Отговори
# 90
Хаяси, благодаря за кафенцето Simple Smile

Жоржи, честита кола. Безаварийно каране ти пожелавам  Hug

Борянче, като четох за халата и направо си го представих и ми се прииска да съм си у нас и да си имам един такъв  Blush

Аз да ви се похваля, последните 2 дни успях да съм 98% режимна (голямо постижение за мен).
Но имах стимул, защото след уикенда и 8-ми бях се поуляла и не ми харесваше какво показва кантара.
Иначе по другия въпрос, засега нещата се развиват добре.
Имаме около една седмица да подготвим и проверим някои неща.
Нямам търпение да дойде Коледа, хем да сме приключили с това, хем да си попочина малко, че пак нещо много зор в офиса.

Режимен ден на всички!  bouquet

# 91
Ауууууу, след кафето направо на алкохол Blush как ли ще ми подейства?

jorjito честита ти кола безаварийно шофиране.

Аз за малката не мога да измисля подарък. Ние с мъжа ми ще си купуваме общ подарък, трябва ни спешно и належащо подматрачна и матрак и хубави възглавници, че той има проблем с врата и едно постоянно главоболие от шипове и това е първото нещо, което трябва да направим, за да спре да го боли главата. За мама и тати също незнам какво да купувам, те винаги казват, че нищо не искат. От тях съм намислила какво да поискам за нас и за детето пак се чудя. Само на кръстницата на Сияна казах какво да й купи. За нейните деца обсъдихме какво им трябва и го измислихме.

Сега остана само да се бракуваме с мъжа ми, че се наложи. Та другата седмица ме чака организиране на граждански брак.

Айде до следобедното кафе.

# 92
добро утро и от мен.   

жоржи честито.много да я караш колицата... Naughty

аз незнам какви подаръци да купувам.в градината писали писмо до дядо КОЛЕДА и младежа иска багер.а за др подаръци нямам идея.
за мъжо той си поръча сребърна гривна ама дебела да е.

ами за сега  толкова...... Joy Joy Joy

лек и режимен ден

# 93
Хайде на обедно следобедно кафе, а?

Аз имам крещяща нужда от още една доза кофеин. Тая сутрин забравих за закуся и сега не стига, че ми се спи, ами и съм гладна. Ебаси наказанието.

Айде сервирам го и ще го държа топло докато не минат всички да си сипят от него.

Приятен и спокоен следобед.

# 94
и на мен ми е много заспало от няколко дни.добре че милото води Дариан на градина,а аз с малката продължаваме да се гушкаме  Close-mas:....дори понякога ако мнооггггго ми се спи я кърмя така полегнала на една страна Grinning Grinning Grinning....добре че не ми се налага да ставам,защотоо храната е винаги на разположение......

хора мислите ли че е голямо прегрешения когато ям АКТИВИЯ с плодове.от една седмица карам само на кисело мляко 0,1%,и по една активия на ден. и се надявам че кърмата ми няма да намалее baby_neutral baby_neutral

чаочи

# 95
Здравейте и от мен,

жоржи честито ти нова придобивка   car003

Хясче и аз не мога да ти дам идея за подаръци. Ние също мислихме за общ подарък с мъжа ми - мислихме да си вземем един фотоапарт , но от тези по-професионалните с обективи.
Ама така като гледам май няма да ни огрее. Имам още толкова много неща да купуваме за бебока, а и напоследък все повече познати ме убеждават, че тр да си платя за раждането. Така че разходите се увеличават още повече.

А аз дори не съм се спряла и на болница все още, защото като цяло мислих да не си плащам за екип и т.н.

# 96
Хм, не ми се е побликувало мнението от преди малко. Нищо.

Десика ти си вече в 8 то квадратче. Наистина е време да помислиш за раждането. Ако имаш нужда от помощ пиши на лични ще ти кажа всичко, което знам.

gali4ka таз активия бая мазничка, аз и преди да се захвана с режима не можех да я ям. По-добре яж по-питателна храна. А и ти като  кърмачка имаш право на повече блокове. Вярно, че ще стане по-бавно, но бебка е на първо място.

Момичета питах за хляба Бонус, казаха че тия дни ще има но ще се казва Тонус и ще е само един вид. Утре ще отида до магазина и ако има и ще купя да видим дали ще става за нас.

Айде пак чао.

# 97
Лелеееее, колко сте изписалииии!
Десика, ха честито ти 8-мо квадратче! Ми то не останало...
Хаясче, пийнах си кафенце, че тука в офиса имаме рожденик и малко (множко е май, ама...) съм в прегрешение. На хубав мъж не мога да отказвам  Rolling Eyes ..... храна  Joy Я, гледай ти какви новинки и покрай тебе  Wink  married
Много е хубавко,Ели, с халатчето. От същата материя има и пижамки. Материята е като на плюшените играчки. Идея нямам как се казва, затова не мога да си го поръчам в нета (като казах нет - днес ми донесоха пак от витаминките и пак ще зобя от тях, че нещо започнаха да ми се белят кожичките около ноктите)

Едно време ги имаше и двата хляба и Тонус, и Бонус, ама... никога не съм гледала каква е разликата  Thinking дали не е бил производителя?!
Ох, отивам да си страдам от голямото хапване. Сега финта е да не пропусна да ям следващия път по режимчето.
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 98
Извинявам се, че чак сега, ама и на мен ми стана кофти от тона на "пришълката".
Аз само да кажа че си тътрех едни дежурни 5-7 кг на трътката поне 10 години че и повече.
Как ли не се мъчех да ги сваля.
За 2.5 месеца с режима на Оги ги свалих и 7те- БЕЗ ГЛАД И БЕЗ СТРЕС . Изкарах си страхотно лято с къса поличка.
Е, сега забременях, ама за първи път  в живота си постигнах това тегло 50кг.
А Оги искаше да сваля дори до 48кг.ЩОМ РОДЯ ВЕДНАГА ПАК СЪМ НА РЕЖИМА.
Ако някой ще ни нарича темата несериозна , то поне да изкара 2 месеца на режима и тогава да говори.
Макар, че много ми дреме, че дадената госпожа или госпожица ще си мъкне дебелата трътката и ще ни приема несериозно.
А сега - нещо съм изпуснала  newsm78 Хаясче ти квоооо  married ама вие сега квоооо ???? Аааааа ....
Джинджи няма ли да пусне още снимки на Дойчин  newsm51 Що го скри хубавото бебе аааааа .....  Hug
Борянчеееее докато бачкаш ще те гърбят мила - навлеците и кръшкачите не свършват  Hug Heart Eyes
Деси наближава май много. Тежи ли ти тумбето вече ? Hug Heart Eyes Ориентирай се отрано и си плати на някой, който знаеш че си върши работата.
Може всичко да мине рутинно , но ако не мине така?!?! Стискам палци всичко да е като по вода Hug Hug Hug
Питче, Иле, Галечка, Лиони,Тумпи , Криси и всички нови слабеещи от отбора на "НЕСЕРИОЗНИТЕ" Hug Hug Hug Hug ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ !!!

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 19:36 от Felina

# 99
  • София
Здравейте!Отдавна не съм писала,но понеже не мога да намеря хляб Бонус никъде,чух случайно по ТВ,че фирмата се закривала,вие как си намирате?  Cry Cry Cry Cry

# 100
Да се включа и аз от групата на "несериозните"   love001
Мога само да се оплаквам обаче. Аз съм болна, детето е болно, а лекарите не могат да излязат на едно мнение и да поставят диагноза. Омръзна ми да си давам парите вече за доктори и изследвания.
Вчера ми излезе цитонамазката - и о! чудо 2 група.
Предвид, че до преди месец беше 4, нещата отиваха към рак, мислеха да махат бебето и матката и всичко. И сега представете си се оправих. Не е истина направо.
Лекарката, която ми следи бременността /частна болница/ въпреки уговорката да се чуем вчера, чак сега я открих на телефона. Та и за това се притеснявам - ако ми се случи нещо неочаквано /недай си боже/ на кой да звъня - май трябва да имам още един лекар под ръка.
Вече полудях!
Съжалявам че ви натоварвам но това ми е на главата. Hug

# 101
Здравейте отново на всички момичета, които не се отказват от желанието си да бъдат красиви,

Тъй като предстоят празници, какво показва опитът ви от спазването на режима - възможно ли е с излизане от режима, да кажем, веднъж на ден в продължение на няколко дни, отново да се очаква като резултат намаляване на теглото.

# 102
Ехоооооооооо, хайде на кафетоооооооооо!

Фелинче, нещо ми се загуби и тамън мислех да питам за теб. А ниееееееее мииииии, такова  married newsm56 ми взеха, че приеха закона и сега няма мърдане, искаш неискаш трябва. Да не говорим, че трябва да организирам всичко за няколко дни.

krisi99 силно сме стискали палци явно, оправяте се с малката бързо и мисли за бебето, то сега е най-важно.

antoniyafire Бонус са фалирали, но са ги купили друга фирма и в магазина ми казаха, че днес ще зареждат вече, но ще се казва Тонус.

water не се притеснявай за празниците, Оги казва като има повод да си ядем нормално, но на следващия ден да сме режимни или поне като свършат празниците, моят опит показва, че няма проблеми, но или задържаш или качваш малко, но после много бързо изчезват тези + като влезеш в режима. Аз лятото около 2 месеца не бях режимна и резултата беше + 2 кг. (ама се плюскаше яко сладко), за 2 седмици тези 2 кг. изчезнаха. Но ако можеш да се придържаш към режима поне на няколко хранения е супер, а най-добре е да не се прекалява с нищо.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички. Хубав ден.

# 103
  • София

antoniyafire Бонус са фалирали, но са ги купили друга фирма и в магазина ми казаха, че днес ще зареждат вече, но ще се казва Тонус.

Мерси са инфото,но освен Бонус друг хляб може ли,нещо Оги ми беше казал за Зърнена мозайка май беше  newsm78 яли ли сте го? При нас няма Тонус все още и не знам дали ще зареждат изобщо,наште магазини са много смотани,дори във Фантиското при нас го няма от лятото още!

# 104
Добро утро, рибки, че и несериозни! smile3503  newsm62
Хаясче, благодарско за кафето!
Леле, Крискаааа, много добри новини!! Hug Hug Hug Оздравявайте с детенце!  Hug Hug Hug
ФелинчеHug Hug Hug Hug Hug Hug Вече се чудех къде зачезна, ама ей те на!
ТониHug Hug Hug и на тебе! Как си? Тука някой се чудеше за лунуването на д-р Михайлов, ама ти не се появи да споделиш с народа.
Искам да ви кажа, че вчера въпреки форсмажорните (малииии каква дума само newsm62) обстоятелства  в офиса , днес няма поражения - кантара си стои на същия хал. Днес, обаче ще се наложи да увеличавам храната, защото започвам Основен курс на Норбеков. Там хората са също много позитивни и се чувствам страхотно!
Режимен ден и не забравяйте -  smile3558 smile3558 smile3558
 Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт