Сега в очакване на сърчица, а догодина - АВГУСТовски слънчица!

• 13 472
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
БЛАГОДАРЯ на УСМИВКА и МАЛКАТА МИМИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!! Heart Eyes Hug
Краси, моля се всичко да е както трябва за теб и бебо!!! Praynig Praynig Praynig
За гърдите-моите почти не са наедряли, всъщност даже май са си същите и ме болят само, когато по-силно ги натисна, иначе от време на време усещам нещо като гъделичкане в тях, особено вечер.

# 271
  • Burgas
Моите гърди са много подути, даже ме боляха много преди 2-3 дни. Това е нормално.
Хайде стискаме палци, дано всичко е наред  Peace

# 272
и моите гърди са същите с леко гъдилкане,но много вода пия и съм все във wc-то  Grinning

# 273
Мен пък гърдите ме "боцкат" от време на време...
Деси, мога ли да те помоля нещо за новата тема... Ако не ти е проблем да нашишеш Август на български?  Rolling Eyes  И ме пиши без определен термин, защото ще тъпо да се плясна с термин 29ти юли в августовата темичка. Благодаря предварително  Hug

# 274
не мога на български,защото не мога да намеря такива хубави букви  Embarassed.Обещавам по-нататък да се разровя малко
за термина да те пиша ли на 1.08? за по-лесно

# 275
благодаря ти кате,дано всичко да е наред при всички ни Grinning

# 276
Остави ме с неопределен термин... на 22години от София, първа бременност... но моля те още не слагай термин  Hug

# 277
искам да пожелая на всички във форума и на всички бъдещи мами  bouquetбезпроблемна бременост  ylinfantи йиви и здрави бебета догодина newsm32

# 278
вече сме 29 !!!!!!!!!!!!
Буболече,специално за теб ще потърся български букви,но не обещавам,че веднага ще намеря.Може да пусна темата с такива,а после да сменя....дано намеря де  Sunglasses

# 279
Ако ти е по-лесно за термините въобще не ме пиши в списъка... аз дори не съм за тук, но юлките вече са достанапред, за да се включвам сега при тях. Няма да се сърдя, не е чак толкова фатално  Hug А за буквите... да не изляза много претенциозна  Blush
Дано само се множим и редиците ни никога да не оредяват!   bouquet

# 280
всичко е наред  Wink
майчинството става 1г.

# 281
сега се видях в списачето много благодаря и дано се задържа  newsm51

# 282
и мен вече ме има в списъка,благодаря Joy
Дано всички се задържим
Някой беше ли на преглед,како видя докито?

# 283
Казвам Здравейте на всички августовски мами.
И мен ме зарадваха EFP преди 3 дни.
Аз съм Доротея на 28 г., от Ямбол и това ми е втора бременност.
Поздрави и целувки на всички. Много ще ми е интересно да споделяме общи преживявания и трепети заедно през тези 9 месеца.
С много добри чувства!!!!

# 284
Деси, къде са казали, че става 1г майчинството? А дали няма да искат и дохода 1г назад? Ще видим какво ще измислят, че тъкмо от ноември минах на нисъл и сега пак трябва да го вдигам, но ще изчакам тоя месец да ги видя какво ще решат.

Аз за цигарите преди щях да казвам, най-лесно се отказват от раз. С намаляне по няколко на ден, повече се дразниш така, и хем те е яд, че пушиш, хем пушиш и повече.

Днес много се уморих, и едва имах малко време само да ви попрочета, даже пощата не можах да си отворя. Сега почивам (добре, че Юлето ми е кротка). А гърдите не е нужно да се уголемят от сега, различно е, но определено ще станат по-големи  Laughing Мен по някога ме боли коремчето, по някога нищо не усещам, но се умарям по-бързо, особенно ако стоя права. Имам и леко зацапване, ама и на предната бременност беше така (и то това ме беше заблудило).

Добре дошли на всички, че май доста пропуснах. BubolecheMeche не е проблем, че ще те пишем с термин юли месец, то вероятно доста от нас ще родят през този месец, както ще има и такива, които ще родят септември, така, че не се притеснявай за това. Щом ти е приятна нашата компания пиши при нас, пък кой знае, може точно ти да родиш август, за разлика от други  Hug

Айде стига толкова за сега, утре или по-късно пак Wink @teya, добре дошла, лека бременност, и най-хубавото бебе!

Общи условия

Активация на акаунт