Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с хляба Bonus и какви са алтернативите?
Как да се подготвим за празниците и да не наддаваме на тегло?
Какви са резултатите на другите участници в режима на Огнян Симеонов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с хляба Bonus и какви са алтернативите?
-
Как да се подготвим за празниците и да не наддаваме на тегло?
-
Какви са резултатите на другите участници в режима на Огнян Симеонов?
Участниците в режима на Огнян Симеонов съобщават за различни резултати. Някои от тях са загубили 5 кг за около 2 месеца, докато други са постигнали по-малко. Важно е да се отбележи, че резултатите варират при отделните хора и зависят от техния метаболизъм. Някои участници отбелязаха намаляване на обиколките си, което също е важно постижение. Освен това измерването на обиколките с шивашко метърче може да покаже по-голям напредък отколкото само измерването на килограмите.
-
Какви са препоръките за участниците, които не постигат очакваните резултати в режима на Огнян Симеонов?
-
Какви са препоръките за участниците, които губят малко тегло, но имат намалени обиколки?
... и без глад

/

и Венци 

Като ме гледаше мене, не мислеше така, сега, като й се налага на нея малко да си стегне г... - било нереално! Имам още един такъв пример и направо ми иде да ги
! На вас случвало ли ви се е някой много да напира да му кажете какво точно правите, да му дадете координати на Оги и после да каже, че е нереално..., че щял да умре от глад по тоя начин без да си е направил труда да спазва указанията точно? Етърва ми каза, че храната й била молко... Питах я носи ли си храна в офиса - било абсурдно ! Е, как да му помогнеш на такъв човек?!?! Да спазвам режима на храненен вместо нея ли? Аз си го спазвам заради себе си....
иначе ще се
,но пък майките които са го пробвали са много доволни.а и е само за 3 дни.казаха че може и кърмещи майчета да го правят,което ме зарадва много.нали още цуцка малката габка