Сега в очакване на сърчица, а догодина - АВГУСТовски слънчица!

• 13 474
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
И аз искам да си сложа лентичка, първо мислех да си сложа като вляза в пета седмица, сега пък съм решила след прегледа другия петък. С предната бременност си сложих лентичка чак като влязох в 12-та седмица, но тогава имах проблеми и затова не исках да избързвам.
На мен ми е малко притеснено. От няколко дни имам жълтеникаво течение и се чудя това нормално ли е или да бягам при лекаря още днес  newsm78
Бейб, при мен не видяха нищо на прегледа, но аз бях отишла много рано и очаквах да не се види. Колкото до гърдите, и моите са напрегнати.

# 226
Фръц, фръц  smile3502
Е, Миленка сега си ти  Heart Eyes

# 227
Какво сте се разфръцкали? Искам да знам...  Confused

Роси, нормално е, това си е от симптомите.

welcome на новодошлите!

# 228
Ами фръц тогава и аз smile3502

# 229
Фръцкаме си лентичките  Mr. Green Ама че сме хубави всичкиииииии!!!!
То не боляло бе

# 230
Здравейтеееееееее!Дали е възможно и мен да ме включите  Grinning много съм щастлива казаха ми да не си мисля глупости а да се радвам от сърце.на 8-ми съм на доки дано каже че този път всичко е наред а впрочем как се чувствате при мен коремчето ми е като плондир гърдите също нещо вчера не можах да спинкам добре жега,къркорене,газове  Embarassed ужас но всичко да е наред пак да се издуя ако ще нека расте   bouquet честито и на всички вас  Hug

# 231
Уффффф, че съм овчица. Честити лентички!  Hug

# 232
Мерси, миличка.. аз исках като твоята ама не намерих  Blush
Бубе добре дошла не се притеснявай и бременността ще литне хей така и после само гушкане и рев ни чака от малките разбойници Simple Smile И аз се чувствам като теб... Simple Smile

# 233
Всичко ще е наред  Hug и празниците ще са върховни само при мисълта  Grinning

# 234
  • София
Ей че са ви хубави лентичките.... Grinning
Роси, жълтеникавото течение е напълно нормално по време на бременност. Hug

# 235
 Hug здравейте мили бъдещи мами!
Аз незнам къде да отида да си направа кръвен тест, 4е съм на доктор 4ак другата седмици. Ох  и да ви се оплача 4е съм с хроничен  цистит и вчера като взеха да се проявяват първи признаци и направо ми идеше да  newsm45, не за друго ами 6тото много ме е страх да не навреда на точицата (която още не съм видяла, но се надявам скоро да вида).  Та сега се наливам с вода, чайве и си разтварям уринал, дано да помогне, да не се налага антибиотик  Praynig Praynig
Пожелавам ви приятен ден от мен   bouquet

# 236
  • Благоевград...близо до любимите...
Здравейте на всички!!! Подготвяте ли се за празниците?
Ние с малката вече сигурно 3 писма написахме до Дядо Коледа-да не би да не са пристигнали другите  Mr. Green
За мое щастие с тази бременност аз спинкам като пън, ям като вълк-не ми се повдига от никаква храна,само корема ми е като балон. Ходих на лекар в сряда на 4 ден от закъснението, като предния ден видяхме двете чертички на теста и докторът вече видя точицата. Каза на 17.12 пак.Връчи ми един куп изследвания да си направя.Питах го дали има проблем,че през този месец ходих на зъболекар и се наложи да ми правят снимка и да ми омъртвят зъба,а той за успокоение ми каза,че лекарството действа локално,а снимката е с минимално облъчване и доста високо от корема. Е мен все пак ще ме държи в напрежение доста време,но пак е по-добре подобен отговор. След прегледа докторът каза да го очакваме на 06.08.2008 г.-ЛЪВ. Незнам какво ще правя-при две рогати същества вкъщи сега и лъвче-но ще търся начин за спасение.
А да ви питам момичета-почват ли да ви се прияждат странни неща вече? На мен- да - баничка с вафла например-почнах да закусвам такива работи  #Crazy

# 237
  • Варна
tryn_cho, разбирам те напълно - аз лекувам пиелонефрит, който също тръгна от цистит... Стискам палци при теб всичко да е наред! Защо не идеш да си пуснеш една стерилна урина?
Кой ден закъснение ти е и защо смяташ, че е необходимо да ти правят кръвен тест?

# 238
  • Burgas
Честити лентички момичета! Аз още не съм ходила на лекар и няма да си сложа, ще изчакам. Лъвчетата са страхотни по характер. Мъжа ми и сина ми са лъвове, сега и бебчо пак,много съм щастлива  Peace

# 239
Здравейте и от мен. Ех какъв прекрасен ден (пък ако няма рима удари мъ Wink) хехе.
Радвам се че всички сме сравнително добре днес:)

На броячите ли казвате лентички??? Simple Smile))

Айси: Да ти кажа и аз нямам търпение да кажа на колегите си тък като страшно много ме ядосват. Работя в ТВ и напрежението е адско, хората не са хора, а на всичкото отгоре вместо да си почина по празниците, ще работя извънредни смени Sad(( Но засега съм решила да търпя и до края на 12-тата седмица да не казвам, което е горе долу още месец и половина. Дано издържа и дано на бебчо не му стане нищо . Направо много ми е притеснено, тъй като работя не с хора, а с... ох депресирам се само при мисълта, че днес съм на работа!  Cry Да не кажа, че се замислям да дали да не си взема болничен баш по празниците за да си почивам, но някакси имам морлано задължение да не прецеквам колегите си толкова много, макар че не ги понасям и не го заслужават...

Хубав ден на всички:)))

Общи условия

Активация на акаунт