вече наред загрижените му роднини. Все едно не си храня детето, че всеки гледа да му набута по нещо в устата. Сега ще е няколко дни на диета и дано му дойде акъла в малката тиква, че не трябва да отваря устата на всичко подадено 

Може ли такова нещо?! Все пак е детски магазин. А ако някое дете мине покрай терариума и без да иска го блъсне и счупи
Направо нямам думи (т.е. думи имам, но ме е срам да ги кажа пред хората
Обърках дните, сори.
Като я гледал и все едно мен виждал 

Хиляда неща ми се правят и само се каня и нищо на лице. Много ме е яд на мене си. По този повод станах посреднощите да свърша на спокойствие някои неща които си бях планирала

) и чета повече страници на ден от книгата си. 

впрочем това за сополите от зъби го обсъждахме. Според една моя приятелка, която е стоматолог, може да се засили секретирането при зъбеникнене, но секретът е прозрачен и в малко количество (изрази се "вадичка от нослето", до няколко пъти на ден), когато става въпрос за сополи, не може да са от зъби
Пробвай да му даваш коризалия, през час по едно хапче, стрито във вода и разреждаш приемът при подобряване на симптомите...нелекуваните сополи доста бели могат да направят

впрочем това за сополите от зъби го обсъждахме. Според една моя приятелка, която е стоматолог, може да се засили секретирането при зъбеникнене, но секретът е прозрачен и в малко количество (изрази се "вадичка от нослето", до няколко пъти на ден), когато става въпрос за сополи, не може да са от зъби
Пробвай да му даваш коризалия, през час по едно хапче, стрито във вода и разреждаш приемът при подобряване на симптомите...нелекуваните сополи доста бели могат да направят 
НАправо вече неиздържам, а сега няма хрема, зъба също не е избил още и е кисела и само иска да я гушкам, това е признак при нея, че не и е добре. Ето на, началото на месеца е и тя пак започва с пристъпите, сега ще откараме така до средата, дано не се наложи само пак да полежим в някоя болница, че вече нямям сили
Ох и аз Ви се оплаках, ама ми е много тежко, не мога да гледам как детенцето ми се мъчи,ужасно е и непосилно! Препоръчани теми