Сонита, бъди в готовност по някое време утре да те потормозя
, че знам ли дали ще се оправим без помощ 
.Няма да взимам отношение за пици и плата, щото не ям засега /дано и утре е така, да не ми давате торта, ей 
, брей, никакво доверие
.Аз мъжете на приятелките ми ги имам също за приятелки и въобще не гледам на тях като на мъже.Ама какво да обяснявам на скорпионка /Ванилия
/ и Скреч /специално погледнах на първа страничка, че не знам коя зодия си, но те няма, странно, защото вече сме заедно повече от година, та май съм те изпуснала с рождения ден 
.Я пийне още едно винце и ще видиш колко си ти е добре.А вие също сте много хубави на рождения ден, а мъжът ти с Иви са супер сладки /ама всички ги накичихме мъжете с тия парти шапки
/
.
.Аз за първи път излязох 3 месеца след раждането и си мислех, че всички знаят колко зле съм станала.Въобще не е така, супер зареждащо и освежаваща ще ти подейства, купи си дрешките, дето си харесала, чувствай се хубава и ще очароваш всички 

Но не ми е къса паметта, по принцип, да
Ванилия, заразило те и теб, това медицинско лице, с шантави сънища 
Ей, наистина не излезе от кухнята, цял ден я няма.
Направихме мини форумска, варненска среща

/ А за тортата нямам думи! 
Стига и ти с тия пари, нищо няма да даваш 
Всичко изглежда невероятно! Браво, мамче!
Така и не успяхме да се наговорим с теб и съвсем не си говорихме само за дечица, даже бих казала останаха малко на заден план
За какво мислиш, че са те поканили колегите ти? Заради хубавите ти зелени очи ли? Хайде отиди си купи това, което ти душа сака и бягай да разтовариш
Ето така ти отива. Заслужаваш да бъдеш щастлива. И ти можеш да го постигнеш
Само повярвай в себе си 
Ицко все още не може да чете, въпреки че познава и пише почти всички букви от азбуката
Много красиво и вкусно изглежда всичко, не се и съмнявам, че сте имали страхотно парти.

Сигурно си невероятно горда!!!
Ужасна случка, думи нямам, но явно и такива неща се случват в яслите.... 
. Тогава, ако си спомняте писах,ч е същия ден Стела не искаше да пристъпи сама след питката, та я водих за ръка
От няколко дни се пускаше сама, обикаляше хола и по някое време тупваше по дупе. Но снощи падна много лошо и явно се стресна и днес не ще изобщо да се пусне от мен. Та следващия месец (на пълнолуние
) ще правим питка пак
Голям талант е! И какви красиви буби 
Тъкмо си мислех, че сме се оттървали и снощи се върнаха с нова сила.
Изобщо не спа, а сутринта като капнах от капките и изкиха кръв
Веднага се метнахме на колата и в спешното да я видят. Дежурната ми се накара що съм чакала толкова време.... Но се оказа след прегледа, че всичко й е наред, слава Богу
, просто една ужасна хрема. Изписа ни някакъв спрей и каза да й давам Нурофен (да използваме противовъзпалителния му ефект) и така... да се надяваме, че наистина всичко й е наред 

Много се радвам, че ще се запознаем на живо с теб и и Мариян.
Доколкото разбирам, инкубационният период при теб е минал и си почти оздравяла, така че аз притеснения нямам никакви и нямам намерение да те третирам като заразно болна. Хайде стягай причЬОската!
голямо четене из нета става тая вечер при мен... и пафкане на цигарки де
голяма съм патка-щматка
За мен това ще е първа среща с всички вас и доста се вълнувам
Досега винаги до нея е имало познат човек, та не я знам как ще реагира. Най-много всичките мами барабар с децата да си играем
Като казваш пеш, имаш предвид с количката, нали? Защото първото, което си представих, е как пердашиш и Кари подтичва след теб
Не се притеснявай за нея, сигурна съм, че всички дечица ще се чувстват добре!
Тортата ще я вземем ние, само дано котка не ни мине път. Тотонто ще идва със сигурност чухме се към 19 часа. Така, че момичета по-добре хапнете предварително, че както изглежда ще се докопам първа до пиците и тортата
Препоръчани теми