Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 103
  • 639
  •   1
Отговори
# 600
Днес имаме салата с ананас, пържен калкан,пълнени пиперки и шоколадова торта. Със сигурност ще има и за утре.
лелеее какво празнувате бе хора Wink Confused Confused Embarassed Shocked Twisted Evil

# 601
Пилешка супа и пилешко с бял ориз на фурна,има и овкусена сланинка,за мезе на бирата.Днес същото ще се яде

# 602
Снощи св.карета пържени (мъжът ми ги беше начукал, овкусил и мариновал 2-3часа предварително), аз само ги изпържих, отделно направих гарнитура печени картофи с много подправки, масло и чесън.
Тази вечер мъжът ми измисли (той сега е в отпуска и затова толкова се включва в готвенето, да не си мислите, че е все така) пуешки бутчета с кисело зеле.

# 603
# 604
снощи приготвих пилешка супа и едно кексче . Днес още го мисля-може би гювеч

# 605
  • Вече в моята си приказка...
Днес имаме салата с ананас, пържен калкан,пълнени пиперки и шоколадова торта. Със сигурност ще има и за утре.

Каква е тази салатка, djemma? Става ли за мезе или е за десерт? Как се прави? Praynig

# 606
Тази вечер пица, а за утре идея си нямам newsm78

# 607
Тази вечер пица, а за утре идея си нямам newsm78
Ей , спаси ме, тъкмо умувах какво да папаме тая вечер   bouquet . А пицата ми е любомааа  ммммм

# 608
Аз правих боб чорба и стана невероятно вкусно:)За утре ще се консултирам със сайта на Звездев;)

# 609
  • Вече в моята си приказка...
Онзи ден правихме зеле със свинско.
Вчера шкембе чорба /специалитет на мъжлето!/
Днес - още незнам

# 610
Снощи пиуе със зеуе Wink.
днес риба "Орли" и "Снежанка"

# 611
Снощи кюфтета с доматен сос
Днес - пак, да си ги доизядем  Laughing

# 612
    Spring Rolls

Вкусно

Последна редакция: пт, 02 дек 2005, 10:13 от marabu

# 613
  • все тук
Снощи бях на рожден ден на фирмата ни, така че вкусотиите не мога да изброя. довечера, тъй като и аз вчера бях рожденик - салата "Снежанка", пилешки пържоли с топено сирене и вино на фурна, картофено пюре, ориз със зеленчуци и торта

# 614
Вчера пиле фрикасе ,днес сърми зелев лист с плънка пиле с ориз . Wink

Общи условия

Активация на акаунт