ЯНУАРЧЕТА по на годинка ходят смело на градинка

• 12 100
  • 318
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Анджи, Честита годишнина  Hug
Всеки ден в дома ви нека има светлина,
нека огънят не гасне, нека смеят се деца,
и всяка дума, поглед, жест - да носят благослов
запазете във сърцата своята любов!

# 17
Честито на всички празнуващи. Желая ви много, много здраве!   bouquet
Вики, честит рожден ден на вече голямото ти момченце!

Ние ще пропуснем утре. Снощи бяхме на гости, ядохме някакви купешки, млечни салати, в резултат на което аз съм зле и не мога да се вдигна от леглото. Във вторник заминавам в командировка и се моля да съм добре до тогава.

# 18
Еха, почнаха се хубавите поводи!

Честит рожден Цвета и Бръмби! Здраве, обич, разбирателство, късмет и реализиране на големи начинания! Бъдете щастливи и влюбени жени! Наздраве!  Hug

Анджи честита годишнина! Бъдете здрави и винаги влюбени! Нека дните ви са наситени от закачки, мили думи и много нежност! Айде още 11х11 години  Hug

Саше, много прегръдки за вас с Мими! Дано бързо преборите този вирус! Предполагам, че сте на АБ и се надявам той бързо да подейства! Прегръдка!

Ив, така ми се идва утре, но не мисля ,че е редно нали Ви споменах, че сме леко болни с Давид! Принципно аз съм с леко запушен нос, а при  Давид вече почти отшумява, но ме е страх да не ви прехвърлим някой вирус! Иначе ужасно ми се идва - полудяваме в къщи! 

За храненето самостоятелно: Давид се храни сам, но доста цапа около себе си - аз се правя, че не виждам и с друга лъжица поощрявайки го му давам да се наяде истински! Общо взето 2 в едно надявам се към лятото да сме постигнали съвършенство по този въпрос и то без мое участие!

Днес ни спираха 5 пъти тока и накрая решихме да си причиним разходка в мола! Прибирайки се отново ни загасиха лампите принудително! За малко щяхме да къпем Давид на романтична светлина, но му се размина!

Сту, как е Ая? Докладвай на свекито  Wink DaVinci Бързо се оправяй! То човек да се чуди какво да яде вече!  Hug

Мисля, че напоследък ми е малко винцето за това ми тръгнаха сополите! хи хи - отивам да си сипя една чашка във връзка с днешните рожденни поводи! Целуфани и лека съботна вечер!  Hug

# 19
  • София, Лагера
Айде наздраве и от мен! Прибрахме се в 11  Tired Писуна вече не ще да спи в количката и става трудно излизането. Дано свекитата оправят апартамента скоро!
Утре сме на линия!
Ив, чЕкай ни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 20
  • София
Утре 10 ч, ЦУМ, Джунглата...

Нали няма да сме сами с Шошът?!  Thinking

Ей един път и аз да вляза в темата и да видя хубава новина. Ще гледам да дойдем.

Честит рожден Цвета и Бръмби! Бъдете здрави, обичани и щастливи.

Анджи, честита ви годишнина! Нека в дома ви винаги цари уют, любов и много семейно щастие.

А на сладката Мими на Саша желая бързо оправяне.

ПП Само да ме светнете кое в ЦУМ се нарича Джунглата, защото не откривам такова нещо  newsm78

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 07:13 от lila

# 21
  • София
За днес:

1. Ивонссссссссска
2. Стуци
3. КайРенн
4. Ноеми
5. Лила

Джинджърке, само запушеният ти нос не те извинява!  Crossing Arms Щом дребното се е даврандисало - идвайте.  Party

# 22
Добро утро!
Честит имен ден на Андреа на Диана!  Heart Eyes Hug

# 23
  • София
Утре 10 ч, ЦУМ, Джунглата...

Нали няма да сме сами с Шошът?!  Thinking

Много късно влизам, днес можехме да дойдем Confused

# 24
  • София
Честит имен ден на всички, които днес празнуват и наздраве! bouquet Hug

# 25
  • София; Дружбето
Честит имен ден на всички именници и специално на Андреа Hug

# 26
  • София
Честит имен ден на Андреа на Диана!

# 27
Честит имен ден на Андреа и всички,които празнуват!

# 28
  • София
Оказа се, че в неделя ЦУМ отваря в 11 ч, но се пренесохме в МОЛ-а на Стамболийски и изкарахме сравнително добре, тъй като само Ого на КайРенн и Пресиян на Ноеми седяха в детския клуб...  Crossing Arms Шош изтрая 25 минути.  Crossing Arms Титти ни уважи с присъствие, но без малкия хубавец Боил...  Crossing Arms Мая, снахата подведе Шошът и заедно омааха пържените картофки на майките си...  Confused

Абе... с деца не е като да сме без! Mr. Green

# 29
А джунглата в ЦУМ подходяща ли е и за по-големи дечица? Под носа ми е,а ме мързи да гледам.Навряла съм се кат канцеларски плъх вкъщи и на терасата даже не излизам,голям студ. cold

Общи условия

Активация на акаунт