подсъзнанието може всичко 4

• 51 354
  • 500
  •   1
Отговори
# 405
  • Добрич
Продължавам да ровя за интересни неща и ви препоръчвам да разгледате още клипове:

Същността на успеха .

Бъди благословен

Следвай мечтите си

Истината за неуспеха

Истински свободен

Интервю с Бог

Невероятни мисли, изказани по - много интригуващ начин. Буквално ме завладяват и ме карат да се  чувствам особено.

И още клипове от същия автор можете да видите тук.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 12:31 от Вела

# 406
Продължавам да ровя за интересни неща и ви препоръчвам да разгледате още един клип - Същността на успеха .
Хубави мисли, но с една от тях не съм съгласна: "Животът е труден" - това противоречи изцяло на идеите, за които говорим тук. Животът е труден за този, който вярва,че е труден. Аз съм била възпитана с това кредо и така ми се е забило в главата,че сега полагам неимоверни усилия да се освободя от него.

# 407
Здравейте момичета и от мен! Hug

Amber, благодаря за опресняването! Hug

*Nessa* , Ошо казва, че за да поемем по Пътя, трябва първо да "убием" в себе си родителите си и учителите си. В смисъл това, на което са ни учили през целия ни живот - да сдържаме емоции, да бъдем зрели според схващанията и манталитета на нацията и времето, в което сме израсли, да бъдем като тях, да живеем според тяхната истина, която изобщо не е истина, но те не са го осъзнавали, самите те са били научени така. Това наистина е трудно, но напълно възможно. "Животът е труден" е само едно от всички насадени с възпитанието ни неща, с които трябва да се разделим. А фактът, че го осъзнаваш говори много!  Hug

# 408
Klem4e, два-три дни не минаха ли, че губя представа за време? newsm78  Hug

# 409
"Животът е труден" е само едно от всички насадени с възпитанието ни неща, с които трябва да се разделим.
Права си, tonimar. Аз лично имам отрицателна нагласа към много неща само защото това съм виждала като дете в семейството ми. Решена съм да ги променя тези нагласи, защото само ми пречат. За съжаление не са малко и ще ми отнеме време  Laughing Поне вече осъзнавам,че за много неща проблемът си е в мен, а не в околния свят.

# 410

mijjjka,

моля те сподели как се чувстваш от тибетските упражнения

Herzen, аз всъщност не правя Петимата тибетци /може би си останала с такова впечатление/, ами едни духовни практики дадени в книгата "Тибетското изкуство на позитивното мислене"  Hug

# 411
По отношение на това труден ли е животът този виц, който напоследък върви в интернет-пространството илюстрира много добре мисленето на по-голямата част от хората -

"Поради необходимостта от съкращаване на разходите заради финансовата криза светлината в края на тунела се спира. Подпис: Бог."

Чудя се да се смея ли или не?  newsm78

# 412
  • България
Продължавам да ровя за интересни неща и ви препоръчвам да разгледате още един клип - Същността на успеха .
Хубави мисли, но с една от тях не съм съгласна: "Животът е труден" - това противоречи изцяло на идеите, за които говорим тук. Животът е труден за този, който вярва,че е труден. Аз съм била възпитана с това кредо и така ми се е забило в главата,че сега полагам неимоверни усилия да се освободя от него.
Ох и на мен това ми е набивано в главата и ми е докарвало депресия след депресия. Сега се опитвам да погледна по друг начин и понякога ме мислят за луда естествено

# 413
  • Добрич
Мисля си ,че животът е такъв, какъвто си го направиш. Може да бъде труден, но може да бъде и лесен. Зависи изцяло от теб....

# 414
  • България
Мисля си ,че животът е такъв, какъвто си го направиш. Може да бъде труден, но може да бъде и лесен. Зависи изцяло от теб....
съгласна съм  Peace

# 415
Вела, много ми харесаха тези мисли!  bouquet
Всичко това го знам, трябваше само някой да ми го припомни Wink.
На това "Интервю с Бог", направо ми потекоха сълзите...

# 416
Точно така е  Hug Зависи изцяло от начина, по който всеки възприема нещата, които му се случват  Flutter
Интересувате ли се от хомеопатия - Курс по класическа хомеопатия за майки

# 417
  • Добрич
С дъщеря ми посещаваме тези лекари хомеопати. Курсът трябва вече да е започнал / на 01. ноември /.

# 418
Аз го посещавам, понеже съм от Добрич.Вече минахме два семинара от общо  6-те и съм много доволна.

# 419
Вела, и ти си от Добрич, горещо ти го препоръчвам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт