подсъзнанието може всичко 4

• 51 365
  • 500
  •   1
Отговори
# 270
Привет момичета  Hug

Desss,..благодаря ти за линковете и труда!   bouquet

di...страхотна ти е гъбката! Grinning Да ти е жива и здрава!  Hug

сладкишче...леле какви очи има твоята бебка! Теменужки!  Blush Hug

darena...наистина много интересно за измеренията! Казват, че точно на 23.12. 2012  повечето хора , ще навлезнат в четвъртото и в петото измерение. Тези , които са  озъзнати за това , което се случва...разбира се!

Иначе аз малко поизчезнах, защото бях на работа за уикенда и  нарочно не си бях взела лаптопа..за да почина малко от форума.Че се бях пристрастила.
 Исках на местото което отивам, да бъда малко със себе си...и с някои от моите книжки , разбира се. Никъде не тръгвам без книжки.  Mr. Green  Беше един незабравим уикенд!

Първото нещо , което ме изуми,беше гледката от хотелската ми стая рано сутрин, когaто се събудих.  Беше невероятна! Срещу прозореца ми , гордо стояха два  заоблени, заснежени  върха, които аз нарекох "Двамата снежни братя".  Blush  Тъй като , когато пристигнах там беше вечер, и "Двамат Братя" не се виждаха...Обаче сутринта, като отворих очи и ги видях...   #Crazy

Та бях аз  на това  далечно и удивително място на което след летенето със самолет, ми се наложи да пропътувам два часа с автобус. В автобуса си милех за "Двамата красиви, горди снежни братя"...и мибеше мъчно , че се разделям с тях...обаче ми предстояха още изненади!  :lol Почнаха да се редят едни пейзажи и картини... Flutter
Понеже си бях забравила апарата,/ което рядко се случва/...си извадих джсм-а. Той само с 2.00 Мега пиксела..и си мислех, че никакви снимки няма да излезнат..но за мое учудване, излезнаха горе долу  добри снимки.

Почнаха да се показват едни картини и "имах усещането", че Бог ще има да ми показва много интересни неща , по време на това пътуване.  А Той знае, че  не съм  голям любител  на зимата... Blush та този път  явно Е  решил да ме изненада тотално...с Неговите творения!  Бях покорена от това което видях.../ особено към края.../

Момичета.... това което видях по целия път за тези два часа в автобуса... никога няма да забравя!Имали ли сте чувството, че времето понякога спира? #Crazy Ами да ви кажа,  точно това изживях, докато пътувах тези два часа...времето просто спря!

Гледах и снимах ..като че ли бях в някакъв унес, че по едно време се усетих че съм замряла от възхита...  Имах усещането, че гледам всичко това на филм...и аз съм част от него. Времето не съществуваше, всичко което чувствах беше един  безкраен миг ....който исках да продължава вечно! Точно в този миг  почувствах главата си  "тотално празна" и слята с всичко наоколо. Не мислих за нищо...само гледах безмълвно. Застана ми бучка на гърлото от вълненение. Забравих за всичко...бях напълно "погълната" от всичко наоколо...  кога минаха два часа... наистина не разбрах.

Дано от снимките поне малко усетите това, което аз преживях. Знам, че на снимка е едно...на живо друго. Освен това ми е много трудно да го опиша с думи....  На всеки 5 минути се сменяше гледката. Към края на пътуването, вече бях без дъх.
По едно време  цвета на небето взе да се сменя,  формата на облаците също, светлината , цвета на снега... всичко стана толкова пъстро и ярко... просто беше покъртително!!!

Очите ми се пълнеха със сълзи  от радост и благодарност, от това че точно в този момент бях свидетел  на всичко това. Боже,  какво си сътворил...!!!

Искам да споделя с вас тези незабравими моменти от моя снимков пътепис!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 23:00 от ЧервеноВинце

# 271
ЧервеноВинце, това което си преживяла ми прилича на медитация!

# 272
Винце, най-добрата молитва е възхищението наприродната красота, защото, когато се възхищаваш предриродната красота ти се възхищаваш на Божието творение, а сладователно и на Бога!Добре си го казала-" Боже какво си сътворил...!!!"

# 273
ЧервеноВинце , благодара ти, че сподели с нас тази красота  Hug

# 274
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро дами  Hug

Чародейке привет отново ...мерси за споделеното .....    bouquet

Ох аз съвсем се прехласнах по Фън Шуй и искам всичко да "заграбя" има толкова интересни неща пък нямам търпение да ги попия наведнъж  Wink
За тези които също се интересуват ще дам  едни сайт където Алексей Скобликов консултант по Фън Шуй и Ба Дзъ лично дава безпл.консултац. на сайта  Wink http://almays.fengshui.bg/  Hug
Фън Шуй международен форум

За klem4eто  Simple Smile  слончето по Фън Шуй е символ на плодородието и синовете(и не само ), много са красиви като сувенирчета и може да си сложиш де малки слончета ( с вдигнати хоботи )от лявата и дясната страна на вратата на  спалнята ви   Hug Вчера като си четях книгата на Лилиян Ту се сетих за теб , авторката разказва за своята история и за силното и желание/мечта да има рожбичка ..... история с прекрасен край ....след 10 годишно чакане  Hug

# 275
ЧервеноВинце, благодаря ти , че ни направи част от твоето преживяване, аз лично във всичките снимки откривам пътеки , нямам в предвид истински , а все едно гледаш в чаша от кафе или се взираш в облаците - появяват ти се разни фигурки. Така и в твоите снимки , по средата на които виждам пътеки .За някои може да прозвучи смахнато това мое мнение , но ката го чувствам и виждам аз.
Desss   , благодаря ти за съвета със слончетата- непременно ще ги сложа , засега имам само едно и хоботчето му сочи югоисток, намира се във спалнята.А как се  казва книгата на Лилиян Ту ?

лек и пързотворен ден.!

# 276
  • Добрич
Колко много сте написали момичета.

di, гъбката ти е страхотна. Чудесно, е че за карнавала е била вече оздравяла.
ЧервеноВинце, зимните ти пейзажи излъчват особено спокойствие. Човек се чувства така, сякаш се е слял с природата.
EASpirit, присъединявам се към чакащите утвържденията за отслабване.

# 277
# 278
tonimar,   bouquet мисля, че имах нужда от подобно послание - много вдъхновяващо и истинско!

винце, дай боже всекиму такова преживяване. Hug Аз също съм много емоционална и се разплаквам от почти всичко, което докосва сърцето ми, а красотата в природата е едно от най-затрогващите неща! Когато съм била в Рила, Пирин, Родопите също съм изпитвала благоговеене пред божественото съвършенство и тези мигове са били толкова невероятни и запомнящи се!

# 279
ЧервеноВинце страхотни снимки!!!

# 280
Момичета...имам недобра новина.Утвърждението за регулиране на телесното тегло не мога да го намеря..Другите листчета са тук,но точно това го няма.Гелдам,че малкия ги е бутал,сигурно се е затрило някъде.
Обещавам ако не го намеря до няколко дни да ви го препиша отново,но държа да отбележа,че не то ми помогна да се избавя от килограмите/съжалявам,ако съм се изразила неправилно Blush/.Просто ги преписах преди много години,прибрала съм ги после и чак сега ги открих отново.
Помня,че беше в стил "Всичко в моето тяло работи добре,усвоявам нужното от храната,а ненужното изхвърлям,обмяната на веществата в моя организъм е перфектна и не трупам излишни и ненужни вещества..." и т.н.,все в този род,вие може сами да си го съставите. Hug

ЧервеноВинце радвам се,че си отново на линия!!!Отивам да разглеждам снимките. Hug

Както и да видя линка от tonimar Hug

Desss ще разгледам и товите линкове за фън шуй,аз питах в темата един въпрос,ставаше дума за работното ми място,понеже е на много лошо място-срещу запустяло езеро.За съжаление единственото,което ме посъветваха е да се преместим от там и понеже това е невъзможно ще трябва да търся други алтернативи Thinking

sladkish4e радвам се,че си сред нас Hug
Междудругото и аз исках сина ми да синеок,понеже майка ми има невероятни сини очи,а нито аз,нито сестра ми сме ги наследили.Е,аз си го пожелах,но беше много по-лесно при мен-таткото също е синеок Mr. Green Обаче сина ми има очите на майка ми,може би защото през цялото време си представях нейните очи.
Дъщеря ти е страхотна Hug

Аз говорех на сина ми и му обяснавах как и защо трябва да е веге и той наистина ме е послушал Flutter виж пък от друга страна той ме отучи от яйцата-още докато беше в корема ми.
Книжката на Дънов е невероятна, и аз я препочвам на всички Hug

# 281
Привет на всички сродни душички!     bouquet Много се радвам, че сте харесали снимките    Blush

Нямам време да ви чета сега,  четох на диагонал, много сте писали....браво!  Hug Утре ще се включа с детайли... Laughing

Само да споделя моето утвърждение за килограмите...което работи от доста време Laughing Всяка сутрин и вечер си казвам това:

" Има здраво и хармонично тяло! Тежа 62 кг/ понеже толкова искам да съм/  и се чувствам прекрасно!"

Момичета, утвържденията каквито и да са ...работят! Изберете си това, което ви се иска да сте..или ситуацията да е. Формулирайте си го ясно в едно-две изречения...и си го напишете на листче.  При утвържденията най-важното е да сте целенасочени и упорити в повторението. И никакво съмнение в крайния  резултат...!!! Нали... Wink

Спиритче...коя е книжката на Дънов?  Flutter  Аз също искам да  препоръчам горещо една негова книжка:"Интуицията гласът на Душата"...  Heart Eyes

Приятна и релаксираща вечер на всички!   bouquet

# 282
ЧервеноВинце ето я книжката.Предполагам,че и sladkish4e е имала предвид същата:

За утвържденията съм напълно съгласна.Най-добре е да е кратко и ясно,такова каквото на вас най-ви харесва и ви идва отвътре.И както каза  ЧервеноВинце,пък и вие го знаете:винаги работи Wink

# 283
една прекрасна приказка "Приказка за таткото"

хубав ден на всички!
 Hug

# 284
Здравейте Скъпички!
Минавам само да ви нагушкам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.
Като свърши екшъна при мен ще пиша, пиша, пиша .......
Целувки на всички и прекрасен ден Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт