подсъзнанието може всичко 4

• 51 426
  • 500
  •   1
Отговори
# 105
  • Добрич
Здравейте момичета! В последните дни съм толкова заета, че едва успявам да  изчета тамата / и старата и новата /.
Ето нещичко забавно, което току що прочетох в един руски сайт  Laughing Преводът е мой  Embarassed

Жена пътува изнервена в претъпкан автобус и си мисли:
 "Пътниците са грубияни и простаци. Мъжът ми е пияно животно. Децата са садисти и хулигани. А аз съм толкова бедна и нещастна..."
Точно зад нея стои ангел-пазител с тефтер и химикалка в ръка и записва всичко това точка по точка, за да го изпълни:
  1. Пътници - грубияни и простаци
  2. Мъж - пияно животно
      и т.н.
След това ангелът прочита това, което е записал и се зачудил - "Боже, и защо й е нужно всичко това?? Е, след като й е нужно, трябва да се изпълнява..."

Във вторник имах сериозен мигренозен пристъп. Хващах се как си мисля" Страшно ме боли главата". После се усещам и си повтарям, че съм здрава, че се чувствам по - добре и т. н. След малко обаче, когато оставя мислите си на самотек нещата отново се повтарят. Яснo ми е, че така утвърждавам болката, но го правя без да искам.
В момента дъщеря ми е с астматичен пристъп. От известно време двете повтаряме, че тя е най - здравото дете. Дано до вечерта дишането и да се нормализира и утре да бъде добре.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 15:00 от Вела

# 106
  • най-шареното място
Утвържденията са изключително мощно средство, но трябва да се внимава и да се поставят правилно.

Преди време имах проблеми със зъб, абцес в коста. Цепиха венца да се оsвободи гнойта и т.н каквото се прави, да не ви занимавам с неприятни подробности. След известно време трябваше да ми направят рентгенова снимка и да се види какво е поражението по костта - тя се втечнява в такива случаи. Моята нагласа беше, че всичко ще е ОК и коста ще е добре.

Но се концентрирах върху това, че снимката ще е перфектна. И тя беше. Лекарката обаче знаеше предисторията и оперира въпреки, че сниката не даваше основание за това - снимка на здрава кост. Оказа се, че липсва значителна част от костта, но е нямало как да се снима.

Не мисля че съм променила мястото на абцеса или манипулирала снимката. Но тогава бях впечатлена, от факта че това, което поисках стана. Само дето не бях поискала каквото трябва.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 15:00 от арт мама

# 107
  • Лондон
Тази тема трябва да е близко да мен.

# 108
... тогава бях впечатлена, от факта че това, което поисках стана. Само дето не бях поискала каквото трябва.

Да, точно това е тънкостта - правилно да формулираш желанието си т.е. да го "облечеш" в правилните думички.
Аз преди да почна да работя върху дадено утвърждение много внимателно го обмислям от всички страни. Може да ми отнеме няколко дни, но гледам да го изпипам отвсякъде - доколкото мога - преди да започна да му давам енергия за реализация. Трудно е, но не трябва да се бърза със започването на афирмациите, а добре да се обмисли желанието от всички страни.
Обаче си мисля, че винаги има елемент на изненада, нещо, което не съм го предвидила точно...  Sunglasses

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 15:06 от mijjjka

# 109
  • Tам през Атлантическия океан
Дами  Wink здравейте и от мен в новата тема  Hug

п.п. да знаете чи си ви следя  Grinning т.е. чета де
В монета съм се прехласнала по една Фън Шуй книга където пише за утвържденията , полож. мисли ...  Hug та така че се зареждам двустранно от тук и от книгата  Simple Smile

# 110
Aуу,не е честно,не мога да смогна с четенето,камо ли да се включа Crazy Laughing

Desss давай книгата насам Hug

# 111
  • Добрич
Desss , купих статуетки на костенурка и на трикраката жаба и ги поставих съответно на север и на югоизток, както пишеше по - напред в старата тема. Сега ще чакам за резултати. Чудех се, мога ли да ги поставя вътре в шкаф, за да не се виждат и за да не ги счупи детето. За по - сигурно обаче едната фигура е върху библиотеката, а другата зад една детска къщичка.

# 112
Aуу,не е честно,не мога да смогна с четенето,камо ли да се включа Crazy Laughing

Desss давай книгата насам Hug
Аз млъквам вече  Laughing

П.П. Аз жабата я поставих по съвет на Винцето в най-отдалечения десен ъгъл от входната врата. Трябва да гледа към ъгъла и да е скрита от погледите. Ако нещо греша, Винцето да ме поправи  Rolling Eyes

Иначе мълча...  Embarassed

# 113
мишче, поздравления за взетото решение! HugСигурна съм, че на новата работа ще се срещнеш със страхотни хора и ще се чувстваш добре!Чакаме впечатления! Simple Smile
А за ангелите беше много забавно Grinning

инче, не позволявай на съмненията и страха да те ръководят! HugТи знаеш, че можеш! Всъщност как иначе бихме разбрали, че сме смели, освен ако не надвиваме страха, който неминуемо се прокрадва в мислите ни при вземането на важни решения!Успех!

винце, стискам ти палци  Praynig, дано всичко мине добре, в което не се съмнявам! Wink

дарена, благодаря ти за споделеното преживяване на Рупите   bouquet. Аз никога не съм била там, но след като видях снимките на норчето и след твоя разказ направо ми иде да си стегна куфарите и да тръгна. Laughing

# 114
Книгата е наистина грабваща  Hug на Лилиaн Tу тя обаснява че това умение е не само за "подредбата" на заобикалящата ни среда но и за това вътре в нас т.е. един вид Фън Шуй и за душата  Wink , вътрешната ни нагласа , очаквания.
Цитат
Кoлкoтo пo-дoбpе cъчетaвaме мaтеpиaлнoтo изoбилие, изгpaждaщo земнoтo щacтие, c дуxoвнocттa, твop-чеcкaтa cилa и упopитoтo дpъзнoвение, кoетo paждa чoвешките ни пocтижения, тoлкoвa пo-гoлямo ще бъде нaшетo бoгaтcтвo.
Просто като я видях в книжарницата имено тази книга ме грабна от стотиците предлагани на тази тематика Фън Шуй  Peace

там пише че : изобилието е много повече от това да разполагаш с пари. Това е щастието да си богат с нещата, които дават дълбочина и смисъл на живота - любовта, здравето, хубавата професия.

Ох , ето я и самата книга http://www.helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=114310  Grinning

Иначе и аз си купих някои от амулетите/символите на това източно учение, но все още не съм ги разположила на техните си им места (като си взема компас тогава)
Добре че мЪжо не е скептик в нещата които правя, вярвам и ме интересуват  Laughing

# 115
А някой справил се с паническо разстройство.А за дететто ще пиша по нататък дано новините са добри Hug

# 116
......Ето нещо за един от символите по Фън Шуй

Хотей – това е вечно усмихнатото божеството на щастието и изобилието. Носи късмет в бизнеса, помага да постигнете начертаните цели. Навсякъде, където се появи този монах в живота на хората идва радостта, успеха и благополучието. Фън Шуй легандата гласи, че ако погалите божеството по корема 100 пъти, мислейки нещо хубаво, желанието Ви ще се изпълни.
Идеален амулет за активация на Сектора на Богатството*

*това от където и да си го погледнем си е чисто утвърждиние или афирмация  Wink

Хотей още го наричат усмихнатия Буда  Grinning

# 117
Ето нещичко забавно, което току що прочетох в един руски сайт  Laughing Преводът е мой  Embarassed

Жена пътува изнервена в претъпкан автобус и си мисли:
 "Пътниците са грубияни и простаци. Мъжът ми е пияно животно. Децата са садисти и хулигани. А аз съм толкова бедна и нещастна..."
Точно зад нея стои ангел-пазител с тефтер и химикалка в ръка и записва всичко това точка по точка, за да го изпълни:
  1. Пътници - грубияни и простаци
  2. Мъж - пияно животно
      и т.н.
След това ангелът прочита това, което е записал и се зачудил - "Боже, и защо й е нужно всичко това?? Е, след като й е нужно, трябва да се изпълнява..."

Това е уникално!

mijjjka  Peace браво за взетото решение!

# 118
А някой справил се с паническо разстройство.

nellito , както момичетата по-горе са ти писали- опитай с Бахови есенции.
за всякаква паника и стрес RESCUE REMEDY, едно невероятно, прекрасно, благословено средство!

тук има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165501.0
а тук http://info.biozona.eu/index.php?option=com_content&task=blo … =24&Itemid=50
има за четене, има и тест с който можеш да си подбереш комбинацията.

успех!
всичко ще се оправи, ще видиш!
 Heart Eyes

# 119
 Абе момичета много сте бързи - само да се обърна и сте напълнили 2-3 страници- не смогвааам atwork
Вела , дъщеричката ти се оправя вече- не се тревожи , а благодари че е здрава.
и аз искам да отида на Рупите- искааам. smile3521
Догодина отивам travel

Общи условия

Активация на акаунт