Отговори
# 150
azvasi, лека бременност ти желая !!!   Предлагам следващата тема да е на тази вълна. Съгласни ли сте ???

newsm10

# 151
  • Временно
Здравейте мамчета!
Включвам се само да кажа, че и в априлките има бременна мама! EFP
Болните да се оправят бъъързичко!
Приятна вечер на всички!

azvasi,честито!!!Лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебе!!! Hug

В тази връзка едно предложение за заглавие на следващата тема: И в априлската дружина бременна мама вече има

# 152
azvasi честито Hug Hug Hug ,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност

# 153
Азваси честито мила! Пожелавам ти лека и красива бременности и едно бебенце за чудо и приказ накрая   bouquet

Голди и аз имам един парфюм Нина Ричи (подарък от майка ми) - Premier Jour

# 154
  • Бургас
Аквдарелче, същият е Peace Страхотен парфюм е за мене Blush

# 155
  • Разпиляна във въображението
Azvasi честита бременност и едно малко здраво бебче!

# 156
AZVASI -   bouquet  bouquet  bouquet
STRAHOOOTNA NOVINA!!! BADI MNOGO STASTLIVA!!!

P.S. Nqmam internet ot 2 sedmici #2gunfire...pi6a ot 4uzhd PC - bez kirilica...ne sam vi i 4ela...dano vsi4ko e OK s vas!!! Celuvki!

# 157
И аз съм навитак следващата тема да е спешъл за нашата бременна мама Grinning eva_merry предполежието ти ми харесва Peace
Хелънче много ми липсваш Hug аз май съм изтървала защо нямаш комп и кога изобщо ще имаш Rolling Eyes хайде завръщай се в редиците,че без тебе не е същото!

# 158
  • Стара Загора
Здравейте мамчета!
Включвам се само да кажа, че и в априлките има бременна мама! EFP
Болните да се оправят бъъързичко!
Приятна вечер на всички!

azvasi,честито!!!Лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебе!!! Hug

В тази връзка едно предложение за заглавие на следващата тема: И в априлската дружина бременна мама вече има
Peace Още веднъж честито и от мен  bouquet Наистина страхотна новина, искаме да знаем подробности Hug

Дороти, благодарим за комплиментите  bouquet

Реяна, Поли също не се изправя сама, не пълзи и не ходи с проходилката. Е, вече започна да се усеща, че може да се попридвижва малко с нея, но прави само по няколко крачки, на близко разстояние, предпочита да си виси вътре и да се занимава с играчките. На нас силата ни е в стоенето по корем - може да си откара така с часове, придвижва се с превъртане и въртене около себе си. Прави някакви опити, не мога да ги нарека за пълзене, но само назад Sick Аз не мисля обаче, че има някакъв проблем Peace

А сега и аз да се оплача Cry Тъкмо си мислех, че вече почти сме се отучили от нощното ядене и от две-три нощи то се завърна с пълна сила. Буди се по сто пъти на вечер Tired, сигурно ще е заради зъба, ама странното е, че това стана след като изби, а не преди това newsm78

И другото за бибероните, мислите ли, че може да има проблем при положение, че Поли не го смуче, а само го дъвче. Ползваме ги като гризалки за чесане, имаме на Авент и на Нук, ама тя редовно ги обръща и на обратно newsm78

За Premier Jour - и аз го обожавам, страхотен е. Другият ми любим е Trusardi - Inside

Аййййй, далгичко стана, спирам...

# 159
Азваси честито мила! Пожелавам ти лека и красива бременности и едно бебенце за чудо и приказ накрая   bouquet

Голди и аз имам един парфюм Нина Ричи (подарък от майка ми) - Premier Jour

Азвази, страхотна новина!!! Лека и прекрасна бременност! И чудесен подарък през лятото!!! Hug Hug  bouquet

Аквариелче, не е истина и на мен Premier Jour ми е един от любимите парфюми!!! Grinning Heart Eyes Hug Също така и Femme на Hugo Boss! bowuu

# 160
Азваси,честито! Страшно се радвам и се възхищавам на смелостта ти! Пожелавам ти много лека бременност и  едно прекрасно бебче догодина!(пак се просълзих)!
Много благодаря на всички ви за успокоенията,ама аз съм си дива параноя! Надявам се след прегледа да се успокоя и ще докладвам! Чувала съм много добри отзиви за този Драганов! Praynig
Харесах столче за кола-малко скъпичко ми идва,ама пък екстрите са страхотни! Ето го и него
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 9/products_id/372

# 161
Хелоууууу.....няма начин, следващата тема ще е за azvasi Peace. Ева-мери, заглавието е много хубаво!
 Аз пък сутринта ако знаете с каква песен се събудих....ама какво ви говоря, ще вия пусна, ама да не се смеете много: Neda Ukraden - Sumi Sumi Javore (1987)
 Ма Сисе ма боже, тоз от снимката същия кат предния, саде позата му различна (ох, че ми липсва оная иконка от скайпа дет се хили с ръка на устата....сетих се за Хикси с тез икони.....). А за шейната - нямаш никви грижи, стягай шефа и кажи кога да прелетя да те взема  Peace!!
 Я ми кажете малко повече за Дуфалак-а-има ли специално за бебета или е все един и същ? Ще пробвам да звънна на педи, но няма гаранция че ще я намеря и затуй питам. Вчера пробвах и настъргана круша да му давам-съвсем малко опита, ама и резултат няма. Натиках му и термометър в дупето, под предлог, че му меря температурата, ама без да искам се заседях малко повече от необходимото, но и това не доведе до никакъв резултат. Та мисля, че нелекарствените методи, които имах ги изчерпах.
 Моят парфюм е http://www.tasperfumes.com.au/assets/132/Christian%20Dior%20Poison.jpg.
 И още един въпрос: тампони или превръзки (вярвам се сещате за какво питам).
  Айде чао

# 162
  • Добрич
Добро утро!

Васе,още един път честито миличка!А сега кажи не си ли мълчах като партизанче GrinningЗа награда искам да ме изведеш на разходка Mr. Green

Ема, и двете Peace

Мусито,няма никакъв проблем-само се почесва детето,без да се пристрастява към цокането Peace

# 163
Честито Васе!!!
Лека и безпроблемна бременност ти желая!!!
И здраво бебче на финала!!!

bigdance2  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 164
Ауу, викам си какво пък се разписаха тези жени, а то какво било...
Азваси,честито и най-леката и безпроблемна бременност ти пожелавам. Присъединявам се към апела за повече информация!

Реяна, никви такива филми повече. Всяко дете е толкова различно, че да не съм чула да си сравняваш Миленка повече. Аспарухю също нито лази, нито се изправя, нито по корем седи. Само в проходилката от време на време се избутва назад. Но пък на краката си е стабилен и иска някой да го държи за да крачи. За сметка на това в приказките няма равен. Ей като се ококори от 8ч докато заспи вечерта само дърдолясва.

Ох, какво щях да пиша...
И аз като Голди имам причина да съм разсеяна. Снощи като ставах да видя бебо защо плаче така изправих с глава касата на вратата, че стената се разтресе. Направо се разревах от болка. Сега още ми е подуто... Айде ще ходя да си слагам някакъв компрес.

Общи условия

Активация на акаунт