heart Eyes

# 55
  • София
10:50h е, а Митко още спи  ooooh! . Най-вероятно ще закъснеем.

# 56
  • Варна
Добър ден и от мен  Hug

Леле каква е пустош  Laughing
Само Дита, Биси и някой друг извън София се мотаят тук!

Вече чакаме снимкииииии  Mr. Green

Всъщност, щом Медхен е подранила с пиците и тортата  Mr. Green крайно време е вече да се прибирате. Няма какво толкова да правите там  Mr. Green Едно голо кафе за колко се пие я.

# 57
Ехо,и аз съм тук!
Вчера неможах да се обадя изобщо,че мъж ми експериментираше нещо на компа и чак тази сутрин имахме нет.Исках да потвърдя неидването ни,но предполагам не е имало изненадани.Сополива е Хриска и неискам да сме причина за нечие друго сополиво носле.Не смея да кажа голяма дума,но сякаш затихва хремата Praynig(помня миналият месец се похвалих така и тя се влоши после Tired)
Иначе днес е един чуден ден,тук едно слънце е напекло,супер.Дано и в столицата се е вдигнала непрогледната мъгла.
То вече е късно да пожелавам весело изкарване,сигурно е било такова Laughing

Хубав следобяд на всички Hug

# 58
Яяя, докато нашите момичета ма'ат бейби пици ние да си сипнеме по едно винце и да позамезим ей тъй по обедно Mr. Green:

Ей, чакаме снимки! Naughty

# 59
  • Хасково
Дита мерсиии!!!  Heart Eyes
Дес стискам палци наистина да сте се разминали само с малко сополки  Praynig
Ние пак бяхме при педито  Crazy Сутринта дадох на Стела сироп за кашлица, че малко покашляше и ейййй не спря един час това дете да се дави и кашля  #Crazy Ужас ви казвам. Обадих се на мъжо и бегом при док. Оказа се, че са САМО сополи, лееееко зачервено гърло, може би раздразнено от продължителната кашлица и сега сме с два броя хомеопатични, дано помогнат. Все още кашля от време на време, но какво беше това чудо сутринта  Thinking
Софи какво си купи от Метро-то Mr. Green
Валенсия  Hug
Айде банда чакаме снимки!
то това е! до скоро   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт