Сега в очакване на сърчица, а догодина - АВГУСТовски слънчица!

• 13 473
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
j80: и ние с моя мъж искахме точно лъвче. те са интелигентни, чувствителни и много борбени! интересното е, че по едно време решихме да почнем да бебеправим по-рано от когато планирахме и можеше да стане близнаци (като мен) или рак (а мъжа ми хич не искаше рак), но не стана. Стана именно за когато първоначално си го планирахме и искахме - лъвче Simple Smile) Сътбата си знае работата!!! Дано са ни живи и здрави лъвчетата, аз съм в понеделник на преглед, дано всичко е наред, всички да си стискаме палци  Hug

# 241
keit за кръвния тест незнам аз си направих 3 теста различни видове и всички са +, ама се 4удех дали няма да е добре да си направа и кръвен, как мислите Simple Smile

# 242
а честити лентички   Hug
tryn_cho  пари на вятъра,за какво ти е кръвен тест?

# 243
здравеите на вси4ки бъдещи мами,аз сам краси и ми е причтно да се запознаем.живи и здрави чакам своето беб4е на 08.08.09

# 244
добре дошла и дано накрая имаш най хубавия подарък  ylinfant

# 245
  bouquet Hug дано всички догодина август месец да сме най щастливите мами на света   bouquet

# 246
много благодаря и дано всичко да е наред сас всички

# 247
Янче, ти в ТВ, аз във вестник Mr. Green Знам за какво ми говориш Whistling Аз ще почивам от 20.12 до 5.01 Peace
Ще им кажа след прегледа, за да си търсят човек, че аз мисля да изляза в болничен Whistling

# 248
ако има някой който има проблемнна бременност, нека ми пише

# 249
красси  Hug добре дошла.В какъв смисъл проблемна?Сподели

# 250
здравей Деси,под проблемна имам предвит бременност с двурога матка,бебенцето ми е в единия рог на матката

# 251
Момичета имали такива които нямат болки в гърдите и др. симптоми newsm78

# 252
здравей if-73,аз отначалото нямах никакви болки в гърдите,дори се зачудих,но пък ве4е много ме болят ,въпрос на време

# 253
Здравейте на всички бъдещи мамчета  Hug
Аз съм от Януарки 2008 и влизам във вашата темичка защото тук имам една приятелка
Катето
Искам да честитя  на нея и на  на всички ви двете чертички  newsm51
и да ви пожелая леко бременеене и на финала най - хубавите бебета ...

ylinfant newsm30

Успех от мен и малката ми Мими !

# 254
 Здравейте бъдещи мамчета  Hug
 Аз съм от Януарките 2008 - ма , но си позволявам да влеза във вашата темичка, защото тук имам една приятелка -
Катето .
 Искам да честитя на нея и на всички вас двете чертички  newsm51
 И да ви пожелая леко бременеене   preggoи на финала най - сладките бебета   ylinfant newsm30

Успех и много целувки от мен и малката ми Мими .!

Общи условия

Активация на акаунт