подсъзнанието може всичко 4

• 51 428
  • 500
  •   1
Отговори
# 90
  • в резерват
Сигурно сте го обсъждали вече, но някой би ли ми обяснил накратко какво представляват АФИРМАЦИИТЕ  Praynig За първи път ги чувам като понятие.

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=8711

# 91
Ама то това били УТВЪРЖДЕНИЯ  ooooh! Близко беше да се сетя, но уви  Laughing

# 92
nellito, на първо четене се сещам за капките на д-р Бах и по-точно тези свързани с чувството за вина (бор), невъзможност да се отделиш емоционално от близък човек(червен кестен), за страх (мимулус)и др. Разгледай този сайт, ако прецениш, че отговаря на твоята представа за лечение - горещо ти ги препоръчвам.
http://veridia.dir.bg/WEB-SITE/INDEX.htm

А може би трябва да му обясниш, че прабаба му не го е напуснала завинаги, а е отишла при ангелите и Бог на небето и от там му помага. Това чувство за вина у едно 9г. дете е много натоварващо за психиката му затова се опитай с много любов да му кажеш, че тя му е простила за държанието му и е че много го обича, въпреки всичко и би искала и той да си прости...Не знам, неща в този дух ми идват.

Книгата, която ЕАSpirit сподели с нас "Лечение с ангели" на Дорийн Виртю(така е написана в спиралата) е много подходяща според мен.Ти като майка сама ще усетиш кое е най-добро за детето ти.
Успех!

# 93
  • нейде там, където ....
Присъединявам се към тези, които са убедени, че подсъзнанието може всичко! Отдавна съм го установила. Ще се върна да попрочета назад и ще се включвам от време на време. Hug

# 94
mamm1129  говорих с него обясних му че тя беше възрастна, болна и се га вече си почива не я боли нищо по добре еи е станала звездичк и го гледа и му се радва и че му е простила.Но явно това не е достатъчно и сега ходих до църквата говорих с попа каза ми в неделя да го заведа той да поговори с него.Мисля че това е верния път.

# 95
Повечето богослови са толкова праволинейни и с глави в пясъка. Дано попа не е като тях и не му задръсти главата с простотии... е, навсякъде има хора на място, убедена съм, че много свещеници са от тях.
Още един глас от мен за Баховите есенции, не изключват разговора със свещеник.

# 96
Зравейте момичета  Hug
След една безсънна нощ взех решението си и от понеделник почвам на новото място  Simple Smile

Хайде, кой е следващият с нова работа?  Wink

# 97
  • София-в сърцата на моите деца
Браво за смелостта! Късмет!!! Hug

# 98
Благодаря, dianivo    bouquet
Винце, идея си нямаш колко навреме и колко полезни ми бяха снощните ти постове. Те просто сложиха ред в мислите ми и ми помогнаха да направя правилния избор     bouquet

darena, добре дошла  Hug Разказът ти за Рупите много ме впeчатли. Как ми се иска да имам възможност по-често да посещавам това забележително място  Simple Smile

# 99
Ето нещичко забавно, което току що прочетох в един руски сайт  Laughing Преводът е мой  Embarassed

Жена пътува изнервена в претъпкан автобус и си мисли:
 "Пътниците са грубияни и простаци. Мъжът ми е пияно животно. Децата са садисти и хулигани. А аз съм толкова бедна и нещастна..."
Точно зад нея стои ангел-пазител с тефтер и химикалка в ръка и записва всичко това точка по точка, за да го изпълни:
  1. Пътници - грубияни и простаци
  2. Мъж - пияно животно
      и т.н.
Сдед това ангелът прочита това, което е записал и се зачудил - "Боже, и защо й е нужно всичко това?? Е, след като й е нужно, трябва да се изпълнява..."

# 100
Здравейте момичета  Hug

Мишинце...радвам се !   Hug Явно не случайно съм "изляла" този пост посред нощите  Laughing На "някого "му се е  искало  да го прочете, понеже щял да му помогне...и това си била ти!  Heart Eyes Нищо случайно няма, а... Laughing

nellito...още един глас за есенциите на Бах! Peace Виж как ще мине при богослова, и после ще се радваме да споедлиш  Hug

Момичета
...усмихнат и слънчев ден на всички!   bouquet

П.П. Ние със синчето тръгваме по  много важна задачка/за него/...стискайте палци! Praynig

Казахме си двамата положителните  афирмациийки и тръгваме с много оптимизъм и положителна енергия!  Flutter Но и вашата енергия,  никак няма да ни е излишна! Hug  

# 101
Пу първа стис на палци! Успех!  Peace

# 102

Преди доста време аз бях  бях по неуверен личност, още преди да започна да се занимавам с вътрешното си духовно развитие, изчистване и израстване,  не бях сигурна в  себе си. Като изникне нещо  и аз веднага...питах приятелки, близки... какво мислят по даден  въпрос, който ми се виждаше голяма дилема. Естествено всеки ми даваше различни отговори. Това още повече ме объркваше...защото почвах да се чудя, кой от тях е прав...  newsm78 И вместо да реша проблема, си създавах още по-голям дилема... Rolling Eyes След време, с четенето на книгите  разбрах, че ТЕ, другите няма как да знаят , коя е истината за мен. Аз  и само  моето АЗ мога да реша, какво решение да взема, и това се оказва вярната посока.Книгите наистина  много ми помогнаха . Разбира се, че отговора може да дойде  и от приятел, песен, прочитане на  нещо случайно във вестник и какво ли още не....неведоми са пътищата Божи.

Слава на Бог за това, че ми пращаше  хора и книги, които " ме намираха" по какви ли не странни начини изглеждащи като случайности   в живота ми . Нали знаете, че всеки човек, който уж случайно  се появява в живота ни,  не играе  случайна роля в живота ни...има си мисия, която го свързва с нас, по някакъв начин  Hug Невероятно е!  Heart Eyes [/b]

Винце, това с пълна сила се отнася и за мен. И уж работя за духовнато си израстване, ама едва напоследък съм малко по-уверена / Grinning

mijjjka, радвам се , че си взела решение! Hug и те поздравявам за това. Желая ти пълен успех и много удовлетворение във всеки смисъл от новата работа. А за Рупите, винаги съм навита да ходя и като ми щукне , зарезвам всичко и... е... , близко е  все пак. Дойде ми една идея- да си направим една среща там - напролет. Как ви се вижда?

За детенцето, което се нааква- докато дойде психоложката- говори с него, разговаряй, накарай го да говори и да си признае- да изкара от себе си колкото може повече страхове и неща, които го мъчат. Казвай му непрекъснато, че го обичаш / знам,че го правиш/ и може да го заведеш на хомеопат. Не знам от кой град си и има ли там- класически хомеопат. Пращам ти и моята позитивна енергия. Дано се оправи по-скоро. Пиши.

Винце- стискам ви палци! Peace

# 103
Благодаря, darena   bouquet  Решението ми е наистина важно след девет години на една и съща работа  Grinning
Идеята ти за Рупите е страхотна! Аз съм "за". Можем да го направим някой уикенд през пролетта  Hug

# 104
здравейте , вписвам се за първи път но съм изчела всички теми от първата до последната.Вярвам , че подсъзнанието може всичко, но още нищо не ми се е случило от всичко което съм искала . Може би някъде нещо бъркам. Но вярвам , че ще дойде и моя ден

Общи условия

Активация на акаунт