подсъзнанието може всичко 4

• 51 343
  • 500
  •   1
Отговори
# 345
  • най-шареното място
Ако става въпрос, че може да си по-добра в работата си или също толкова резултатна, но по-спокойна, може би трябва да се отделиш. Но това не е единствено решение и ти знаеш най-добре. Аз се отделих по подобни причини. Работата буксуваше, имах идеи, нямах шанс да ги приложа. Имах прекрасни колеги, но фирмата беше голяма и закостеняла. Потърпях, потърпях и скочих с главата надолу. Не съжалявам. Но има и "но": можех да си позволя да загубя дохода си за определено време и имах подкрепа, а и продължих в сфера не свързана с предишната. Това последното в същност си беше допълнителен риск.

Имай предвид обаче, че смяната на колеги и шефове е възможна, а на клиенти почти невъзможна и те ти стават шеф когато работиш за себе си. А от тях няма как да очакваш и пак трябва да има определено отношение. С други думи, въртиш се, въртиш и пак стигаш до нагласата Simple Smile

# 346
Точно така,  A m b e r , не се опитвай да ги промениш! Загуба на енергия! Промени себе си дотолкова, доколкото да не се хабиш за тях. Наоколо е пълно със самоубийци и малко зависи от нас! Важното е, че обичаш работата си и и се отдаваш! Съсредоточи се върху това! Върху себе си и семейството си! Върху чудесата, които са около нас...  Hug
Имам някакъв смътен спомен за A m b e r... Би ли ми казала какво означава?

Момичета  Hug Hug Hug
Снощи попаднах на това:
Плачех, че нямам нови обувки, докато не видях човек без крака.

# 347
Будистите имат една много хубава практика. Приемане на нещата!  Когато се борим със ситуацията или с даден човек, то ние се въртим в кръг от който няма изход. Когато обаче приемем дадена ситуация или човек, то тогава съзнанието ни е спокойно, осъзнати сме и тогава идват решенията и отговорите , които са ни мъчили от  много време.

# 348
  • Tам през Атлантическия океан
А в христианската религия (и не само ) се казва смирение Grinning

# 349
А в христианската религия (и не само ) се казва смирение   Grinning
Grinning That's right!  Hug

# 350
  • Русе
Багодаря ви, момичета
дано се справя

Току що, чух една добра новина. Това е добър знак

Някой интересувал ли се е от хавайското учение Хуна
Аз съм много впечатлена от него

tonimar Аmber - означава кехлибар, но е и вълшебно кралство от една от любимите ми поредици на Роджър Зелазни

# 351
Не мога да повярвам! Толкова много хора са писали тук и доста от тях са нови! Много се радвам, че тази тема има толкова почитатели!   bouquet Добре дошли на всички!   bouquet

клем4е, стискам и аз палци! Дано всичко да се нареди, а и имаш толкова много подкрепа... Hug

За приемането, явно това е начина, но да ви призная много трудно е на практика понякога! Незнам вие как успявате да го постигнете. Единия начин е наистина фокусиране върху положителните страни.

A m b e r, може ли да споделиш повече за хавайското учение Хуна!   bouquet

# 352
  • Русе
Хавайското учение Хуна е древно учение на хавайските шамани
има седем принципа

Светът е такъв, какъвто чевек си го представя
Няма граници в нищо
Енергиите се устремяват след вниманието
Винаги могат да се намерят сила и средства
Да обичаш, значи да си щастлив
Жизнената сила идва отвътре
Ефективността, зависи от усещането за правота

на немски http://www.lovingtouch.at/Lomi_Lomi/Die_7_Huna_Prinzipien/
английският сайт не ми се зарежда

# 353
Амбер...тези принципи толкова много си приличат с ученията на ацтеките, маите и египтяните.  Hug  Laughing  Явно е, че  всички древни народи и племена са прилагали тези вечни Вселенски Мъдрости, за които ние на Запада научаваме едва сега...  Sunglasses

# 354
  • Добрич
A m b e r, на моето работно място нещата са горе - долу както на твоето. Ако се опитвам да променя заобикалящите ме трябва просто да полудея. Примирих се , ако мога така да се изразя. Миналата седмица казах на хомеопата си, че тъй като не си поставям недостижими цели, няма смисъл да се опитвам да променя заобикалящите ме, защото няма да успея. След като ги приех с всичките им недостатъци вече не ме дразнят така и определено времето ми минава по - леко. Относно крайния продукт на работата си права, че при такова стечение на обстоятелствата резултата не е задоволителен. Но единственото, което можех да направя беше или да се примиря или да напусна. За сега се спрях на първия вариант. Гледам да не се замислям върху нещата, които принципно не одобрявам, защото така се самонавивам и хабя излишна енергия за хора, които не заслужават. Желая ти успешно справяне със ситуацията.

# 355
  • Русе
Бях поразена, когато ги прочетох преди години
Преди това имах усещането за силата на мисълта си
След това все по често срещах тези принципи в други теории.
Последното, което срещнах беше "What The Bleep Do We Know" , за което много ви благодаря  Hug
Интересувам се отдавна от физика и следя новите теории.
Квантовите физици отдавна са развяли бялото знаме в материалното описание на света

Вела
  Няма да се примирявам, ще се боря. И на тебе желая да намериш подходяща за творчество и реализация среда  Hug

# 356
Амбер, май на всяко работно място има по нещо или по някой... И при мен има хора, които разбира се не мога да променя, но ги приемам- нито продукта им е качествен, нито отношението им, но...

Това ме накара за пореден път да се замисля- всичко ли около нас трябва да е наред?Дали трябва да приемем някои липси в живота си, като нещо нормално?Аз за себе си съм си отговорила, че не може всичко да е на 6.

артмама- благодаря ти!  bouquet

Dess, това заглавие нещо ми говори- "Острова"- имаш ли линк?

# 357
Хавайското учение Хуна е древно учение на хавайските шамани
има седем принципа

Светът е такъв, какъвто чевек си го представя
Няма граници в нищо
Енергиите се устремяват след вниманието
Винаги могат да се намерят сила и средства
Да обичаш, значи да си щастлив
Жизнената сила идва отвътре
Ефективността, зависи от усещането за правота

Прекрасно е казано. толкова кратко и ясно! Благодаря   bouquet

# 358
Будистите имат една много хубава практика. Приемане на нещата!  Когато се борим със ситуацията или с даден човек, то ние се въртим в кръг от който няма изход. Когато обаче приемем дадена ситуация или човек, то тогава съзнанието ни е спокойно, осъзнати сме и тогава идват решенията и отговорите , които са ни мъчили от  много време.

Ето това е истината, която аз търся... и ако успея да я направя начин на живот ще бъда по добър човек и най вече ще бъда по-добър другар на човека до себе си... Защото много ми е трудно да приема нещата и винаги търся под вола теле.  ooooh!
Съзнанието ми никога не е спокойно, защото не намирам отговорите......

# 359
  • Tам през Атлантическия океан
darena Hug

Цитат
Новият филм "Остров" на известния руски режисьор Павел Лунгин (Златна палма от Кан за филма "Такси-блуз") стана сензацията на руския кинофестивал "Кинотавър" и на кинофестивала във Венеция. Необичайното в него не е само това, че действието се развива в православен манастир. Той е посветен изцяло на вярата, покаянието, тайната на спасението на душата.

Наистина си заслужава да се гледа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт