подсъзнанието може всичко 4

• 51 392
  • 500
  •   1
Отговори
# 420
mamm1129 , много ме зарадва с твоя отзвук  Hug Защото вече се записах  bowuu
Всъщност имах предвид семинара, който ще започне във Варна около средата на февруари  Simple Smile Може би изчакват да свърши този в Добрич и после започват във Варна, защото ми казаха, че ще е около 2-3 месеца.

# 421
  • Добрич
Вела, и ти си от Добрич, горещо ти го препоръчвам. Hug

Впечатленията от лекарите са ми много добри, защото, както писах двете с дъщеря ми се лекуваме при тях. Такъв курс имаше и миналата година / или пролетта, не помня точно /, но  в събота и неделя, когато е курса няма кой да ми гледа детето.

# 422
Ди, аз в началото имах притеснения, че нямам никакви медицински познания.Д-р Стойчев, а и прочетеното до този момент ме убедиха, че да се справиш с острите състояния/каквато е и идеята на курса/ не е задължително да си медицински грамотен. Просто трябва много добре да се наблюдават симптомите и да се състави вярна картина, което съответно да доведе до определяне на точното лекарство.
Ще се радвам да обменяме впечатления. Hug

вела, курса е само в събота целия ден.Да, мъжа ми го натоварвам, защото няма кой друг да ми гледа децата.

# 423

Desss, а какво е името на филма, понеже не мога да се регистрирам в zaminda и ще пробвам да го намерч по други торенти.

# 424
момичета,понеже днес чукнах четвърт век, искам да ви почерпя с парче виртуална торта Grinning

# 425
  • Добрич
venny_b, честит празник! Желая ти само положителни емоции и днес и през оставащата част от века.

# 426
venny_b, Честити рожден ден!

Много да се забавляваш днес и само хубави неща за напред...  bouquet nbirthday balloon Two Hearts

# 427
 baloni честит празник и много полжителни емоции  ти пожелвам venny_b

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 18:43 от ИнаДинова

# 428
venny_b,честит рожден ден  smile3525

# 429
venny_b,
Честит рожден ден и от мен.
Много щастие ти пожелавам!
  party006

# 430
И от мен честито! Много обич и сбъднати мечти!  newsm59

# 431
Venny b, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, защото това е наи-важното, обичай и бъди обичана, защото това е смисълът на живота и повечко парички, за да ти е по-лесно Simple Smile.

# 432
venny_b, честит рожден ден и от мен! Много радост ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 433
Честит Рожден Ден, Вени! Пожелавам ти късмет и мнооого здраве на теб и всички около теб  Hug

# 434
момичета, благодаря ви Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт