Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 184
  • 639
  •   1
Отговори
# 420
  • все тук
снощи - мусака /традиционно/, салатка от пресни краставици с копър и мляко с ориз за десерт.
Днес-ще доядем мусаката, изцеждам кисело мляко за салата "СНежанка", а за десерт се чудя. newsm78

# 421
снощи панирах филе от мерлуза с гарнитура картофена салата, а за десерт бях правила торта "Гараш"
а днес ще меся милинки по рецептата на бабата на милото, а за десерт незнам newsm78
имам и 3 тиквички, най-много и тях да ги опържа и то ще стане... Sick

# 422
снощи - нищо , свекито ни гощава
днес пека питка със сирене , ябълков сладкиш и готвя пиле с грах.
а и празена салата Laughing

# 423
снощи - пълнени чушки, днес ще правя миш-маш!

# 424
Снощи на Гюрлата за по една пилешка супа, щото с мъж ми бяхме мнооого болни, а днес ще правя супа топчета.

# 425
Снощи дояждахме.
Днес - чушки с плънка от сирене+яйце, запечени на фурна леко......Салатата през следващите няколко месеца ще бъде основно зелева в различни вариации Wink
А утре ще бъде и при мен супа топчета, обаче онази с кашкавалените - май беше на rdjvl

# 426
Снощи - шницели, запечени на фурна с гъби и кашкавал, кафяв сос, за гарнитура - картофено пюре, салата от моркови с лимон и зехтин. Тази вечер още не съм решила

# 427
  • Варна
Снощи правих мусТака, стандартна. Обожавам я, обаче не мога да я ям.  Confused
От вчера за обяд обядваме домашна наденица на скара с боб. Вълшебство!
Довечера ще трябва да правя баница с едно остаряло прясно мляко, да не става зян. Ще я подаря на родителството, щото пък зивадих едно бутертесто, да го правя за закуска на възхитителния ми утре сабахлян. Въобще кранчето на топлата вода се повредило и трябва да мия със студена (понеже място за миялна няма на този етап), а аз точно сега се разготвих. Възмутително!

# 428
  • на кой му пука, майна
Снощи прясно зеле,днес мисля за едни спагетки по италянски Mr. Green

# 429
Снощи супа,днес печени кренвирши със сиране Grinning

# 430
Снощи леща,днес ще е кюфтета с гарнитура от картофи на фурна с праз,и с по една биричка разбира се Wink

# 431
Снощи-пиле със зеле,а тази вечер-пълнени тиквички.

# 432
...А утре ще бъде и при мен супа топчета, обаче онази с кашкавалените - май беше на rdjvl
Я, кажи туй чудо как се прави?

# 433
Пилешко филе с зеле ядохме и моркови, но задушени, не на фурна.

СУПЕР Е!

Особено зелето.

# 434
Днес картофи със зелен боб в гювеч.

Общи условия

Активация на акаунт