ДиаманД, КУРМИТ и мензУСТРАЦИЙ- бисИритИ 25

• 26 581
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
И аз съм с 2 ръца за тортата

# 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Поздрав за почитателите на маймуницата:

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се , но не е приятно.

не заради правописни грешки е тук - просто много ми хареса и вместо благодарност към авторката реших да го пусна Hug

# 122
  • София
"Тогава елате ни вище!!! "

# 123
мнажко
окор
саво

Joy

# 124
  • София

Може ли превод  Laughing?

# 125

Множко, око и само  Grinning
От бързане са, но винаги има по някоя такава в неин пост  Laughing

# 126
  • Норвегия
Ох, момичета, хем ми е смешно, хем не толкова... 9 страници за 1 ден.  Sick

Цитат
Хей това е чудесно ! Може да се проектира всичко на стената и да се очертае  след това малко бой и готово . Прекрасна детска стая !

Тц, не става с бой, опитай со кротце и со благо Naughty

Цитат
Не знам какво значи това ,но щом ви пречат ги изтриите !!!!

# 127
пудри и руш в комплект - от Продавалника
testeri sa . svekrarvata ima parfumerii i mi podariava 4isto novi sa  - пак от там

# 128
Цитат
Здравеите,момичета!бих искала да ви попитам каде мога да отида да си направя хубави кичури във Варна?Реших да пробвам как ще изглеждам,но опитат ми при една фризиорка беше толкова нещастен,че се наложи да се боядисам после в нас Crying or Very sadосвен това тук прочетох доста добри отзиви за Мето  за подстригването,но разбрах, че работят и момичета при него, при коя от тях бихте ме посаветвали да отида за моя въпрос понеже разбрах,че при тях не се чака така,а ако знаете и някои които са наистина добри-моля ви споделете ми!
Crazy

Е, това   немога да не ви го покажа!
Разгледайте ги всичките.

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 10:50 от Pipi_Dalgoto_Chorapche

# 129
  • София
"Винаги е облякан спортно"

# 130
  • на терасата
Цитат
Моля те би ли ми казала къде се намира тази кожна кленека

# 131
Цитат
Плюс това беба освен, че спеше само на едната страна, гледаше само на нея през дена. не искаше да се обърне на другата!

# 132
Ето ви един идеален мъж:

Цитат
Винаги е облякан спортно и има голямо чувство за хумор.

# 133
Цитат
изценировка
Crazy

# 134
  • Варна
Цитат

Искам да споделя нещо което много добре ми деиства за 00. Това е комбинатсиа от триците с мляко, и приклекналата поза при....в 00 за които прочетох тук и благодаря на тези дюканки (  smile3527 амнезия) които споделиха. При мен деиства по 2 пъти на ден а днес до сега 3 пъти  newsm09 .

Сутрин изпивам 200гр топла вода, сварявам млякото и докато се вари му слагам триците , подсладителя и канелата и веднага го махам от котлона. След като истине( 5 мин) го ям. След това изпивам още поне 300гр. топла вода и тичаммммм   smile3550 . А за позата в 00 слагам малко легенче под краката си и държа коленете един до друг  tooth .

Общи условия

Активация на акаунт