Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изпитите в неделя следобед?
Каква е целта на германската компания, която се занимава с износ на употребявани дрехи?
Коя марка почистващ препарат за тоалетна чиния бихте препоръчали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изпитите в неделя следобед?
-
Каква е целта на германската компания, която се занимава с износ на употребявани дрехи?
-
Коя марка почистващ препарат за тоалетна чиния бихте препоръчали?
-
Какво може да направи родител, чието дете е болно от дълго време?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо в организма?
но не и на чиста тоалетна.
. Сю да каже, иначе няма проблем да го препратя
. Така че, който иска нещо от нея, да й пусне 1 смс или да си признае на лични какво е искал от нея и му пускам месиджа. Иначе за вц и баня аз ползвам сагротан-мирише с пъти по-добре от белината и хлорта, които на мен не ми понасят!
опаааа...вечерна проврка 

. Този цвят на ПУФФ взе да ми липсва. Прибра ли се вече? 

Не си падам хич по дълги самотни пътувания. До Карлсруе ще го преживея гераде зо. Аз нямам против и през януари да е, обаче и тогава имам 2 заети уикенда с моите двама януарски рожденници, дали ще успеем тогава да се засечем повече хора....
Като гледам другите как пият и на мен ми се допива, а после се чудя що съм го поръчала
и така от няколко нощи насам. през деня-нищо, нощем гадост. ходя по разни лекари и баячки, ама файда няма голяма. влача и някаква гнусна кашлица от месец. противна история.