Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 794
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • USA
Йоана, много хубав подарък за Бубка. Дай някое фото, че скоро не сме я виждали. За сладките, не може да се замени с овесени ядки, защото той е влажен, а те - сухи. Може да видиш обаче рецепта за овесени сладки и вътре вместо стафиди да сложиш шоколадови парченца. Според мен ще стане хубаво. Кои са любимите списания на мъжа ти? (пусто любопитство)
Донси, сигурно е имало битка с някое друго дете, ама защо да ти ги говорят такива.  Confused
Марти, много хубава песен. Дори може да се прежаля да погледам ОС, че и клипа ми хареса.  Laughing
Рокси, какво  учиш?

# 31
Уинкс, супер идея за овесените сладки. А сериалът ми е много любим, струва си да се види според мен, но започни от първи сезон  Peace

# 32
Здравейте и от мен,

Илия се оказа с хранителна алергия и ми иде да  #2gunfire вече наред загрижените му роднини. Все едно не си храня детето, че всеки гледа да му набута по нещо в устата. Сега ще е няколко дни на диета и дано му дойде акъла в малката тиква, че не трябва да отваря устата на всичко подадено   Crossing Arms
Бубе, със сигурност не го сърбят обривите. Те пък толкова бързо се появяват и изчезват, че в един момент почваш да се чудиш дали не халюцинираш. Вече няколко пъти смени пъпките по тялото. Дори имаше момент на пълно изчистване и отново след това се опъпчи целия  ooooh!
За подаръците - девер ми вече купи лаптоп на малкия. Ние пък му взехме една детска ютия, защото постоянно взима моята, но свеки я плати нея, че не знаех какво да поръчвам вече. А от нас все още не знам какво ще е. Тази вечер гледахме разни детски магазини в Скай, че поне идеи да съберем. Но от едно от магазинчетата излезнахме на бегом. Оказа се, че покрай детските играчки си имат терариум хората. Гледат си разни гущери и тарантули  #Cussing out Може ли такова нещо?! Все пак е детски магазин. А ако някое дете мине покрай терариума и без да иска го блъсне и счупи  #Cussing out Направо нямам думи (т.е. думи имам, но ме е срам да ги кажа пред хората Mr. Green).
Хайде стига толкова от мен, че надали някой ще ме чете...
Болните дребосъчета да оздравяват скоро  Hug

# 33
  • София
Не съм искала да стряскам никого относно партито Peace
Извинявам се, аз напоследък съм си доста объркана.  Crazy Обърках дните, сори.  Flutter Hug

# 34
Следдипломна квалификация- съдебно счетоводни експертизи .

Украсих елхата, утре мисля да продължавам с украсяването. Естествено не се разминахме без счупено, ама...да сме живи и здрави, почвам да свиквам Laughing.
Много обичам ОС, телефонът ми звъни с "California"  на Phantom planet. Но четвъртият последн сезон ме натъжава. Така или иначе, Уинкс, ако почнеш от първи има доста време до "тъжните" серии.

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 23:47 от Рокси

# 35
  • USA
Рокси, интересно звучи. Сигурно вече има доста работа за такива специалисти в България по разледване къде са отишли парите на Евро съюза. Wink
Наистина, ще взема да го гледам. На мен ми е интересно, защото ОС (квартала) ми е много наблизо, пък и обичам тийнейджърски драми с хубави актьори.

Рени, към боровинките ли е алергията или не се знае? Те по принцип са слаб алерген. Много неприятно. Аз наскоро разбрах, че Кристиан е захранен с ягоди от майките на площадката.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 01:44 от Winx

# 36
OC и ние го гледахме редовно, но по едно време много започнаха да си го измислят и се разочаровах. Сашо ми казваше, че съм проклета като Джули  hahaha Като я гледал и все едно мен виждал  bowuu
И в нас има жертви от коледната украса.  Mr. Green За момента оставих само лампички и малкия като се загледа и забравя да си затвори устата  Heart Eyes
Днес /вчера де/ една позната ми разказва как ходели с нейното детенце /2 год/ на Витоша да търсят сняг и да се пързалят и на мен така ми се ходиии. Сега врънкам Сашо да отидем, само не знам малкия колко ще издържи и дали няма да се наложи да го носим на ръце само  newsm78 Хиляда неща ми се правят и само се каня и нищо на лице. Много ме е яд на мене си. По този повод станах посреднощите да свърша на спокойствие някои неща които си бях планирала  Whistling

# 37
  • Canada
Хиляда неща ми се правят и само се каня и нищо на лице. Много ме е яд на мене си. По този повод станах посреднощите да свърша на спокойствие някои неща които си бях планирала  Whistling
По схемата за нощите вече ходя лакирана (че ноктите ми бяха в дъъълга почивка Wink)  и чета повече страници на ден от книгата си. Simple Smile

# 38
  • Асеновград
Добро утро ,
кафе не мога да ви сложа , простете за което  Embarassed.
Тедо е на ясли , голям рев хвърли и тропаше по вратата да го пуснат да излезе.Сега ми е гадно и се чудя дали аз си въобразявам , или лелките там гледат , ако може , да се оттърват от него.Казаха днес пак 2 часа да стои , ако я караме така и до пролетта няма да се адаптира.3 дена по 2 часа и после болен , после пак от начало.Понеже яслата е на първия етаж го видяхме от вънка през прозореца , стоеше си до вратата сам и си плачеше , никой не отиде да се опита да му ангажира вниманието с нещо и да го разсее.Той верно , че като реве е дръпнат , ама ... знам ли.Така , оплаках се , няма повече да ви занимавам.
Донси , яд ме е на тия лели , че бягат от отговорност.Аз мисля , че е нормално Кико да се сбори с някое дете и да се надраскат , докато някой ги види , ама защо трябва да те правят на балама - сам се бил одраскал.
ОС го изгледах целия , и 4-те сезона , докато бях бременна.Зимата не ми се излизаше , ставаше ми лошо в задимените помещения и Гошо излизаше сам , а аз си обличах пижамата , пусках няколко серии и нагъвах нещо.

# 39
  • sf
ПЛьос
Изпратих домочадието кой където има работа и съм почивка/след оправянето на кочината,де/

И аз туй се ядосвам за яслата- да ми бяха казали " сби си, надраскаха го"- разбирам, случва се. ама на лъготене ми прилича тва,че сам се е одраскал. Както й да е- свеки днес ще ги разпита, да ги видя на нея какво ще й кажат.
Тя едната учителка е много добра и разговорлива, ама вчера беше другата- тя е малко дръпната, хич не е общителна и създава лошо впечатление. Абе хора всякаки.

Изчезвам,че искам днес да си довърша гоблена и после ще показвам  Mr. Green

# 40
  • USA
Били, като тръгнат по цял ден е по-лесно. За няколко часа си е наистина мъчение. Непрекъснато чака и първо реве като го оставиш, тъкмо се успокои и после реве като ги взимаш, че са се е сетил, че си ги оставила. Кажи им, че не можеш толкова дълго да го даваш за по 2 часа и искаш да е на половин или цял ден. То е ясно, че на лелките им е по-лесно с по-малко деца, но не е техен избора. Оплаквай се на воля, ние затова сме тук. Simple Smile
Лека нощ от мен.

# 41
  • София
И аз туй се ядосвам за яслата- да ми бяха казали " сби си, надраскаха го"- разбирам, случва се. ама на лъготене ми прилича тва,че сам се е одраскал. Както й да е- свеки днес ще ги разпита, да ги видя на нея какво ще й кажат.
хм абе той за одраскване може сам, ама синката откъде е? коки също веднъж беше с червена бузка и се оказа че са се посбутали с едно другарче, но оттогава не е имало нищо де.
той си има сополи доволно но не са зелени поне. а му растат отново 2 зъба и не знам вече от какво е. едната сестра упорито настоява че от зъби сополи ен може да има и аз упорито се правя че не я чувам Rolling Eyes
втори ден на бач- до момента добре. обаче днес сутринта ходих пеша от подуене до цум до метрото, защото нямаше трамвай (така се и прибрах снощи) и стигнах за рекордни времена от 8.35- 9.01 бях на бач Twisted Evil

# 42
Ох, Били, мъчо ми стана за Тедо, ама наистина с тия два часа не може да свикне детенце  Heart Eyes
Ели, поздрави на моите хора, а на теб  Hug впрочем това за сополите от зъби го обсъждахме. Според една моя приятелка, която е стоматолог, може да се засили секретирането при зъбеникнене, но секретът е прозрачен и в малко количество (изрази се "вадичка от нослето", до няколко пъти на ден), когато става въпрос за сополи, не може да са от зъби  Peace Пробвай да му даваш коризалия, през час по едно хапче, стрито във вода и разреждаш приемът при подобряване на симптомите...нелекуваните сополи доста бели могат да направят  Hug

# 43
  • sf
аз напоследък четох за сребърната вода. Имаше някъде тема в здравния и мисля да пробвам. Малко на чудеса ми бие, ама не пречи да се пробва.

# 44
  • София,
Ох, Били, мъчо ми стана за Тедо, ама наистина с тия два часа не може да свикне детенце  Heart Eyes
Ели, поздрави на моите хора, а на теб  Hug впрочем това за сополите от зъби го обсъждахме. Според една моя приятелка, която е стоматолог, може да се засили секретирането при зъбеникнене, но секретът е прозрачен и в малко количество (изрази се "вадичка от нослето", до няколко пъти на ден), когато става въпрос за сополи, не може да са от зъби  Peace Пробвай да му даваш коризалия, през час по едно хапче, стрито във вода и разреждаш приемът при подобряване на симптомите...нелекуваните сополи доста бели могат да направят  Hug
Да МАриса така е. И аз съм чувала подобни неща, факта с по гъстите сополи и по силното секретиране е от това, че имунитетът силно отслабва и се получава нещо, като леко заболяване.
При нас също никне зъбче и от онези дни имахме точно такава съвсем лека и прозрачна хрема, която обаче за мен си е хрема и аз пак я борих с имуностимуланти и капки и Витамини. Е и какво уж за три дни отшумя, нямаше проблеми, но при нас не се разминава без кашлица, уви, тая нощ пак кашляхме, а и сега понеже през нощта не можа много да спи, ставахме да правим инхалация, за да се поуспокои, и сутринта пак и се доспа, та сега спи и пак покашля.  #Cussing out НАправо вече неиздържам, а сега няма хрема, зъба също не е избил още и е кисела и само иска да я гушкам, това е признак при нея, че не и е добре. Ето на, началото на месеца е и тя пак започва с пристъпите, сега ще откараме така до средата, дано не се наложи само пак да полежим в някоя болница, че вече нямям сили Sick Ох и аз Ви се оплаках, ама ми е много тежко, не мога да гледам как детенцето ми се мъчи,ужасно е и непосилно!

Общи условия

Активация на акаунт