ДиаманД, КУРМИТ и мензУСТРАЦИЙ- бисИритИ 25

• 26 451
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
zависи какво раzбираш игра ? той се опитва да всима участие във всичко ... та в смисъл аz или баща му или и двамата сме нон стоп zанимати с него , когато е буден  особено уикендите  тогава и чистим и готвим и редим лего и се пускаме с шейната ...

# 661
zависи какво раzбираш игра ? той се опитва да всима участие във всичко ... та в смисъл аz или баща му или и двамата сме нон стоп zанимати с него , когато е буден  особено уикендите  тогава и чистим и готвим и редим лего и се пускаме с шейната ...
Преz седмицата или ми помага вечер да сложа масата или да нарежа салата или пък ако не му се помага играе малко сам , понякога обаче иска д аиграя с него, а аz имам работа   тогава пускам тв то

Joy Joy Joy Joy Joy

Горкото, спи по цяла седмица.....

# 662
Ето един текст ,който пасва на тази тема.Умишлено спестявам името на  автора :

"Опит на бг.О.к. стажа.
Моми4ета на вси4ки вас искам да ви пожелая весели праzници и весело иzкарване с де4иzа.Дано от zдраве да не се оттарвете.Оzдравяваите барzо zа да не иzпуснете дядо Мраz(на6иа ни 4ака ве4е в бг.zета ,купил униформата от Практикер).Много исках да сме там zа да се zапоzная с пове4ето,но.....пла4а.
Илианка,то голямо 4удо това с Бомбю, но имаи тарпение.Данно му минава по барzо.Аz моя го zаведох на басеин не 4е имаме добра имунна система,и сега сме на лука(унтеркулунг),но по4ваме барzо да се справяме с такива простуди дето не са спряли от септември.Да ви успокоя малко.
Калиопа и аz сам по френски я.Ама мажа ми не ме свали с него жалко.
Поzдрави или по zдрави и до нови сре6и.
Пи6ете ако намеря интернет да по4ета."

# 663
  • Стара Загора
ревматизям при бремеи ени

бремена съм в 5 месец и имам ожасни болки в краката -страдам от ревматизъм ;ще пречили това за плода

Съчуствам на жената, ама толкова ли е трудно да се прочете написаното преди да се пусне.  ooooh!

# 664
  • somewhere over the rainbow
Цитат
лото орифлеим
лотото се састой от фондютен пудра молив за устни и молив за очи и подарък 3 мостри червила и 3 мастри парфуми и едно червило от лотото само са ползвани пудрата и фондютена 2-3 пъти
Лото, Адидас, Найк...

# 665
Цитат
лото орифлеим
лотото се састой от фондютен пудра молив за устни и молив за очи и подарък 3 мостри червила и 3 мастри парфуми и едно червило от лотото само са ползвани пудрата и фондютена 2-3 пъти
Лото, Адидас, Найк...

Лото... аз мислех, че за някаква лотария иде реч  Crazy

# 666
Цитат
лото орифлеим
Лото, Адидас, Найк...

Ще падна  hahaha

# 667
  • somewhere over the rainbow
Цитат
лото орифлеим
Лото, Адидас, Найк...

Ще падна  hahaha
Още нищо не сте видяли:

Цитат
много готино лото
лотото е страхотно джинсити са дибили половерчето е от холандия много малко са носени

Цитат
мекичко космонавче
Цитат
продавам чорапогашник
Цитат
офицялна рокля

Ай спирам, дан' помисли мацката, че се заяждам с нея Whistling

# 668
"Сменям ги за Коледа и после ако се сетя по Велигден, ако не се сетя откарване до другата Коледа и така..."

Това от темата с чарШафите  Mr. Green

# 669
Вече нищо не ме Очудва....

# 670
  • Варна
Цитат
Ох моля ви ,спешно ми изникна нещо и сега се нуждая от всякакъв снимков материал относно по спорни рокли ,модел подходяш да се ушие от ето такъв плат:
--> (такъв от какъвто се шият повечето клинове;
а самия модел да е нещо неволно ,ефирно дори  като тези :

Хареса ми идеята с неволния модел  Joy

# 671
Цитат
Исеята да  бойкотира нещо добро, независимо, че част от него не се изпозва / Което е  жалко и безотговорно!/  не е добра идея.
   Никак не е добра,   Защото ще спре мн--ооого други добри идеи.
    Ако съм на  твоето място  бих разръчкала нещата дотолкова, че този  апарат / апаратура/  да се отзове на място,  в което ще го ползват.   Все някой отговаря за даренията.  нали...
  Та, отговорът е НЕ.   На предожението ти.
    Не само  Няма да бойкотирам... но и отново гласувам.
А си мислех, че няма промяна в пунктуацията на езика ни!  newsm78

# 672
Цитат
просто ужас!направо прекаляват вече тея производители мисля че в Аге нцията за защита на потребителите.тлефона го има на всяка Кока Кола на етикета
Все пак има точки и главни букви  newsm10

# 673
  • Варна
Цитат
Имам врьска с мьж от 10год, живеем заедно от 8г.

# 674
аломиния
мухал

Общи условия

Активация на акаунт