подсъзнанието може всичко 4

• 51 422
  • 500
  •   1
Отговори
# 135

Почерпете се за мое здраве,днес съм рожденничка  Grinning

# 136
Честит рожден ден, EASpirit! Всичко най-хубаво ти желая  Hug

# 137
Честит рожден ден и от мен, ЕАSpirit!
Само радост ти желая - да те залива отвсякъде!

# 138
Честит рожден ден и от мен,EASpirit!Желая ти здраве,хармония и любов!

# 139
EASpirit...Честит Рожден Ден!     bouquet И дай Боже да се сбъдне твоята мечта, проекта на сестра ти!  Heart Eyes

И недей така ... Wink точно днес трябва да си позитивна, та това  е твоя ден!  Hug Бъди щастлива!  Hug
Благодаря за шоколадовите ягодки със сметана...обожавам ги!!!  Heart Eyes

ечо-мечо...след малко отивам да гледам линкчетата , които си пуснала. И 23.12. 2012 е другата ми болна тема... Blush Благодаря ти!  Hug

# 140

EASpirit

Честит рожден ден!!!
Hug Hug Hug

Нека денят е позитивен за теб и всички живи същества, които са ти скъпи! Нека поне днес не видиш глад, тъга и страх в очите им! Praynig
Израстването преминава през всепроникващата Любов! А е толкова лесно и приятно да се дарява Любов...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
  • У дома
ЧРД на EASpirit !!!  Hug

А на момичетата с нова работа само успехи!!!    bouquet

# 142
  • Tам през Атлантическия океан
А така  Grinning  EASpirit ЧРД  Hug

bouquet Жива , здрава иииииииии НАЗДРАВЕ  Hug

Добро утро дами  Wink  .......

# 143
EASpirit , честит рожден ден !Жива и здрава и много позитивна да си ! newsm59.

# 144
Честит празник на нашето приятелче EASpirit. Пожелавам ти много сбъднати пожелани желания  ura

# 145
С удоволствие ще споделя, просто не ми остава много време затова само нахвърлях нещата.Като цяло моите утвърждения са общи-"Аз съм здрава, стройна и красива, животът ми едва сега започва"/ това е защото по едно време имах чувството, че животът ми така както аз го разбирам е свършил/," Аз се справям перфектно и професионално с работата си по съвършенния начин".
Аз упражнявам свободна професия и майчинството се отразява много зле на такива като мен, защото се губят много бързо позиции и контакти, но благодарение на утвържденията нещата тръгнаха много добре, дори много по-добре от преди.
Трябваха ми спешно 6 000лв. и аз си бях измислила как да си ги набавя-във вид на авансово плащане от един мой постоянен клиент.С метода силва си визуализирах нещата така както си ги представях.Наистина получих 6-те хиляди, но не по този начин, а ми се отвори работа, с която ги изкарах буквално за 2 седмици.За което съм много благодарна на Вселената.При мен всичко беше много отчайващо/ или поне аз така виждах нещата, затова за сега правя общи утвърждения, защото незанех откъде да я почна. Надявам се постепенно да мога да си позволя съвсем конкретни желания.
Хубав ден на всички от мен!Дано съм помогнала Hug

# 146
EASpirit , Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава! Hug

Момичета, не мога да ви насмогнаааа! Добре дошли на новите!  bouquet

# 147
udy , благодаря ти!
както може би си прочела аз съм в една лутаничка в момента и момичетата тук много ми помагат със изпитани неща. Затова бях така любопитна.

# 148
Честит рожден ден, EASpirit !!!  newsm59
Много здраве и сбъднати желания ти пожелавам от цялото си сърце! Да си обградена от много обич и позитивна енергия винаги и навсякъде  Heart Eyes

# 149
ето нещо по нашата ангелска следа в темата
http://www.vbox7.com/play:35cf2104

Общи условия

Активация на акаунт