подсъзнанието може всичко 4

• 51 421
  • 500
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, слънчица! Hug

Вела, миличка, детенцето по-добре ли е? Мина ли астматичния пристъп?

камбанке, много хубаво си направила, че си отишла при Отец Серафим. Той много помага, а и самото място там е много силно от енергийна гледна точка. Желая ти много скорошно сбъдване на мечтата ти  Hug

Пит, знам-знам за какво говориш  Wink Аз как по-леко дишах и как летях!! Просто не е истина! Всичко беше по-цветно, а въздухът някак по-друг!  Laughing

камбанке, много хубаво си направила, че си отишла при Отец Серафим. Той много помага, а и самото място там е много силно от енергийна гледна точка. Желая ти много скорошно сбъдване на мечтата ти  Hug

Винце, мерси за линковете       bouquet   Книжките на Правдина съм ги виждала по книжарниците, но не знам защо винаги са ми изглеждали несериозно - с едни такива шарени корици като за блондинки  Wink Това е шега, разбира се! Сега за да не ми се обиди някоя тук блондинка да си кажа, че двете ми най-добри приятелки са блондинки  Hug
От Фън шуй имам само бегла и най-обща идея, а много ми се иска да се запозная в конкретика. Но кога ли ще стане?  Confused
Между другото, момичета, в НДК има Панаир на книгата и четох, че щяли да участват над 30 руски издателства.

Мечо, това за кучетата направо ме просълзи, толкова е хубаво! В разните контактьорски книги, и по-специално тези на В.Есен и Б.Марчиняк, за кучетата /и за животните като цяло/ се казва, че те са ни изпратени, за да наблюдават нашите действия и спрямо тях, и спрямо нас самите.
Много успех на EASpirit в благородната кауза, на която си решила да се посветиш!  Peace

udy , мисля си, че е много по-добре да си поставяш конкретни, а не общи желания  Hug Ето - ти си поискала 6 000лв, които са ти били нужни, и си ги получила. Точно така трябва да се прави! Защото Вселената/Бог винаги знае от какво имаш нужда и ти го дава. Специално с парите желанията трябва да бъдат много премерени. Зад парите всъщност стоят изключително мощни мисловни енергии. Парите по своята природа са много особена енергийна същност. Винаги трябва да се вглеждаме внимателно в себе си и да се запитваме колко точно пари са ни нужни и да се молим тези пари да ни дойдат по съвършен начин и без вреда за никого. Това е изключително важно  Peace

Хубав ден на всички!    bouquet

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:30 от mijjjka

# 151
EASpirit,  bdbaloni  newsm51
Моето пожелание е да стигнеш там, където си се отправила, а пътят ти да бъде много вълнуващ-толкова вълнуващ, че да го опишеш някой ден в книга! Simple Smile
Бъди здрава и обичана!

# 152
EASpirit Честит рожден ден!
Бъди ни жива, здрава и щастлива! Букет от чувствата ни приеми.  bouquet
Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни!  Hug

# 153
  • Добрич
 EASpirit, честит рожден ден и от мен. Ето един поздрав за теб. Желая ти постигане на стремежите  ти и осъществяване на копнежите ти!

Разгледах клипчето в подписа ти. Определено много ми хареса. Оставам с впечатление, че двете имаме доста сходства в отношението си към животните. Преди няколко месеца бях намерила в Интернет клипчета за бездомните кучета и котки в България, от които ти се къса сърцето. Дори бях написала на този, който ги публикувал, че трябва да предупреди, защото не са за хора със слаби нерви и чувствителни души.

Момичета ние с дъщеря ми повтаряме, че тя е здрава, но до края на седмицата съм в болнични, за да я гледам. Надявам се с помощта на  утвърждения още днес да почувства облекчение на пристъпа, защото снощи дишаше много трудно.

Желая успешен и спорен ден на всички и повече реализирани желания..

# 154
  • в резерват
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА EASpirit,

# 155
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН EASpirit,

Бъди много,много щастлива  Hug Hug Hug!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
честит рожден ден на EASpirit и от мен! ето едно от любимите ми стихотворения вместо поздрав
 Heart Eyes
ПЕСЕН ЗА НАДЕЖДАТА
Недялко Йорданов

Когато изглежда,
че няма надежда,
че всичко е свършено вече –
недей се смущава,
недей се прощава,
недей се предава, човече.
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта,
това е антракта,
това е антракта – не края.
От огън опърлен,
от всички захвърлен,
затворен в най-тъмната стая –
недей се спотайва,
недей се отчайва –
кажи си: това не е края!
Кажи: не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта
това е антракта,
това е антракта – не края!

1976

# 157
Благодаря ви момичета!!!!! Hug

Наистина огряхте моя ден и успяхте да ме просълзите Hug Hug

Всички пожелания да ви се върнат стократно и ви пожелавам много светли и чисти мигове по Пътя.

Радвам се,че ви познавам Hug Hug Hug

# 158
  • София-в сърцата на моите деца
 newsm51 newsm51 smile3525

# 159
нали стана дума за нова работа... Grinning
искам и аз да споделя, че исках да си сменя работата по много причини и получих почти едновременно 2 еднакви предложения в различни фирми. работата е, че аз предпочитам едното предложение имам чувството 4е е за мен и 4е там ще се 4увствам добре. видях се с шефа на фирмата  и уж всичко беше точно, той си търси човек който да му помага в дейността, провел е кастинг и нищо не е избрал...НО неговият шеф от централното управление в софия иска да уреди друг 4овек и за сега нещата са в застой. нито онзи шеф праща който иска, нито мен ме вземат и не знам да чакам ли или да се хващам на другата работа?
утре имам среща за другата работа и ще видим..може да предпочитам първата, но втората да ми е късметът знам ли?
много се чудя какво да реша-да чакам ли ситуацията на първата работа да се разреши, но докато чакам може да загубя втората работа..незнам
опитвам се да се подкрепям с : "получавам най-доброто за мен в подходящия момент защото го заслужавам" но някакси не звуча убедена май
как мислите дали е подходящото убеждение?

# 160
каси_с , така, както описваш ситуацията си е направо патова... Ще стане това, което трябва да стане и то ще бъде най-доброто за теб в дадения момент и с оглед на бъдещето  Peace
Решението трябва да го вземеш сама. И с убеждението, че взимаш правилното решение. Желая ти мъдрост, спокойствие и успех! И пиши какво е станало  Hug
Утвърждението ти е добре формулирано. Аз също си имам едно универсално утвърждение, което си го повтарям всеки ден - Всички неща, хора и събития, от които се нуждая идват при мен в най-подходящото време, място и последователност по съвършен начин и за благота на всички хора, до които се отнасят

А пък през последните дни преди да получа двете предложения за нова работа пробвах и нещо друго - писах "разписка" до Вселената  Wink
Писах буквално следното - "Аз, ....трите имена..., получих от Вселената най-подходящата за мен работа по съвършен начин и за благото на всички хора, до които се отнася"

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 17:46 от mijjjka

# 161

Винце, мерси за линковете       bouquet   Книжките на Правдина съм ги виждала по книжарниците, но не знам защо винаги са ми изглеждали несериозно - с едни такива шарени корици като за блондинки  Wink Това е шега, разбира се! Сега за да не ми се обиди някоя тук блондинка да си кажа, че двете ми най-добри приятелки са блондинки  Hug
От Фън шуй имам само бегла и най-обща идея, а много ми се иска да се запозная в конкретика. Но кога ли ще стане?  Confused
Между другото, момичета, в НДК има Панаир на книгата и четох, че щяли да участват над 30 руски издателства.

Мише...и аз така се си помислих в началото  за кориците на Наталката... newsm78  Но тази шаренийка е за заблуда на противника...  Joy и за привличане на вниманието... hahaha  Иначе и аз я взех за несериозна авторка, но малко я прелистих и се захласнах  Wink  Много елементарно го обяснява всичко и е лесна за четене, и някак си зареждаща с позитивизъм, е поне за мен е така...  Laughing  Тя самата е много магнетична жена, ако си я видяла как изглежда на кориците ... Heart Eyes

# 162
Момичета, добра ви вечер! Grinning

Каси- благодаря ти, че ми напомни това стихотворение. Прекрасно е. Слава и благодаря на Бога , че преодолях този период -без надежда- , но винаги има надежда, наистина. Това с расписката до Вселената - много ми хареса  Peace

сега да ви кажа моите новини- нали се сещате за моето кученце. Оперираха го, извадиха му оченцето, сега е по-добре, зараства и от 2 седмици чакаме хистологията. След като на скенера се видя тумор, водих го при много лекари - това беше диагнозата. Днес получавам резултата от хистологията и той е ...- няма тумор! Hug - възпаление е било!

След като го оперираха спрях с утвържденията за него.

Милички , нямам време да пиша, простете ми, че все това повтарям, но е истина. А освен това сега си тръгвам от работа , а тази вечер и у дома няма да има нет.
Така че до утре! Знам, че много положителна енергия получи моята животинка и от вас и ви благодаря от мое и негово име.  bouquet
Всичко , което пишете е много интересно и ви чета , но това си го знаете.

# 163
Darena   Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Благодаря ти, Боже! Толкова се радвам за твоя дзвер!

EASpirit , да бъдеш безкрайно обичана и щастлива!    bouquet

Мишчице, с тая декларация направо ме разби! Супер идейно! Ще изплагиатствам от теб, така да знаеш  Wink

# 164
  • Plovdiv
запис Grinning

Общи условия

Активация на акаунт