подсъзнанието може всичко 4

• 51 424
  • 500
  •   1
Отговори
# 120
Много сте писали бе хора Не мога да смогна да дам коментар на всичко, затова засега ще пиша малко, после пак ще има включване:)

Книгата на Лилиан Ту, наистина е много добра. И аз я имам, даже я купих и за подарък на една позната, която се занимава с подобни неща. Дано да й е свършила работа, но горещо я препоръчвам. И аз си бях купила жаба и я бях сложила върху купичка с монети. Така ми бяха обяснили в един магазин. Да вярно е мъжа ми получи увеличение на заплатата, а и аз получих увеличение, но пък за сметка на това други разходи се увеличиха, даже се притесних дали правилно я ползвам жабката.

Вела, дано да се оправите бързичко. Мислите наистина са много важни!!!   bouquet

mijjjka, поздравления за новата работа. Понякога да се направи избор е доста предизвикателно. Най-вече успехи ти пожелавам

Червеновинце, успех и на вас. Много е хубав начина, по който тръгвате. С много положителна нагласа:) Прекрасно  Hug

Благодаря за подкрепата за презентацията. Червеновинце, твоите думи с бог в сърцето много ме затригаха. Мисля, че мина добре, но май се бях изпонапритеснила повече от нормалното.

Хубав ден на всички!

# 121
Ето нещичко забавно, което току що прочетох в един руски сайт  Laughing Преводът е мой  Embarassed

Жена пътува изнервена в претъпкан автобус и си мисли:
 "Пътниците са грубияни и простаци. Мъжът ми е пияно животно. Децата са садисти и хулигани. А аз съм толкова бедна и нещастна..."
Точно зад нея стои ангел-пазител с тефтер и химикалка в ръка и записва всичко това точка по точка, за да го изпълни:
  1. Пътници - грубияни и простаци
  2. Мъж - пияно животно
      и т.н.
След това ангелът прочита това, което е записал и се зачудил - "Боже, и защо й е нужно всичко това?? Е, след като й е нужно, трябва да се изпълнява..."

Мишенце... това е страхотно!  HugВеднага се сетих за филма"Тайната". Помните ли въс филма  кадъра, когато  едно  момченце  си пожелаваше нещо и търкаше Лампата на Аладин.  И когато Духчето излезна от лампата,   му каза : "Your wish is my command!" Много хубав пример, за това как точно  работи Вселената!  Heart Eyes

рум4е...разбира се, че ще дойде и твоето време. Добре дошла при нас  Hug Ако има още нови...на които които съм пропуснала да кажа "здравей", то  и на тях добре дошли!  Hug

арт мама...абсолютно съм съгласна с теб, че афирмациите трябва да се кажат правилно. Да внимамваме не само  какво си пожелаваме...но и как, нали  Wink

Лилиан Ту много я харесвам. Тя ми беше старта във Фън Шуя.

Но после минах "случайно"  Laughing  на една рускиня, която ме изуми по начина , по който поднася нещата!
 Всъщност рускинята така хубаво и лесно поднася нещата, че се влюбих в книгите и.  Heart Eyes  Живяла е в Щатите няколко години. Невероятна енергия има с стила и на писане!Страхотно се зареждах, докато я четях...летях направо!!!!!  Прочетох ги всичките дето се вика на един дъх! Леле, благодарение на нея, си наредих къщата страхотно!  Heart Eyes

Който е добре с руския, ще му предложа един  страхотен сайт  с всичките и книги на тази жена! Книгите са напарво свалени, само отваряте и четете! Peace  Само ми напомнете моля ви ....да не забравя!  Peace

Desss И аз имам Усмихнатия Буда, с издутото коремче! Гладих го и аз един 100 пъти.  hahaha Отдавна беше...и  за съжаление сега не си спомням  за какво точно го гладих и какво беше желанието ми... newsm78 но той и до сега си стои на моето бюро! Само като го видя...и  веднага се ухилвам Grinning Определено излъчва Щастие и Веселие този сладък Буда! Laughing

хармони..сложи жабката на земята,  скрита от човешките погледи! В десния ъгъл от входнята врата на хола. Четох вече на няколко места за това...жабката да е скрита от хорските погледи.  Peace Предполагам се сещаш защо!  Wink

И накрая, балгодаря на всички стискали палци днес за нас!  Hug Благодаря и на една личност тука, която ми писа , че ни е пратила енергия...тя си знае коя е Laughing   Hug

Приятна вечер милички!  bouquet

П.П. Задачките с моето синче минаха ОЧАКВАЩО добре при нас!  Grinning Свършихме 80% от работата и утре ще довършваме другите 20%. Мина леко и безпрепятствено!  Peace

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 18:46 от ЧервеноВинце

# 122
  • Tам през Атлантическия океан
ЧервеноВинце=Чародейка(все така ти чета ника )  Wink

Отзивчива и зареждаща както винаги  Hug Мерси за руския сайт , доста е интересен  определено се впечатлих от книгите на Натарлия Правдина  Simple Smile при прърва възможност ще ги потърся в руската книжарница  Wink

Приятна и топла вечер от мен дами  Hug

-----------

п.п.намерих някои от книгите и и на български ето тук : http://www.bulbooks.com/index.php?field=1&keywords=%D0%9D%D0 … 0%90&pageID=1

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 19:18 от Desss

# 123
  • най-шареното място
Радвам се, че има толкова добри новини.
Аз бях позабравила за Правдина последно време. Чела съм разни неща "на парче". Ще се радвам да прочета книгите й. Ще потърся, но и напомням за линка, Червеновинце Wink

Възхитена съм колко мили и положително настроени дами сте се събрали в тази тема! Добротата не струва нищо, но не се среща прекалено често. Радвам се, че ви намерих! Бъдете здрави и щастливи!

# 124
  • Tам през Атлантическия океан
Добре дошла и от мен арт мама  Wink

Дам доста позитивизъм и добро настроение има тук  Hug

....аз още се уча но лека полека свиквам с тази прекрасна и зареждаща  ме позитивна нагласа  Grinning
Определено откакто я има тази тема е по-лесно и бързо отколкото преди сама с книжките и хилядите ми въпроси в главата  Wink

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 19:55 от Desss

# 125
  • най-шареното място
Мерси Dess!

Наистина така сме свикнали със съмненията и несигурността, че не е лесно да ги изхвърлим и надживеем. Аз имам подкрепа и доста съм изчела, но ми става смешно когато мъжа ми, който много пъти съм поправяла, че не се казва "ако стане", а "когато стане", ме поправя за подобни неща на свой ред.

# 126
  • нейде там, където ....
Да се наредя и аз на опашката за линка с книгите  Hug
Моята първа среща с неслучайните случайности беше преди доста време, в лицето на не много близък приятел, в библиотеката, където четох за изпит. тоя предложи да пием по кафе. това хем означаваше, че спирам с ученето, хем парите, които имах стигаха или за кафе, или за билет за автобус. Ако избера първото - чака ме ходене поне 40 минути. Избрах кафето. Говорихме за много неща, едно от тях - именно за "случайните" неща. Накрая той извади пари и плати всичко, а на мен ми каза да си прибера парите. Щом е решил да ме почерпи, значи парите за кафето ще ми трябват за нещо по-важно ... Да уточня ли, че изпита на следващия ден беше взет с отличен?
Наскоро получих потвърждение за това колко е важно човек да си пожелае правилните неща, по правилния начин. няколко дни по-късно попаднах на вас ...    bouquet

# 127
Леле хора, какво сте направили за 1 седмица сте изписали 10 страници. Намерих малко материал за темата, която бяхте засегнали преди време /само на страници е далече де, иначе не беше много отдавна/. Страва въпрос за космическия преход или 23.12.2012г. Ето тук на 17стр. http://velko.org/ogiarhiv/2007/br103.pdf и за календара на маите http://wowneo.multiply.com/journal/item/30 и http://www.bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=16420.    Stop Съвсем "случайно" ми изскочиха, докато търсех друго.
  Grinning На ЕАСпирит искам да кажа, че кучето е най-добрият приятел на човека, но дали кучето мисли така  Rolling Eyes?

# 128
  Grinning На ЕАСпирит искам да кажа, че кучето е най-добрият приятел на човека, но дали кучето мисли така  Rolling Eyes?
Извинете, че се набърквам, но въобще не се стърпях - Кучето е създадено да е най-добрия приятел на човека. Лошото е, че човека понякога не мисли така...

Мишчице... относно работата, аз като след дъжд качулка, ма наш'та темичка расте с часове  Mr. Green
Аз преди две години напуснах седемгодишна работа и за секунда не съжалих, че го направих. Тогава усещах как дишам и виждам света с други очи. Успех много да имаш пожелавам!
Успех пожелавам на всички девойки и стискам палци на онези, които имат нужда от подкрепа!  Hug Hug Hug Praynig

# 129
Момичета,искам и аз да се похваля.Днес направихме първата и много важна стъпка към осъществяването на една мечта и всичко мина много добре.Преди това отидохме с половинката в Руската черква и си пуснахме желанията.Аз бях написала "...ако е по волята Ти",и сега след нещата потръгнаха добре съм още по- щастлива,защото приемам,че се по Бижията Воля.А иначе и аз мног внимавам какви са ми утвържденията и се надявама да не бъркам някъде,защото аз от скоро ги практикувам.(познайте от кога Laughing)Лека вечер на всички! Hug

# 130
Кучето е искрено.

Кучето няма да те излъже.

Кучето няма да те предаде. Кучето няма да те ухапе дори и да си пъхнеш ръката в устата му.
Кучето има съвест.

Кучето не го е страх да се привържи към теб и да те обикне.
Кучешката любов е до гроб.

Кучето би умряло за теб.
Кучето ще дойде ако имаш нужда от него и го повикаш.
Кучето не го е срам от теб ако си облечен без вкус или нещо подобно.
Кучето няма да те остави заради по-хубав или по-богат стопанин.
Кучето винаги гледа умно.
Кучето понякога е по-умно.

Именно за това се чудя какво мисли кучето -  дали смята човека за най-добрия си приятел?

# 131

Desss...зачервих бузи Blush Благодаря ти... Hug

Момичета,  ей сега нахраних моите лакомници в къщи  и ми остана малко време, да намина за малко и при вас Hug

Усещах си аз, че съм пропуснала някого с поздравите... и това е арт мама... Laughing добре дошла при нас!    bouquet

Ето ви обещания линк с книгите Наталия  Правдина...наистина е страхотна! 

Спмням си че най-силните  книги бяха "Мне всегда везет! Символы фэн-шуй для вашего дома" и "Я привлекаю деньги"... четох ги , когато наистина бях закъсала...и нещата много скоро  след това се наместиха  Laughing

Другата и страхотна книга е: "Я люблю себя! Триумф Новой женщины" Wink

"Талисманы любви и удачи. Средства Фэн-Шуй для привлечения счастья и успеха"  ...в тази пък са дадени всички символи за всяко нещо , в което искате да успеете!

Наслаждавйте се... Hug

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 21:55 от ЧервеноВинце

# 132
Момичета,искам и аз да се похваля.Днес направихме първата и много важна стъпка към осъществяването на една мечта и всичко мина много добре.Преди това отидохме с половинката в Руската черква и си пуснахме желанията.Аз бях написала "...ако е по волята Ти",и сега след нещата потръгнаха добре съм още по- щастлива,защото приемам,че се по Бижията Воля.А иначе и аз мног внимавам какви са ми утвържденията и се надявама да не бъркам някъде,защото аз от скоро ги практикувам.(познайте от кога Laughing)Лека вечер на всички! Hug

камбанке...ми това са чудесни новини! Heart Eyes  Брави мила! Много се радвам за теб!!!  Hug

ечо-мечо... аз си мисля, че кучето "знае"/не мога да се сетя за друга дума.../, че ролята му е да  служи на стопанина си като му показва своята любов и вярност. То очаква награда за своето поведение и тя е, то да бъде обичано от страна на стопанина си.  За съжаление, някои кучета много  страдат от отношението на стопанина си към тях. Защото те милите не разбират,  защо след като те са  толкова предани и верни, стопанина им ги бие и тормози...? Sad

Аз например инстинктивно  усещам  когато видя куче/не знам как точно... Embarassed но е вътрешно и силно усещане  / дали то е щастливо или не. Ако имате шанс, вгледайте се в очите му... Вглеждали ли сте се в очите на животните? Ако знаете колко много  ще научите...

Знам, че за някои казаното от мен звучи смешно и тъпо...но това не ме интересува. Rolling Eyes Важното е аз какво чувствам и че така го чувствам...

# 133
аз си мисля, че кучето "знае"/не мога да се сетя за друга дума.../, че ролята му е да  служи на стопанина си като му показва своята любов и вярност. То очаква награда за своето поведение и тя е, то да бъде обичано от страна на стопанина си.  За съжаление, някои кучета много  страдат от отношението на стопанина си към тях. Защото те милите не разбират,  защо след като те са  толкова предани и верни, стопанина им ги бие и тормози...? Sad
 Аз например инстинктивно  усещам  когато видя куче/не знам как точно... Embarassed но е вътрешно и силно усещане  / дали то е щастливо или не. Ако имате шанс, вгледайте се в очите му... Вглеждали ли сте се в очите на животните? Ако знаете колко много  ще научите...
 Знам, че за някои казаното от мен звучи смешно и тъпо...но това не ме интересува. Rolling Eyes Важното е аз какво чувствам и че така го чувствам...
Доста често ги поглеждам, даже твърде често... толкова, че откривам понякога много болка и отчаяние...
Срамувам се, че ние хората не си даваме сметка какво им причиняваме.

# 134
Хм,аз затова се питам кой е най-добрия приятел на кучето...

Каква е ролята му в нашия живот не знам,много пъти съм си задавала този въпрос,но нещото което знам е че искам да посветя живота си на тези приятелчета.
Че това е нещото с което искам да се занимавам,че искам всичките да ги спася/тук съм много Vervеin Crazy/,искам да не ги виждам да страдат,искам ако можех да отнема всичката болка и тъга от очите им.
Това малко клипче в подписа ми всъщност е презентацията на един проект който направи сестра ми в университета.Всеки път когато го гледам плача,но и съм ужасно горда с нея и с това което направи,защото де факто може да бъде осъществен,но де юре...
Ами ще го визуалирам!!!Вярвам,че някой  ще успеем.

Всъщност знаете ли...не ми е жал за хората.За животните ми е жал.
И още много неща ми идва да напиша,но ще се въздържа,защото това е позитивна темичка и любимата ми всъщност,а аз не съм позитивна тази вечер.
Извинете ме за което.

e4o_me4o,  pitt_76  Peace

Общи условия

Активация на акаунт