Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 799
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен,

Тази сутрин Или се събуди като нажулен от коприва. Според мен е алергия, че вчера девер ми му пъхна боровинка в устата. Той бързо я изплю, но пък знае ли човек... Следобед сме при педи. Тя каза до тогава да му дам Кларитин сега, че ако е алергия да се успокои докато идем на консултация. Надявам се да не е шарка точно преди партито. Иначе нямам против да си я изкара още като малък.
Уф, не мога да си събера мислите изобщо в момента...
П.п. Марти, щях да ти пиша още вчера - песента от подписа ти ми е много любима още от Шрек  Mr. Green Тези дни я пусках на Или да я слуша и той много я хареса  Peace

# 16
Рени, да го нагушкаш от мен Или. Сърби ли го? Да не би да е ортикариен обрив - не мога да се сетя как изглежда обрива от коприва, но ортикарията е на плюски, релефни, различни размери, червени и сърбят
и аз много я слушам тази песен

# 17
Марти, принципно лекциите са ми по цял ден, макар че този уикенд бяха до към 14-15 часа. Надявам се тази седмица да стане окончателно ясен графика, тез в УНСС са отчайващо дезорганизирани.
Рени, дано да не е алергия и бързо да му мине на Илко.
Аз вече се отказах да умувам от какво са причинени кожните проблеми на Ники. Сега пак има гъша кожа по ръцете, а на крачетата му се бяха появили 4-5 розови петна, като лишеи, точно с форма на горено от цигара:( Направо ми беше неудобно да го заведа на лекар. Почнах пак да мажа с Нахткерцен и изчезнаха почти за  две намазвания.
Иначе белите вървят с пълна сила, сега се научи да си бута столовете и да се качва върху тях, а оттам върху кухненските шкафове или масата. Или стъпва върху събуфера, оттам върху ТВ шкафа и почва да скимти и да сочи жално горния рафт ( за който не му достигат петнайсетина сантиметра, слава богу  Laughing).
И се научи да "пее"- пуска си едно мече, което пее Джингъл белс, почва да вика та-та-та ( ама като мелодия) и клати глава като Стиви Уондър  Joy
В крайна сметка украсата на къщата остана за днес, да видим как ще я направим безопасна ooooh!

А, и някои има ли от онези плоски (13 см) шкафове за обувки? Купихме за коридора, обаче нещо не става работата- някои обувки пропадат като се затоври, а някои на мъжа ми не се събират, а носи 42 номер, не е да кажеш кой знай колко голяма обувка. Та се опитвам да им измисля някакъв ъпгрейд newsm78

# 18
Рокси, имаме шкаф за обувки, но не съм сигурна дали е същия, за който говориш...по-скоро не, защото нямаме проблема, който описваш...а за Никсънна, думи нямам, виелица  Laughing на Никола лишеите почти минаха (видимо съвсем, само на пипане има лека грапавина на две места) от адерма...преди това бяха започнали да се подобряват от уриаж

прах за пране напоследък ползвам bambino mio Доколкото знам това е единствения прах за пране в Бг, който е без ензими и без фосфати, т.е. абсолютно безвреден както за кожата на бебето, така и за околната среда. Санно и Тео бебе са без ензими, не вредят на кожата, но пък са си замърсители на природата и аз затова реших вече да не ги купувам (дано да издържа, че сано много ми харесва). Освен това от Тео бебе много избеляват дрехите, така съм забелязала, не знам защо

# 19
Ренка, ортикарията е много сърбяща. При нас се появи след даване на Малтофер и беше предимно около деколтето. Марти я е описала много точно. И тогава и сега за шарката давах хомеопатичното  Rhush toxideron може и да съм по-объркала името, но според мен имаше ефект - не се е чешала много.
Подарък и поръчах и го чакам всеки момент

На мъж мисля да му подвържа с кожа любимите списания. На друг подаръци не мисля да купувам. За себе си искам нов гардероб - за стаята на детето.
Шоколадовия чипс го заменям с начупен натурален шоколад на  Нестле - те ли бяха с черно червени опаковки
Каня се да правя от много време, но все не ми идва музата
Велина, нахета може ли да се замени с двойна доза овесени ядки?

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 13:39 от Мама_му

# 20
  • София,
САмо се записвам, че от сутринта два пъти ВИ търся, почвам да чета и все нещо става и после щрак - затварям и хайде пак наново ви търся, после ще пиша!

# 21
вместо запис...
Санно и Тео бебе са без ензими, не вредят на кожата, но пък са си замърсители на природата
на единия вид сано пише, че е BIO

# 22
  • София
Писах, писах и Ири ми затвори Мозилата. После ще пиша пак, но само да питам, че Там-там ме стресна. Партито на коя дата е? Моля дайте инфото тук, че се обърках.

# 23
Здравейте.
 Да почерпя за вчерашния имен ден на мъжа.
Украсата я сложихме още миналата седмица, Ади много помага при самото украсяване, хареса топките. Два -три дена ходеше и дърпаше топките от елхата, но сега вече никакъв интерес не проявява към нея.
 И ние в събота ходихме в Метро, но си знаехме че ще е луднуца, купихме на Ади палатка. За нас за Коледа сме си поръчали шкаф за книги, който ще дойде след нова година, а и си харесахме лампи за хола, който трябва да пристигнат тази седмица, та и тях ще ги кръстим подарък за Коледа  Laughing
 Ади също ще е лъвче, но нещо не иска да слага качулката с гривата, та сигурно ще е лъвица Wink

1.   Марти и Никола
2.   Яна с Нико и Надина
3.   Гери със Софи и Ири /Дай Боже само да сме здрави/
4.   Мая и малчо
5.   Рени и Илко
6.   Вики с Кико и Роки/ само здраве да е/ + 1 брой татко
7.   Веселка с Ина +1 брой татко   
8.   Ками и Ева + 1 брой татко
9.   Стефи и Етко
10. Боряна и Дели
11. Рокси с Ники
12. Ками и Гери
13. Теди и Марти
14. Клара с Нур и Зейна
15. Галена и Кая
16. Таня и Ади + Андрей
 Пускам целия списък, че да не объркам, кой ще идва и кой няма.

# 24
Здравейте  Hug
Гъсе, много хубав изглежда подаръка, дано Бубето се забавлява и се радвам, че е по-добре  Hug
Айка, кофти преживяване сте имали. Дано по-скоро се оправите  Praynig Да кажа и аз, че откакто се е родил Мариян най-дългия му сън е бил 5 часа, все се пробужда и все е на цицка  Whistling
Искам и аз да посетим Джъмбо. Мъжо се съгласи /с триста зора/  Grinning Сега трябва да го подготвям психически, че ще е лудница  Laughing Струва ми се, че ще има по-голямо разнообразие, че трябва да купувам подаръци и на 2-мата си племенника. На майки и бащи хич не мисля да купувам нещо  Crossing Arms
Тази събота и ние бяхме на РД на едно момиченце на 3г. Имаше и други децича на по 3г.Мимко много се заигра и забавлява.Много добре мина  Simple Smile
И да го обадя и аз за белите. Той като направи нещо /напр.да изключи компютъра или да извади всичко от шкафа/ ме дърпа за ръка да отида да видя какво е свършил  Laughing

# 25
  • София
хелоу от мен
като за първи ден е по-яваш яваш, ама скоро очаквам да ме изненадат  Grinning пратиха ме да си направя очила и от утре ще имам новички  Sunglasses
коки обаче сутринта подкашляше нещо и съм на тръни да не би да е нещо лошо, а не от зъбите... стискайте палци да е добре детенце и ще пиша пак
яна коки има едно много тъмносиньо яке и му стои добре, не мисля че е лоша идея да са черни якетата, а пък и в крайна сметка не всички дрехи са им черни, нали така  Hug

# 26
Здравейте
Ели, честит първи работен ден , дано да е все така спокойно положението, а при Коки да не е нещо сериозно Hug
Гери  Laughing, хич нямам против Ири да е феичка  Hug
Много неприятно с отказалите се от партито  Sad, сега ще гласувам за яденето  Peace
Айка, много страшно е било, най ме е страх от повръщане , от обезводняване, добре че бързо се е справила Кая Heart Eyes
Ренка, дано да е нещо съвсем безобидно и бързо да му мине на Илко Praynig
Аз харесах също черно якенце , но после се отказах и взех едно тъмно кафяво(не зарди цвета ,модела ми хареса повече) , мисля че в черният цвят няма нищо лошо Peace
Йоана, много хубав подарък за Бубето и скорошно оздравяване Hug
П.П Само аз искам и торта да има ,засега (силно се надявам  Laughing )

# 27
Не съм искала да стряскам никого относно партито Peace
Марти ми писа, че е на 13.12. от 12.30 часа  Simple Smile
.........
Йоана, много хубав подарък за Бубето и скорошно оздравяване Hug
....

същото исках и аз да кажа  Hug
отивам да готвя   chef
а на вас - хубава вечер

# 28
  • sf
Аз пък взех Кико от яслата целия изподран и със странна синка до едното око  Tired
Казаха,че се одраскал сам  Rolling Eyes , а за другото - било се появило след като станал от сън. Не е зле положението,де- след ден-два няма да има и следа, ама странна работа все пак.  Thinking

аз правя пица- обикновено все нещо не се получава с тестото, ама да видим тоя път. Аз съм тъпа и упорита  Joy

# 29
е как сам ще се одере, година и половина не се е драл, сега изведнъж решил и то докато е на ясла  Close
Мая, много ти благодаря, ще го потърся този, досега не съм го мяркала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт