Сега в очакване на сърчица, а догодина - АВГУСТовски слънчица!

• 13 479
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Красси след колко време започнаха да те болят и постояно ли?

# 256
Усмивка !  благодаря много

красси  дано нямаш проблеми с това.Не знам как стоят нещата при тоя случай,но се надявам здраво бебче на финала,както за теб,така и за всички  Hug

# 257
ами бременна сам в 5г.с болките започнаха преди няколко дни,доста чуствителни са на допир,но не ме боли постоянно

# 258
 Simple Smileмного ти благодаря Деси,дано всички да родиме здрави бебета.Но все пак се притеснявам,защото матката ми е разделена на две и незнам дали ще има място бебчо да се развива,тъи като то е в едната преградка.  ylinfantнадявам се август всички да гушнеме нашите бебета

# 259
красси  а доктора какво казва?

# 260
ами за момента почти нищо още е рано,трябва да се види дали е частична преградата или е пълна,трябва доста пазене,почти пълна почивка,пия хапчета за задържане,малко по сложно е защото плода може да не се захване,по принцип доста от жените  ги износват,други раждат преждевременно,а някои за съжаление правят аборт до 8г.с.

# 261
благодаря за отговора притеснявам се защото предния месец+ тест липса на болки иМЦ след 4 дни сега болки в гърдите отвреме на време

# 262
Краси, стискаме палци да сте с нас на финала и да сме иви и здрави всички - майки и деца  Hug
Иф, не се навивай за каквито и да е симптоми... не е задълително да те заболят до определено време или въобще да ти има нещо, наслаждавай се на бременността си   bouquet
Аз да ви кажа... пуснах една прахосмукачка и съм като разглобена, добре че мъжлето се прибра да ме погушка  Blush

# 263
стискам палци аз и без такива проблеми имах спонтанен миналата година дано всичко при теб е добре

# 264
иф ходи на лекар ако още не си го направила,за да видиш бебчето си,благодаря на буболечемече,дано всички догодина да си гушнем бебетата в ръце.

# 265
рано ми е за лекар тъй като цикала трябваше да е на 28 но след тест за ово евентуално 20-21 така че днеска е5 и почти нямам закъснение но на 11 ден + тест много блед днес вече е ясен

# 266
напротив,аз отидох на лекар на втория ден от закъснението и видях едно малко сакче,моето бебче,на мен цикъла ми беше един месец на 28 ден после на 31

# 267
моя е твърдо 28 но след + теста когато говорих с доки ми казаха че 4 дена закъснение не е дакъснение а сега са реално 2 след ово

# 268
ами изчакай още и после ни зарадвай

# 269
леле,нямате изчитане.Довечера пускам новата тема.Със сигурност ще изпишем тая.
Красси,стискаме палци за теб специално

Общи условия

Активация на акаунт