подсъзнанието може всичко 4

• 51 381
  • 500
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,къде се позагубихте всички  Crossing Arms Hug
Цяла вечер попоглеждам в темичката,но не виждам никого.

Искам да ви споделя какво открих като си подреждах шкафа.На някакви грижливо написани и прибрани листчета съм си преписала някои формули-утвърждения,които са невероятни.Помня,че беше преди доста години/поне 8-9/,има и такова за сваляне на кг-ми/толкова години се борих с тях,докато накрая те си отидоха сами без никакво усилие Mr. Green/.Бях забравила за тях и днес "случайно" ги открих.
Знам,че съм ги преписвала от книгата на Нина Ничева,но незнам точно коя.

Ето една за развиване на интуицията и вземане на подходящо решение подсказано от Аз-а:

Аз съм огромен океан от любов и светлина.
Вслушвам се в себе си.
Долавям гласа на истината,която ми помага
да направя подходящия избор.
Доверявам се на своята душа,която помни.
                                                 Амин.

# 256
EASpirit , пиша от време на време  Wink От там те "познавам" и теб, и твоят Георги  Hug А и mimina, която пише тук, мисля че също е от декемврийките, и май беше от Варна  newsm78
Искам толкова много книги да прочета  Crazy Оня ден в свекито случайно пред очите ми попадна "Опитът на един глупак"  Shocked   Веднага я взех и започнах Laughing А преди няколко дни я бях изтеглила на компютъра  Flutter
А би ли споделила за утвържденията, свързани с килограмите, че още не мога да се преборя  Embarassed

# 257
di_ , твоята ГЪБКА  е много , много сладка - да ти е жива и здрава Grinning , радвам се , че сте си изкарали чудестно.
darena , и аз така знам , но започвам да си повтарям , че винаги стават чудеса, не само по коледа - така ми харесва повече - сигурно и на теб smile3521
Лек ден на всички!

# 258
Здравейте момичета ! Ето ме и мен ! Аз рядко пиша , но чета всичко . Благодаря на всички за топлото посрещане и подкрепа която давате на всеки .
Страхотни сте!
Пишете , давайте ни сили на такива като нас новодшли  Hug

# 259
Записвам се, за да следя темата.Много е интересна.Книгата на Норбеков я имам, но все не ми остава време да я прочета до край. Започнала съм я обаче. Peace

# 260
Здравейте момичета!
Искам да ви кажа колко много ви благодаря!
Не знаете колко много ми помагате понякога!
Благодаря на всички!  Hug Hug Hug

Замислих се за Коледа, за това колко много хора се опитват да бъдат по-добри поне тогава. Някои негодуват, че се сещаме само на Коледа да сме такива, но все повече и повече хора се променят към по-добро и се замислят за това всеки ден. А представяте ли си точно по коледните празници каква огромна положителна енергия се събира на Земята.  Sunglasses

EASpirit! аз си мисля, че поне още десетина ще те попитаме за утвържденията за килограмите. Съвсем неслучайно си ги намерила да знаеш!  Mr. Green
Благодаря ти и за утвърждението за интуицията!

Дарена, а колко сме далече още.... в измеренията по нашето земно време....ееех! Колко много имаме да учим само.

Desss,  голяма прегръдка и от мен за чудесно свършената работа! Hug

# 261
Днес гледах ето тази книга Луиз Хей "Прoмeни живoтa си! 365 вдъхнoвявaщи мисли"- има само утвърждения и вдъхновяващи мисли, хареса ми. Ох, дали не беше пък Луиз Хей "Рaдвaй сe нa живoтa: Пoлoжитeлни мисли зa всeки дeн"?!? Все пак мисля, че беше първата...

Ди, много сладка гъбка! На няколко пъти беше близо до мен, може дори да сме разменили по някоя дума с теб, без да знаем Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 14:23 от Сребърен облак

# 262
намаляване на излишните килограми без диета   http://www16.brinkster.com/freejobonline/bezdieta.asp

# 263
намаляване на излишните килограми без диета   http://www16.brinkster.com/freejobonline/bezdieta.asp

# 264
Привет на всички ! Относно мислите за отслабване ще ви сажа следното , че преди един месец  започнах една много драстична диета и ми дойде 10 дни по- рано -уплаших се и то доста. Тогава реших да се ограничавам малко в храната , а да не робувам на диети , които са против здравето ми .И ми дойде наум наред с утвържденията , че пари се печелят лесно и бързо , че се справям със служебните си задължения с лекота , да си казвам и че килограми се свалят бързо и лесно без диети.Отслабнах с 4 килограма за 10- тина дни .Колежките ми не вярваха  че съм спряла диетата и ми се "караха" , че уж искам дете а пък си правя експерименти със себе си .Личеше си че слабея , но после честно казано забравих това утвърждение и кантарът не отчита спад . Сега като стана въпрос за това ще започна отново. Дано имам успех.
Благодаря ви , че ме изслушахте.  bouquet

# 265
E  да си кажа и аз.
Винаги съм искала да имам дете със сини очи...но аз и съпругът ми сме тъмнооки.
В родата ми няма синеоки хора или поне аз не знам за такива, на мъжо баща му е светлоок, но е със зелени очи.
Та като забременях кума ми подари една книжка  на учителя Петър Дънов, която е за правилното  възпитание и отглеждане на децата.
Аз съм голям ценител на творчеството му.Запалих се още на 21 години.
Започнах да чета книжката с голям интерес.Всичките неща писани там са му познати до болка, но все пак проявях любопитство по детски.
Та във въпросната книжка прочетох, че ако майката много желае детето и да има определени качества то със силата на мисълта може да ги пренесе върху детето си.
Също пишеше, че ако искам детето ми да е със сини очи, трябва много, ама наистина много да го желая, НО все пак генетичният фактор е 95%, а силата на мисълта има власт само 5%....
Е казах си, не са малко, 5%, заслужава си да опитам.
И казах на мъжа ми, че бъдещото ни дете, ще е синеоко....
Той веднага си помисли, че съм му изневерила....ама нали ги знаете мъжете.....Тома неверни....
Ох отплесвам се....
Та също пишеше, че трябва майката да погледне такъв човек със същите белези и силно да го поиска и МОЖЕ да стане....
Та аз 8 месеца, когато се сетех си галех корема и си казвах: ех на мама синеочката.....
А в 8-ми месец едно гуро( ние сме йога последователи) даде духовно име на нероденото ми дете, а въпросното гуро има НЕВЕРОЯТНО КРАСИВИ СВЕТЛО СИНИ ОЧИ....
Когато гурото се доближи до мен и ме погали по главата, за да усети енергията и вибрациите ми и да разбере, какво име да даде на бебето, аз се втренчих в очите му и си казах: Тези очи ги искам.....такива ще са на бебето ми....
Около  12  лекари,роднини  и познати ме убеждаваха, че синият цвят на очите на Калина ще се промени,но уви...вече е на 1,4 години и синьото става още по-наситено.....
Та с тази история искам да ви кажа:Вярвайте.....когато желаете много силно нещо, то става.....
Сега замислях второто ми дете да е зелелнооко.... bowuu bowuu bowuu
Ето снимка за доказателство:
http://www.gitsova.snimka.bg/photo.php?photo_id=5662307
Ето баща и:
http://images26.snimka.bg/006049534.jpg
ето ме и мен:
http://media.snimka.bg/1499/009253368.jpg
Родата няма да ви показвам, че ще стане много дълго, но нямаме синеоки....

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 18:33 от sladkish4e

# 266
Сладкишче, направо ме остави безмълвна.
Твойта хубавица има невероятни теменужено сини очички!
Да ви е жива и здрава!

# 267
  • България
Страшно красиви сини очи. Да ви е жива и здрава  Heart Eyes

# 268
Reny27, pitt_76 благодаря ви  много!!!
Търсих снимка на гурото, за да видите удивителната прилика в цвета на очите, но за съжаление не намерих подходяща.... Thinking Thinking Thinking
Но когато разказах случилото се на наши познати, които не спираха да ме питат, как Калина е синеока, ме помислиха за луда. Mr. Green
Даже една позната казала на мъжо:  след родилата депресия на къде  може да избие....и да си призная спрях да им обяснявам как така са сини очите на детето....
Викам им: ми на комшията са.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms и толкова.....
 hahaha hahaha hahaha

# 269
Здравейте момичета!  Hug
sladkish4e , голяма сладурка е дъщеричката ти! Ти със силата на подсъзнанието си предизвикала при нея да се изяви рецесивния ген  Simple Smile  Доколкото си спомням от лекциите по генетика при родители с тъмни очи има шанс - 4 към 1 , ако не се лъжа, детенцето да е синеоко, тъй като синия цвят тук се явява рецесивен ген. Но обикновено /а и вероятността е по-голяма/ дечицата се раждат с тъмни очички. Затова е много тъпо, когато се изяви рецесивният ген и почват да стават семейни трагедии с намеци за изневери... А всъщност става въпрос за най-елементарно генетично тото  Grinning
Докато при двама родители със сини очи няма вариант детето да е с тъмни очи ... без чужда намеса  Wink

darena, това за измеренията е много интересно. Аз също мисля, че повечето от нас вече сме преминали в четвъртото измерение или по-скоро сме парелелно и в двете - в третото и в четвъртото.

Приятна вечер на всички!       bouquet

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 22:27 от mijjjka

Общи условия

Активация на акаунт