ДиаманД, КУРМИТ и мензУСТРАЦИЙ- бисИритИ 25

• 26 448
  • 786
  •   1
Отговори
# 675
невероиатно

# 676
майкени

# 677
  • ВАРНА
Цитат
Аз сьщо харесвам коси с обем,но в границите на нормалното разбира се,а не тип Шинеат Токонар 

# 678
Цитат
Аз сьщо харесвам коси с обем,но в границите на нормалното разбира се,а не тип Шинеат Токонар 

Praynig Praynig Praynig Нека името на тази модна икона фигурира в заглавието на следващата тема, не мога да му се нарадвам просто  Praynig Praynig Praynig

# 679
Тази особа да не би да е приятелка с моята находка ???   newsm78

Цитат
... Лайза МИНЕТИ са казва тоспожата...

Joy Joy Joy

# 680
Цитат
Някои хора си остават цял живот по-дребни и по -скъсани от скъсани обувки,а плагиятството им стига до там,4е плагиятстват възпитание и мозък от виртуалнитото пространство

Цитат
Интересно защо ти "драга" ми ***,не напишеш нещо по актуално,вместо да ми говориш за обувките на щтерка ти?????И на сина ми се протриха,но не те занимавам с това.Относно възпитанието........да замъл4им,4е от "лели4ки"с морал съм пренаситена.........От тебе дори няма какво да се "открадне"

И това от дама, претендираща да е новатор в литературата и да изказва истини, от които другите се страхуват  ooooh! ooooh! ooooh!

# 681
Цитат

Praynig Praynig Praynig Нека името на тази модна икона фигурира в заглавието на следващата тема, не мога да му се нарадвам просто  Praynig Praynig Praynig

#Crazy Еееееее, ай стига де... Praynig Моля те, искам линк на лични...

# 682
#Crazy Еееееее, ай стига де... Praynig Моля те, искам линк на лични...

Сигурно е от КМ - аз само цитирах писалата преди мен потребителка, дано тя се включи с линк, аз просто се влюбих в това име  Joy

# 683
  • Пловдив
Цитат
СТРАХОТНА  ТИ  Е  МУЗИКАТА --  АЗ  СЬЩО  ХАРЕСВАМ  ЕГЗОТИКАТА  И  ВСИЧКО  СВЬРЗАНО  С НЕЯ  - БЛАГОДАРЯ  ТИ

поздрави за чудесната тема, много е еГзотична .. Mr. Green

# 684
  • somewhere over the rainbow
Цитат
Joy Joy Joy Паднах Crazy
Вие оставете името, ама какъв ти обем при въпросната Шинеат? Tired Подозирам, че авторката е имала предвид Тина Търнър Mr. Green

# 685
кориери до дома

# 686
Цитат
Joy Joy Joy Паднах Crazy
Вие оставете името, ама какъв ти обем при въпросната Шинеат? Tired Подозирам, че авторката е имала предвид Тина Търнър Mr. Green

ooooh! hahaha

Или Шанайа Туейн?  Thinking

# 687
предстой ми купуване на нова секция

# 688
  • somewhere over the rainbow
Мда, инициалите са същите - ШТ Thinking Но пък Тина Търнър е с по-плашещ обем Laughing
Да вземем да питаме авторката, а Mr. Green

# 689
Цитат
никога не бих допуснала майка ми да ми се меши.Тя никога не ми се е мешила,дори и в ученическо време.  Naughty
Никога за нищо,затова и сега много я обичам  GrinningНе смее да ме пита дори искам ли дъвка  hahaha

Peace браво борбИно момичИ

Цитат
изследване в първия семестър на бременността

Малиии, за бременност вече висшу ли съ учи?

Общи условия

Активация на акаунт