Отговори
# 30
Мерги, аз си казвам, че нямам нищо против да се доближаваш и до моето  Hug

Сонита, бъди в готовност по някое време утре да те потормозя  Blush , че знам ли дали ще се оправим без помощ  Rolling Eyes

# 31
  • София
Ехооо  newsm47

За рождения ден-бройте ни от сигурните  Peace.Няма да взимам отношение за пици и плата, щото не ям засега /дано и утре е така, да не ми давате торта, ей Embarassed/

Медхен, как е малката душичка Лена?Каква е тая ясла, ох, как ми се свива от вътре.Хем ми е ясно, че не могат 2 лелички да са едновременно с 20 деца непрекъснато, хем си викам, абе къде гледат тия  Twisted Evil.Поне не се е стресирала, учи я да се бие, че да защитава и Сашката като дойде  Embarassed  Hug

Ванилия, що не се съгласи, да лекувам Ангел  smile3506, брей, никакво доверие  newsm78.Аз мъжете на приятелките ми ги имам също за приятелки и въобще не гледам на тях като на мъже.Ама какво да обяснявам на скорпионка /Ванилия  Wink/ и Скреч /специално погледнах на първа страничка, че не знам коя зодия си, но те няма, странно, защото вече сме заедно повече от година, та май съм те изпуснала с рождения ден  Laughing/.

А Сладурка къде те видя в албумчето, пак потърсих  newsm78

Сладурка, ти не се връзвай на изпити, автобуси и разни уж близки  Hug.Я пийне още едно винце и ще видиш колко си ти е добре.А вие също сте много хубави на рождения ден, а мъжът ти с Иви са супер сладки /ама всички ги накичихме мъжете с тия парти шапки  Joy/

Цеце, прощъпулник ще правим сигурно другата седмица, че той тая проходи по-истински /щях тая неделя, ама имаме важен ангажимент  Mr. Green/.А пита съм решила да меся сама, за първи път опитах на Коледа и смаях всички /и себе си, ама се направих, че редовно така ми става  Mr. Green/.Още обмислям какви предмети да поставя, че като се познавам, ще е избирателно.Обадиха ми се едни приятели от чубжина, че техния не е хванал нищо на прощъпулника и сигурно ще стане безработен  Laughing

Ванилияяяя, хайде появи се да кажеш какво хвана Рони  newsm10

Дита, голяма художничка си имаш, ама много буби, много нещо е изрисувала  Laughing.Аз не смея да показвам такива дейности, че ми е мъка  newsm53.

Бакши, разбирам те за притесненията, но ще видиш колко бързо ще влезеш в ритъм   bouquet.Аз за първи път излязох 3 месеца след раждането и си мислех, че всички знаят колко зле съм станала.Въобще не е така, супер зареждащо и освежаваща ще ти подейства, купи си дрешките, дето си харесала, чувствай се хубава и ще очароваш всички  Hug

Отивам да къпем Алехандро, да го приспивам и след около час-два ще съм тук  Hug
Лека нощ на Галакси и на всички, които ще лягат и сладки сънища  smile3524

# 32
Здравейте момичета!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ И ПОЖЕЛАНИЯТА!

Писах, писах и накрая не можах да побликувам, сега вече нямам нерви отново, така че накратко:
Отпразнувахме рожденния ден на няколко пъти. И днес продължаваме с празненствата. Гостите са доволни ( поне така казаха) аз също. Такъв тип празненство ми беше мечта, откакто не можахме да отпразнуваме както трябва рожденния ден на голямото ми момче. Сега с голямо желание организирах РД на Гого. Всичко за хапване на партито приготвих аз. Имахме само едно гостенче през деня (Влади) но и Арабела ни уважи, за жалост без Еличка. Вечерта се събраха двайсеттина гости в къщи, лудница голяма, но партито беше върха.
И така с голямо извинение за закъснението, да почерпя за моето пораснало момче:

Embarassedтова са част от моите произведения за партито, черпя и вас с тях)

Само да честетя : Тиана честито ти проходило момче, браво на адаша Hug
Честито и на всички други проходили дечица.
То май само моя Гого остана. И май няма намерение да върви скоро сам. Хич няма такива мераци нещо Grinning

Хайде това е от мен. Надявам се да е до скоро Grinning

# 33
Пак съм тук.
Много гадно време тук, цял ден валя. Накрая се грабнахме и отидохме до Шведския хотел. Много хубаво там - празно, просторно, детския кът и той почти празен - надивя се наша Елица.
сладурка, аз писах що го помня това за Ванилия  Wink Но не ми е къса паметта, по принцип, да  Mr. Green
Неприятно е, че си изтървала автобуса, но ще се нареди всичко и ще си вземеш изпитите, ще видиш. Колко години имаш още, докато завършиш?
За другото, не мога да коментирам, но дано се разрешат проблемите ти, по най-добрия за теб начин!
Забравих да споделя как се смях на сестрата Таш  Joy Ванилия, заразило те и теб, това медицинско лице, с шантави сънища  Mr. Green Joy
юлчеее, направи ли коледния кейк   Whistling Ей, наистина не излезе от кухнята, цял ден я няма.
Щом Биси, сама се похвали, мога да споделя и аз, че вчера бях на рожден ден на Гого. Много е пораснал малкият сладур, отдавна не го бях виждала. Биси беше направила страшно вкусна и красива торта, а виждам, че не е била и само една  Wink Направихме мини форумска, варненска среща  Laughing. Аз за съжаление бях за кратко, а Елица проспа, вкъщи, възможноста да се наслади на компанията на двама кавалери.
Биси, не е единствения непроходил Гого  Wink
Аз вече загубих дирята кой ходи и кой не, обаче  Crazy

# 34
  • София
Поръчах 2 плата бейби-пици и 2 смесени със сиренца и месца, като отидем да има на какво да посегнем, дето се вика. Пък после който каквото му душа иска да си поръчва  Peace

Биси, страхотно си се представила! Мноооого апетитни хапчици и мезенца! /няма емотиконка, която да илюстрира как ми потекоха лигите, много обичам шведски маси  Blush/ А за тортата нямам думи! smile3501

Снимчице, защо така...... Sad Стига и ти с тия пари, нищо няма да даваш Naughty

Отивам да хапна, че ми пристърга, особено като видях на Бисито масата  Shocked После пак.

# 35
Ауу, Биси, какво е това чудо  Heart Eyes Всичко изглежда невероятно! Браво, мамче!

Бакси, защо лъжеш така хората? Ти си невероятно комуникативна личност  Heart Eyes Така и не успяхме да се наговорим с теб и съвсем не си говорихме само за дечица, даже бих казала останаха малко на заден план  Mr. Green Всеки ден с часове да си говорим, пак няма да ми омръзнеш  Heart Eyes За какво мислиш, че са те поканили колегите ти? Заради хубавите ти зелени очи ли? Хайде отиди си купи това, което ти душа сака и бягай да разтовариш  Hug

Абе, Сладурче, въобще не ти върви да си така тъжна и отчаяна  Confused. Така се радвах на снимките от РД на Иви. Особено на снимката, на която си широко усмихната  Heart Eyes Ето така ти отива. Заслужаваш да бъдеш щастлива. И ти можеш да го постигнеш  Peace Само повярвай в себе си  Heart Eyes

Арабелка, май наистина писането е по-лесно от четенето  Peace Ицко все още не може да чете, въпреки че познава и пише почти всички букви от азбуката  Rolling Eyes

Скреч, и ние сме с вътрешни щори, които не мисля, че са за по-луксозно изглеждащи жилища, ама пак не знам какъв е стила у дома ви, пък и ти не снима да видим  Rolling Eyes

Мами, лека!

# 36
Биси, уау, скри ми шпката!!!И тортата ли е твое творение!!?? omm Много красиво и вкусно изглежда всичко, не се и съмнявам, че сте имали страхотно парти.

Креми, милото Кари, явно нещо го тормози детенцето, дано мине нервното й настроение бързо. Heart Eyes

Абе, майчета, май и Симона проходи. newsm78 Mr. Green Пуска се все по-често, ама прави най-много по 5-6 крачки, иначе като я водя лееееко си изплъзвам ръката и я пазя без реално да я държа и тя си ходи. Броим ли го за прохождане? Че да почвам да се притеснявам каква питка ще скалъпя. Embarassed Mr. Green

Лягам. Лека нощ!
 smile3524

# 37
Деска, броим го, как няма да го броим  Heart Eyes Хайде чистита ви проходила Момонка  Heart Eyes

# 38
Мацки, аз и Мариян с ме сигурни  Peace

Цеце, изцяло подкрепям това, че си поръчала нещо за хапване.

Ние почти прилючихме с празненствата. Останаха само майка ми, бащами и брат ми. Сега сме на маса, хапваме и пийваме в тесен семеем кръг. Утре съм им организирала разходка в МОЛ-а и кино докато ние се видим с вас. Ще се опитам да съчетая срещата с вас и ще гледам да не прекалявам, че и без това много рядко се виждам с родители те ми. Пък и нали и те са ни дошли на гости да се видим.  Heart Eyes

Моля кажете ми от колко часа стартираме, че съм изпуснала.

Сега ви казвам "Наздраве" и до утре! Wink  Heart Eyes

п.с. Много ми се иска да не сотанете разочаровани от мен, но аз не съм готова с онова което ви обещах. Това че няма да ви го дам утре не означава, че няма да си го получите. Все пак идват празници! Wink

# 39
  • Хасково
Привет на всички!!!
Първо да честитя със закъснение  Embarassed рождените дни на последните ни (не по значение) ноемврийчета
Алина, Гоерги и Мариан!!!Бъдете здрави, усмихнати и щастливи мили дечица

Сега да пожелая на всички приятно изкарване утре на големия ден!!! Снимайте много и се забавлявайте истински!!!

И да ви поотразя малко:
Роси честито първо МАМА написано от Ицко!!! Много мило ми стана, как ли ще се чувствам, когато ми се случи и на мен. Heart Eyes Сигурно си невероятно горда!!!

Браво Биси, ЕВАЛА мацко....радвам се, че сте си изкарали добре!!!

Медхен, целувки за Лена! Heart Eyes Ужасна случка, думи нямам, но явно и такива неща се случват в яслите.... #Cussing out

Докато не съм забравила: Честито на всички новопроходили малчовци. Само напред и нагоре!!!!
Ние прощъпулника го направихме пък рано май newsm78. Тогава, ако си спомняте писах,ч е същия ден Стела не искаше да пристъпи сама след питката, та я водих за ръка Crazy От няколко дни се пускаше сама, обикаляше хола и по някое време тупваше по дупе. Но снощи падна много лошо и явно се стресна и днес не ще изобщо да се пусне от мен. Та следващия месец (на пълнолуние Crazy) ще правим питка пак Mr. Green

Дита, целувки и за Симонка-бонбонка. Heart Eyes Голям талант е! И какви красиви буби  Flutter

Скреч, муцунките на Митко са мнооооого сладки! ще взема да ви кача една снимка, на Стела, да я видите и тя какви ги върши пред обектива  Joy
http://bg.fotoalbum.eu/vessi_lomska/a177997/00000004

При нас нищо ново. Едва ли ще ви очудя, ако кажа че ПАК сме със сополи. Имам чувството, че цяла зима ще си изкараме така  Sick Тъкмо си мислех, че сме се оттървали и снощи се върнаха с нова сила.  #Cussing out Изобщо не спа, а сутринта като капнах от капките и изкиха кръв  Sick Веднага се метнахме на колата и в спешното да я видят. Дежурната ми се накара що съм чакала толкова време.... Но се оказа след прегледа, че всичко й е наред, слава Богу Praynig, просто една ужасна хрема. Изписа ни някакъв спрей и каза да й давам Нурофен  (да използваме противовъзпалителния му ефект) и така... да се надяваме, че наистина всичко й е наред  Praynig

Ами друго не се сещам, отивам да лягам при детето си ...
А Креми и Стела е същата днес, нонстоп мрънкане и реване за нищо и от нищо и никакво успокоение. Какво им става на дечицата ни  ooooh!  Tired

Айде лека от мен и до скоро   bouquet   bouquet   bouquet

# 40
  • София
Кате, от 11.30 е резервиран клуба  Peace Много се радвам, че ще се запознаем на живо с теб и и Мариян.

Мерги, за мен въпросът дали да идваш или не въобще не стои  Naughty Доколкото разбирам, инкубационният период при теб е минал и си почти оздравяла, така че аз притеснения нямам никакви и нямам намерение да те третирам като заразно болна.  Хайде стягай причЬОската! Hug

Много ми се спи нещо, днес търчах напред-назад като недарена сватя. В същото време сън не ме лови, че едни планове и мисли ми се въртят из главата. Васииля мисля да я събудя по-рано утре, за да й дойде дрямката пак и да поспи преди да тръгнем. Но съм сигурна, че и да не е спала, като види толкова деца и играчки, ще си пропусне следобедния сън и ще спи като се приберем.

Ще ме извините, че не ви отразявам и днес, но нещо не ми е писателски денят...Все пак да кажа, че приятно ме изненада поредната поетична поява на Онда , ама да вземе и да повтори тия дни  Laughing

Лека нощ, да спите сладко и мамите, и дечицата, и утре росни, пресни и бодри в 11.30 в Петлето!

# 41
Приятно изкарване на рождения ден утре!
Ние ще чакаме подробен репортаж  Laughing
На Онда и аз се зарадвах, дано има възможности за по-често присъствие  Simple Smile
Аз лягам, че ми се затварят очите.
Лека нощ!

# 42
  • София
мдаааа  Crazy голямо четене из нета става тая вечер при мен... и пафкане на цигарки де  Mr. Green 3 години се опазих да не пуша и пак се пуснах по надолнището  ooooh! голяма съм патка-щматка

Мерги, мила, благодаря ти за предложението! Ние живеем от другата страна на Южния парк (откъм Нишава), така че вероятно ще повървим до клуба. Че иначе срамота  Laughing Най-вероятно ние ще стигнем по-рано от останалите, предполагам, че няма да ни върнат  Rolling Eyes Тамън ще имам малко време насаме с мини-пиците  Mr. Green

Надявам се всички мами да успеят да дойдат (и сигурни, и несигурни, и отказали се в последния момент)   bouquet За мен това ще е първа среща с всички вас и доста се вълнувам  Embarassed

Отсега ми е малко притеснено как ще оставя Кари в детския кът сама  newsm78 Досега винаги до нея е имало познат човек, та не я знам как ще реагира. Най-много всичките мами барабар с децата да си играем  Laughing

Хайде ЛЕКА НОЩ и до утре  Heart Eyes

# 43
  • София
Креми, ние също може да дойдем малко по-рано. Тъкмо да пийнем по едно кафенце и да пафнем по една цигарка, докато дойдат и другите  Wink Като казваш пеш, имаш предвид с количката, нали? Защото първото, което си представих, е как пердашиш и Кари подтичва след теб  Joy Не се притеснявай за нея, сигурна съм, че всички дечица ще се чувстват добре! Hug

# 44
Да, бе да!!! По-рано щели да ми ходят, ееей колко пъти да казвам: ПИЦА ЗА ЕЛИЦА! В 10.30 съм там и само чакам да ми сервират платата.  Joy Тортата ще я вземем ние, само дано котка не ни мине път. Тотонто ще идва със сигурност чухме се към 19 часа. Така, че момичета по-добре хапнете предварително, че както изглежда ще се докопам първа до пиците и тортата  hahaha  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт