Отговори
# 135
здравейте   bouquet
Милена Г радвам се ,че съм помогнала  Hug
 Яна споко и наш Стефко нищо не прави  Peace дупетата им тежат на децата  Peaceщо се отнася до боба и лещата моят съвет е да почакаш  Thinking
тоя пост го пиша има няма 4 часа  Mr. Green та забравих какво исках да кажа  Embarassed Crazy
п.с . да бе на Ели въпроситееее
мием си очите после което ни се нацапа  Mr. Green
още не сме свалили нивото на кошарата защото сме тромави ......ама кога ли ще го заваря на земята  Rolling Eyes трябва да свършим и тая работа
залъгалките и аз не съм взимала по-голяма
парфюмите - Today na AVON имам много от AVON много ми харесват  Peace

# 136
reiana  и Йони не се предвижва с проходилката, не лази, не се изправя и т.н. Единствено на бънджито скача и от както я слагам в него доста й позакрепнаха краката. А за Драганов ако не си ходила се приготви, че е малко странен (то кой не е в днешно време) ама той според мене е малко изперкал. Като бяхме при него обясни на мъжа ми, че мъжете са слабия пол и ако не било осеменяването, щели да са напълно безполезни Joy и ако в парламентите имало само жени, щяло да цари мир и любов, улиците да са чисти абе с две думи просперитет hahaha

По въпросчетата на Емма:
1) Сутрешен тоалет - дупе, ръце, лице или както дойде
2) кошарата е в баба й и нямам идея как я амортизира най-вероятно само за спане, че в останалото време я носи на ръце, като гербава марка й е Confused
3) за бибата - мисля да й я махам, че зъбчетата й растат криви Confused
4) за парфюмите - каквото ми подарят  Laughing за рождения ден и за коледа събирам обикновено 4-5 и им се радвам до другата година  Laughing

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 18:08 от nesinesi

# 137
Здравейте и моят Наско неможе да се изправя,пълзи, обръща, той дори неможе да си държи и главата като го сложа по корем-издържа 2 секунди и това. От няколко дена се движи с проходилката назад и отвреме на време напред. Но сме дебели 9,300 бяхме преди 10 дена-и дупито ни тежи и бузите също.

# 138
Здравейте мамчета!
Включвам се само да кажа, че и в априлките има бременна мама! EFP
Болните да се оправят бъъързичко!
Приятна вечер на всички!

# 139
  • София
Здравейте мамчета!
Болните да се оправят бъъързичко!
Приятна вечер на всички!

Ех, че хубавоооооо !!!! smile3521 smile3501

Честито, мила! Лека бременност ти желая !

Хем се радвам за теб, хем ти завиждам... Ама аз съм сложила точката вече, че иначе...на цигания бие малко  hahaha

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 19:49 от ВаняМ

# 140
  • In someone's dreams
reiana днес от детската кухня имаше за основно зеле с ориз и пилешко месо. Но зелето беше преобладаващо. Звъннах на нашата педиатърка да я питам може ли бебо да го яде и тя каза, че зеле, фасул, леща, свинско месо /вкл. кайма/ - най-рано след 10-я месец.

Честито на мама azvasi!!! Безпроблемна бременност ти пожелавам !!!

# 141
  • Бургас
Азваси, честито  bouquet  bouquet  bouquet
По въпросите:
сутрин мием дупе и лице Peace така цял ден през 3-3,5 часа
Любимите ми парфюми са Жадор на Диор, Л есенсе фем на Бос и този, който Акварелчето е споменала. Имам и един на Нина Ричи, който обожавам и си пазя само за специални случаи; подарък от шефа ми е за миналия ми рд и много си го харесвам Blush
Благодаря на всички за пожеланията изкарахме страхотен празник до 3 часа тази сутрин и Дима естествено се събуди в 4 гладна, нещо си върна нощното хранене, пък познайте как дремуцах над шишето Tired
Сигурно звуча неадекватно, но днес ближа рани, доста се опихме снощи с вино и любов Crazy
Утре повече Hug

# 142
Здравейте мамчета!
  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51
 Браво, честито. Завиждам ти за куража. Успех и пиши редовно! Планирано ли беше или как? Аз кат някоя как'Сийка......
 ВаняМ.........?????????

# 143
Ех, че хубава новина! Аzvasi  повлече крак - коя ще е следващата smile3506 (Азваси, нали себе си имаш предвид? или прикриваш някоя друга мама?)

Желая ти прекрасни 9 месеца и после бебе като слънце! Чакаме подробности - и си сложи лентичка, за да те следим изкъсо!

Аз дадох свинско месо вече, понеже Ема от заешкото се продриска и за разнообразие на пуешкото и телешкото. С пилето виж може да почакам, че тези хормони...А, давам и риба вече няколко пъти.

Реянка, честита придобивка! Да си я караш с кеф ! Лека и безаварийна!
Ще те бия вече  - престани да тормозиш детето! Нищо му няма - проблема е в главата на майка му!

ВаняМ, къде се изгуби?

Ехоооо, има ли кандидати за среща? Дотук се броим на пръстите на едната ръка...Айде да не посочвам!

# 144
  • In someone's dreams
Аз аз аз съм за срещата, ама за петък 12 декември. Ей на крака ще ви дойда чак в София  newsm68 . Този път няма да съм аз шофьор, така че където кажете - ще дойдем  Mr. Green Lassi  Hug

# 145
Аzvasi    bouquet ехххххх, че хубава новина  bouquet

за срещата и нас с Йони ни  бройте, само ние можем след 6ти, че ще мръднем до Банско за 2 дена

# 146
azvasi браво на теб HugРазкажи наистина малко повече,планирахте ли го,в коя седмица си,кога ти е термина,как се чувтсваш и т.н Grinning
Емаааааа тоя пич определено ме кефи повече от другия Grinning
-сутришния тоалет е : миене на лицето,ръцете и цапотене с кремче специално за бяла кожа Wink
-нямам такава сгъваема кошара,но на неговото легло решетката е много отдавана свалена PeaceПоказвала съм ви клипове Peace
-залъгалка не ползваме Peace
-аз рядко си купувам едни и същи парфюми,обичам да ги сменям според сезона и настроението ми този съм го имала 2-3 пъти Touch of pink-Lacoste...харедвам много и Magnetism-Eskada, Hot couture-Givenchy, Absolu-Valentino, Incanto dream-S.Ferragamо , Pure purle-Hugo Boss
Ся се чудя дали Даниел не е с толкова яки крака заради това,че го слагах толкова много на бънджито Thinkingама той си искаше да подскача и да ви се оплача сега като излезем на разходки шефа реве и иска да го пускам да пълзи и да се изправя по пейките и ръцете не признава вече ooooh!Един въпрос от мен:Мислили ли сте дали ще купувате такива каишки за прохождане? Сега навън като сме го държа я за качулката я за някъде другаде,но си е неудобно!
Днес ходих на балет /да гледам/много добре ми се отрази и определено по често ще се повтарят тези мои излизания Grinning

Бройте ме и мен за срещата,надявам се в шейната на Ема да има място и за мен Grinning

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 21:53 от sisee

# 147
azvasi, ех че хубава новина! Честито! Лека и безпроблемна бременост.
Разкажи ни повече  Simple Smile

# 148
azvasi, лека бременност ти желая !!!   Предлагам следващата тема да е на тази вълна. Съгласни ли сте ???

# 149
  • Бургас
azvasi, лека бременност ти желая !!!   Предлагам следващата тема да е на тази вълна. Съгласни ли сте ???
Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт