ДиаманД, КУРМИТ и мензУСТРАЦИЙ- бисИритИ 25

• 26 556
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
"летература" значи "тургам букви"
Joy Joy Joy

# 106
И аз са тургам тука.

# 107
  • София
Цитат
препядствие... да замръзя (кърма)

# 108
  • Пловдив
Цитат
кош за навородено

# 109
  • Шотландия
Може ли да помоля някоя притежателка на съвременен тълковен речник да ми пусне тук тълкуванието на "свободия" и "слободия", че ми стана интересно има ли ги и двете като нормативен вариант и дали има разлика. Предварително благодаря.  Hug

слободия ж., само ед. Разг. Пренебр. Разпуснатост, разпасаност, беззаконие. Това не е свобода, а слободия.
(Тълковен речник, изданието е от 1994г.)
"Свободия" не намерих.
Рекси, благодаря ти!  Peace

лете-ратура,  зиме-ратура... tv
аз си обяснявам по следния начин това недоразОмение. Ако "летера" значи буква, а тура- нещо като "да ти го туря", то "летература" значи "тургам букви"
Joy Joy Joy

Ей, много богат урожай, и "придвит", и рипкащия термометър... hahaha
Цитат
Успял да качи свинята в коша, сложил й каска, за всеки случай и отпрашил. По пътя обаче му досвидяло за горивото, свърнал в гората и я зачаластрил, като се върнат, да не квичи в кочината. На следващата вечер като се прибрал обаче, жена му го посрещнала с думите:
 - Абе мъжо, ти вчера води ли свинята на нерез?
Мъжът, гузен вика:
 - Да, защо?
 - Ами защото се е качила в коша и си е сложила каска.
Joy

И това е малко дългичко, ама е сладурско...
Цитат
А имах и случка,натокана аз с ново палтенце,с дънки,високи ботуши натъкмена върв към гаджето.Но не би тяхната улица кална,неосветена и зима беше,в един квартал на майната си и нов строеж пред блока,а там куче огромно-пазач.Аз го знаех това куче,но то винаги е било вързано и в двора на блока.Малееее гледам кучето навънка,няма никой на улицата,викам си на акъла край сега ще ме изяде Shocked.Идва то с бясна скорост но се спира пред мен и почва да се радва,мен ми улекна даже го погалих и продължавам по пътя си,отзаде някой ме хваща за кръста с огромна сила,гледам кучето ме яхнало и приятно захапало палтото ми аз в шок и му викам циба миба,къш,ху-шу как да е избягах,то ме преследваше.Качвам се при гаджето цялото ми палто в кални лапи и леко нагризгано-майка ми заключи,че явно феромоните ми излъчвали сексапил хах :35

едната е от канадско-работех в макдоналдс и на драйв.Та идва кола и питам аз какво ще пиете и съответно предлагам кола но кола на английски е коук,аз викам кок,а кок значи х.й и човека вика не мерси аз си имам един вече Laughing
Приятно захапало палтото й и тя в шок...  newsm78 hahaha

# 110
.... циба миба,къш,ху-шу ..........

Това си го представих и направо умрях от смях.... Joy Joy Joy
Звучи ми като някакъв странен стил в бойните изкуства...  hahaha

# 111
  • София
Как събрахте 9 страници материал за 1 ден... Crazy?

# 112
  • София
Как събрахте 9 страници материал за 1 ден... Crazy?
Crazy...сметни за кВо става на въпрос... ooooh!... о, ти неграмотийоооо в култ издигаме те ние... bowuu

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 18:47 от kamelita

# 113
  • София
Цитат
о, ти неграмотиоооо
Не липсва ли едно Й пред многото о-та  newsm78

# 114
  • София
Цитат
о, ти неграмотиоооо
... ми и аз малко се замислих точно над това.... newsm78  Blush
Но ми се струва, че няма Й ...я някой друг да се изкаже също... Тарталетка, например Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 17:36 от kamelita

# 115
прокАрвих,е заглавие на тема
в поста става -прокарвах

# 116
Цитат
о, ти неграмотиоооо
... ми и аз малко се замислих точно над това.... newsm78  Blush
Но ми се струва, че няма Й ...я някой друг да се изкаже също...
ЛипсТва, липсТва... Peace И още как....  Wink

# 117
Абе, мацката (или махата, може би трябва да кажа) с виолентните деца, в кой подфорум ги пише тези бисери?? Надявам се, че българо-испанските й излияния са запазени само за темата на майките в Испания.  Защото иначе е много нагло.  От къде на къде, в български форум, са длъжни хората да разбират този езиков миш-маш?
Имам подозрения, коя е авторката на бисИрИте  bouquet. Това е моя стара любимка. Напоследък обаче се подвизава като гост (почти всеки път с различен ник) при мамите в Испания. Преди доста време доста се забавлявахме с нейните писания. Добрият тон обаче изисква да не споменаваме коя е Mr. Green

Да де, аз нямах предвид да я споменем коя е.  Просто исках да се убедя, че писанията й са от испанската тема, а не от някаква тема с по-широка публика.  Сега ще взема да почна да влизам и испанската тема само за да я следя  Joy

# 118
Цитат
Изполвам пласмасови бебешки прибори.

# 119
За колко време заместихте обедното изцяло с пюре или слагате мляко се пак в пюре?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт