Отговори
# 15
Добро утро прекрасни!

Кафенцето.... и закуската!

Роси
- честито ви първа написана дума"Мама"...
Ели - е как така е загризана бе, от къде тези зъби толкова, на колко години е това дете, което е гризнало Лена?Сега как е Лена?
Скреч - Митко е супер сладур, какви муцки правиииии?
Лучи - оправяй с емила, как разбра,че може да става въпрос за ангина точно?
Дита - страхотна "буба" Simple Smile

# 16
Добро утро!

Дес, благодаря за празничната тема!
Галакси, мерси за хубавата закуска!
Роси, честито написване на"мама"
Дита, браво на малката художничка, много красива буба! Heart Eyes
Лучи, бързо оздравяване!
Милото Лени, дано хапещото момченце да се поправи. Медхен, защо така си топиш кучето?! Ще му сринеш имиджа.
Скреч, много е артистичен Митко! Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията за Рони! Явно не съм се изразила правилно, той проходи преди месец, а сега вече ходи като мосю Поаро, т.е. като пате! Joy Не знаех, че прощъпълник е трябвало да го направим по-рано, та затова сега. Wink Отказах се да меся питка. Мъжът ми ще отиде да вземе един кръгъл хляб. Joy
От 2-3 седмици Рони реши, че вече е голям и не иска и да погледне биберон. Shocked Лошата новина е, че сега аз съм биберонът и кърменията продължават по 20 минути докато заспи съвсем. ooooh! В резултат пак имам рана. Confused
Рони не иска да спи изобщо в нашето легло, още от малък. Много се нервира и се върти като шило. Иска си в неговото легло и никой да не шава наоколо. Сутрин се събужда към 8, но сега когато мъжът ми ходи на работа, в 7-7,30 трябва да прави гимнастика в стаята на Рони /хола Laughing/ и съответно го събужда, защото дребчо не търпи чуждо присъствие, докато спи. ooooh!

И едно въпросче: Откога може да се даде на детето да се опита да се нахрани само? То и сега може, разбира се, но кога вече е наложително и цапаницата ще е по-малка? newsm78

# 17
Здравейтеееее  Hug
Габи беше на куклен театър  Flutter който продължи 30 мин. през които тя не мигна,беше като хипнотзирана,само клатеше глава когато пеят и се караше когато и те се карат  Crazy Много готино.
Сега и от мен лоша новина,аз продължавам да съм болна,незнам до утре сутринта как ще съм,но си имам хрема.Ако утре цъфна с нови сили,съм при вас,но за всеки случай ще се чуя със Сончето да изпратя по нея моя дял от ангажимента,т.е. парички и подаръче  Peace Сега отивам да пия разни илачи,че да се оправям,то аз си се чувствам добре,но съм хремава  Sad Ужассссссс  Sick

Приятен ден ви желая,по-късно ще се появя отново  Hug

# 18
Роси,ще му се караме на Сашо,как така ще ни лишава от присъствието ти !Браво на Ицко!Много е мило усещането,което изпитваш!
Дитта,браво на художничката,бубите много не ги видях,но щом детето казва,че са буби няма да спорим! Laughing

Вчера имунизираха Ангел,поплака си както при всяка имунизация.Резултатите от ПКК са добри,хемоглобинът е 136(дори ми се струва височък).Урина естесвено не събрах,но от лабораторията ме увериха,че мога да занеса и през следващия месец,те щели да я обработят и без напр.,защото ще си отчетат сега това направление.

Момичета,днес съм в особено настроение,незнам дали сте изпадали в подобно,но аз се чувствам странно неестесвенно от усещанията,които днес осъзнах,че са се породили в мен.
Днес сутринта ми се обадиха колеги да ме поканят на Коледен банкет.Първоначално се зарадвах,защото не са ме забравили,а и имам нужда от малко разтоварване.Но по-късно като се замислих,сякаш изпитвам страх да отида и да се срещна и общувам с хора,различни от тези ,с които напоследък се виждам.Всекидневно се срещам с 2-3мами с дечица на Ангел на възрастта и разговорите са все около децата ни.През последната година дори телевизия не гледам(телевизорът е по-скоро украса,отколкото използваема вещ,награждавам се с по една серийка на "д-р Хаус "или "Анатомията на Грей" и 1-2пъти седм.ако успея да хвана 5мин.от новините)Ежедневието ме е обзело и грижите около Ангел и домакинството сякаш на този етап са ми достатъчни.Изпитах страх от това как ще се почувствам сред хора,различни от тези,с които всекидневно общувам и да разговарям и за други неща,освен деца.
Естествено,че ще отида.Дори обмислям и покупки да направя(преди дни си харесах панталонче и блузка,но не намирах повод да си ги купя,а ето ,че сега поводът ме намери)
Незнам дали ме разбрахте,но имах нужда да споделя.

Хубав ден ,здрави дечица ,а и мами!

# 19
baksisa , много добре те разбирам, но съм убедена, че едно такова разнообразие ще ти се отрази перфектно. Аз да ти кажа много разтоварвам в компания, в която не се говори непрекъснато за деца, хранене, бебета и прочие. Дори и да не мога да се включа адекватно по всички теми само да седя и да слушам какво споделят моите приятели за нещата около тях ми действа много ободряващо. Wink От време на време казвам - ха! или бреййй! или ама наистина ли! Laughing и така и аз участвам в разговора. Laughing Ще си изкараш страхотно, заминавай!

Медхен, ухапана!Лена! Shocked Милото, да я цункаш от мен. Heart Eyes

Скре4, много сладки мОцунки! Heart Eyes

Ванилия, ми ако Рони е готов - давай му сам. Симона вече задължително и тя е с лъжица в ръка, бърка в чинията, дава ми на мен, храним там едни жаби  Mr. Green, то капе навсякъде  ooooh!, днес даже и с ръка бръкна ама нали казват по дебелите книги да не ги спираме, даже да ги поощряваме, че така се учели сами да се хранят. Crazy

Майчета, аз ще ходя на МОЛ. Много съм хепи, ще бъда сред хора. Mr. Green

# 20
Бакши, добре, че не си се отказала да ходиш. Сигурна съм, че ще има много теми, по които да можеш да се включиш в разговора. В крайна сметка не всичко се върти около новините. Peace Ние вчера бяхме на едно парти макар за кратко /само до 22,00 Confused/, но ми подейства страшно зареждащо. Изобщо всяко излизане ми действа така, а особено, когато се срещам с приятели и завързвам нови познанства, както беше вчера. Като изпадам в дупка е защото малко излизам и хем се радвам, че имаме Рони, хем ми е страшно мъчно за времето, когато се шляех по баровете. Като стане малко по-голям, ще съм по-спокойна да го оставяме на някой да го гледа, и се надявам да се върне старото време. Flutter

Дита, благодаря за съвета. Ами ще взема да му дам да се пробва, само ще трябва да облепя стените около столчето му с хартия. Joy  Приятно прекарване в МОЛ-а. И ние чакаме Рони да се събуди и ще отпрашваме на покупки.

Мерги, чудна идея, добре си е прекарала Габото! Че и от театър ли разбират вече децата ни?! Още другата седмица ще заведа Рони, тъкмо до баба му има куклен театър. Бързо оздравяване! Hug

Приятно прекарване утре на общия рожден ден! Heart Eyes Дано всички болни оздравеят дотогава, а несигурните да станат сигурни! Wink Ще чакам снимки!

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 14:41 от Ванилия Канелска

# 21
Здравейте!
Дита, бубите много хубави  Laughing И много хубави сърчица видях, Мона ли гия нарисува   Wink
Роси, браво на Ицко! Нашата кака първо се научи да пише, пък след това да чете  Shocked Явно е по-лесно да разделиш думата на срички и да ги пишеш, отколкото да свържеш две или повече срички в дума.
Ох, много смешни писъмца и бележки пазя  hahaha
Ванилия, ти направо си кърмачка героиня! Помня как по едно време си беше поставила срок да издържиш до 07.02. Помня го, защото по същото време аз си поставила срок да издържа десет дни повече, т.е. до 17.02  Joy
Гале  и мен като юлчето ме мързи вечер и една крачка да направя. Затова леглото е долепено до спалнята. Пък свикват после децата да спят и самостоятелно, това не ме тревожи. Важното, за мен, сега, когато се буди по н-пъти на нощ, е да се наспивам доколкото мога по-добре.
Ама сме хора различни, щом издръжаш, лошо няма.
юлче, помниш ли защо са били спрени aqua doodle от продажба? Т.е. с какво са били вредни? Вярно, че е ставало въпрос за някакви китайски, вероятно не минали никакъв контрол, но все пак ми стана интересно.
А за а***то, знаеш и нашите одисеи. Последно това заключиха, че е имало вторичен лактазен дефицит и оттам дисбактериоза. Само незнам защо без проблем прие лактозата в адаптираното мляко, защото аз така и не взех без или ниско лактозно. Но е факт, че проблем имаше докато беше на кърма, пък какъв точно е бил и аз вече не знам.
скреч, много сладки муцунки прави Митко  Laughing
Бакшиша, със сигурност срещата ще ти подейства ободряващо. Въобще не се тревожи, че няма да намерите общи теми за разговор или че ще се чувстваш не на място. Пък,ако действително, компанията не ти допадне, най-лесно е да си тръгнеш рано, но съм сигурна, че няма да се случи това.
Аз този път не се чувствам въобще "изолирана от света". Докато беше бебе Калина, наистина имаше един период, където май се чувствах в свои води само, ако се заговори за каши и пюрета, докато сега не е така.
Просто повечето ни приятелски семейства вече са с по-големи деца, само още в две има бебета. Общувам и с майки на съученички на голямата. Не че и в този случай, голяма част от разговорите не се въртят около децата - бебета или не  hahaha - но това е нормално.
Елица заспива рано и чат пат гледам късни новини, попрочитам някоя книжка, гледам някой друг филм.
Дори и тук, гледам да се ровя не само в отчетни /т.е.  в нашата темичка/, а попоглеждам и из другите форуми.
Оффф, гонят ме и то вече упорито  Tired Довечера пак ще пиша

# 22
Здравейте момичета!
Аз си изпуснах автобуса,щото съм голяма шматка и ей ме на сега. Хем си знам,че тия Смолянско-кърджалийски направления често търпят промяна и пак същата работа правя,трябваше да проверя,сега се налага утре рано сутринта да тръгна и я хвана лекциите,я не-съответно в понеделник на изпита ще ме скъсат,ма това да ми е дерта. Определено днес не ми е ден..честно казано впоследно време нищо не върви както трябва и имам проблеми във всякакъв аспект,но имах нещичко,което ме крепеш,една надежда,план както и да е...и се оказа,че няма да стане-както във всички случаи,когато много искаш нещо Confused да не говорим,че ми е "подлял" вода близък човек и ми е адскиииииии криво и кофти. Сега вече съвсем ще пощурея тук,даже няма и къде да ида да се поразтоваря ей сега си сипах малко вино,после и още ще си сипя-най-много да се пропия наистина какво пък толкова.
Ивчето я нахраних и приспах у баба и,че и без това и бях събрала нещата и не ми се разнасяха пак вечерта,после ще ида да си я видя Flutter Толкова дивя и щуря одеве там,играехме на гоненица,че накрая заспа в ръцете ми с отворена уста,душицата ми златна Heart Eyes

Роси честити първи буквички! Най-хубавите! Heart Eyes
Дита твоята Симона е страшна! Браво на нея! Много е напред детето в развитието си,браво! Моята не се сеща още това за какво служи(молива).
Скреч много сладки муцки прави Митко! А ти много си се разхубавила(гледах в албумчето).
Бакши я отивай и се забвявай! И аз при първите си излизания "сред хора" съм се чудила какво да правя и говоря,защото мисълта ми само около бебета течеше,всичко си идва от само себе си Peace Ще бъдеш добра компания,надявай новите дрешки не бой се! Hug
Арабела ама наистина имаш феноменална памет Shocked Как помниш какво е писала Ванилия отпеди толкова време,ще те вземаме на работа в бранша! Wink

Ивчето да ви кажа от ден на ден иначе нови умения развива,днеска например и тя прояви интерес към лъжицата и се опита да се храни сама,ама аз пък не и дадох. Изпълнява поръчки и почти каза"бебе" днеска Heart Eyes
Аз отивам да си сипя още вино,ако се напия ще легна,поне днеска съм на почти свободен режим.

# 23
  • София
Мацки, здравейте.

Аз само набързо, по-късно ще се включа по-така. Много ми се иска някак си да изясним бройката за утре, предполагам, че вече няма колебаещи се. Роси, ако тия дни си следила нещата и имаш време, много те моля да оформиш едно списъче  Praynig Момичетата от клуба ми се обадиха и помолиха пак за нещо предварително, за да са поне малко подготвени и да не чакаме по един час за поръчките. Смятам да им кажа да направят едно плато бейби-пици, което е от 15 броя, не вярвам да остане неизядено....Пък и са по левче бройката. Сега си мисля, че може би трябваше да съставя едно предварително меню, например 2 плата с пици и 2 плата сирена, да си разделим поравно сумата, пък който иска допълнително нещо - да си допоръчва...Така се опасявам да не настане после обърквация със сметките, ама все си мисля, че ще се оправим.

Много моля, тези които са сигурни че ще идват, или че няма да идват /освен тези, които вече си казаха, че няма да са там/, да пишат до към 20 ч., за да знам какво да права. След час-два ще се включа пак да видя какво е положението.

Лека вечер!

# 24
Цецинко, аз съвсем се обърках с тези болести кой ще идва и кой няма със исгурност, ама по мои изчисления ще сме от 15 до 20 човека. Всъщност на мен леко кихащи и подсмърчащи мами и дечица никак не ме притесняват, но всеки си зане  Rolling Eyes Сега ще изготвя списък, пък дано повече хора се включат да потвърдят идването си  Peace

Сигурни мами:

1.Цеци

2.Таш                                                                      

3. Ели                                                                      

4. Марианка

5. Роси                                                                      1. Христо

6. Скреч

7. СЕМ

8. Приказливка                                                         2. Ники

9. Дианка                                                                  3. Любомир

10. Зита

11. Сончето     

12. Катя

13. Антена

14. Креми

15. Мими

16. Маруся

17. Юлия  

18. Мерги

19. Тотонто

Несигурни мисля, че са  Дес, Лилчо, Жу, Йоана.

Хайде , мами, нека да помогнем малко на Цецето, че то срамота поне сигурно или несигурно участие да не заявим  Confused Цеце, късно ли е вече за тези плата от сиренца, дето ги писа  Blush?                                                               

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 05:38 от Роси_

# 25
  • София
Здравейте, мили мои. Включвам се набързо, защото са ме налегнали доста спешни задачи. За съжаление утре няма да мога да дойда Sad Съжалявам, че няма да се видим, но наистина се налага да отсъствам.
Цеце Ако са необходими още парички заради организацията, резервации и тн. пиши ми на лични и ще ти изпратя. Извинявай, че в последният момент!
 Hug на всички и до по- късно.

# 26
Ако се излекувам до 20 часа ще ви пиша  ooooh!

# 27
  • София
Здравейте мили момичета  bowuu

Ние сме без татко тази вечер, да видим как ще се справим, че Кари е доста нервна от два дни. Плаче за щяло и нещяло, изпада в истерии, почти не успявам да я успокоя. Не знам какво й става. Вероятно пак са зъби, ама колко ще ни избият едновременно бе ?!?! Излязоха й 4 кътника за 24 часа, сега да не би другите 4 да излизат, аман!

Медхен, съжалявам за случилото се с Лена! Ужасно е, наистина. Надявам се тя въобще да не се впечатлила от случката и да не й останат кофти спомени или пък страх.

Канелка, и аз като теб направих прощъпулника на Кари едва когат вече ходеше като Поаро  Laughing И аз не знаех, че трябва веднага да се прави…

Дита, честита първа нарисувана Буба  Laughing Похвално е, че е върху лист, макар че далеч по-екзотично щеше да е направено върху стена например  Mr. Green

Роси, честито първо мамосване писмено  Heart Eyes

Скреч, Митко е страшно чаровен. И аз като теб обръщам внимание на хорското мнение, ама само дотам докъдето ми отърва Wink Относно пердетата, ние имаме само в спалните. В хола сме с вътрешни щори, много съм доволна. А пердетата според мен зависи от каква материя са, това определя степента, в която се набиват с прах. Но колкото и да са прашни, създават уют.

Цеце, стискам палци бурните събития около теб да се развият по най-добрия за теб начин! Аз много обичам промените от всякъкво естество, така че ти пожелавам и тази промяна (каквато и да е) да те направи по-щастлива и удовлетворена! И чакаме да се поФалиш де Wink

Относно утрешния ни празник, ние с Кари ще дойдем, но нашата визита доста се затрудни от това, че татко ни отнесе столчето за кола като замина. Така че утре не знам точно как ще се транспортираме. Вероятно най-накрая ще дойдем пеша, пък да видим как ще се връщаме Wink Аз така или иначе гласувах за мини-пиците, така че ще се постарая да не артисат!  Mr. Green

Бакси, смело отивай на парти и се омещвай с хора! Аз този шок го претърпях на предното коледно тържество, едва месец след като родих, и мина доста добре.

Толкова запомних. Ама нали съм ерген тази вечер, ще ви следя отблизо и изкъсо  Mr. Green

# 28
И аз ще дойда,като обещавам тържествено да не се доближавам до други деца освен моето  Sick Ако някой има нещо против сега е момента да каже  Peace
Креми,къде живеете,да ви вземем  Peace

# 29
Мерги, радвам се, че си взела решение да дойдеш, защото според мен ти изобщо не си болна, поне не и от това, което чух по телефона. Hug До утре!

Аз само да кажа, че съм от супер сигурните, но с малко уточнение  - без Тони. Ще бъда само с Наско, голямото ми момче ще се отдаде на развлечения с татко си. Wink

Днес празнувахме, рожден ден. Уж, нямаше, ама накрая стана тя каквато стана. И торта си имахме и свещичка и те така...!

ЧАО от мен!

Общи условия

Активация на акаунт