Отговори
# 75
Здравейте, отдавна не съм писала. Ава е вече като торпедо и не ми оставя много време, освен това започнах да поработвам по мъничко за страничен хонорар и имам все по-малко време.
Ние сме добре. Ава е все по-подвижна, вече нон стоп иска да ходи за ръце, станала е голямо шило, но и на мен така ми е по-забавно Grinning

Захранването ни върви добре, но не бързам. Преди 2 дни почнахме на закуска кашичка (безглутенова и безмлечна), на обяд все още яде само зеленчуково пюре, а следобед - плодово.

За рекламата на Алфа банк - добре сте разконспирирали Петар newsm10 Точно той е, а аз - представете си - още не съм я гледала Sad Тече и една на АЦЦ с него, вкъщи го бъзикаме, че е звезда newsm62

Аз съм на тема ясли и само за това чета, защото за жалост ми се налага да пусна Ава от април Sad Тъжно ми е, но няма начин.

Надявам се всички болни да оздравяват бързо, че на Коледа не може болен Hug

Голди, честита годишнина Heart Eyes

Ето и една снимка, да не ни забравите Wink

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 13:40 от vercho

# 76
Vercho, толкова се радвам, че си отново сред нас!!! Hug

Ivane коледната треска здраво те е хванала, а?  Grinning

ахам, ми то при такава липса на какъвто и да е социален живот все нанякъде трябва да избие Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 14:23 от Ivane

# 77
здравейте.аз от сутринта хвърча по задачи-социални,общини,педиатри-ми така ще е докато вляза в час.Оливия обикаля с проходилката из нас и къса на баба си цветята Mr. Greenзаписани сме на кухня-утре ще е за първи път да яде.определено се отказа от сутрешното мляко-става в 7ч и в 8ч яде попара.хайде до после.  bouquet

# 78
Здравейте и от нас!Дълго време не съм писала.Та днес да се разпиша.

Всички болнички дечица да се оправят по-скоро Praynig Praynig за да се видят усмивките на техните майчици.

При нас има развитие.От понеделник тръгваме на рехабилитация и се надявам в най-скоро време и наш Иван да започне да използва крачетата си Sad Sad Първите сеанси ще продължат 10 дни  и тогава ще ви уведомя ако има подобрение/дано да има newsm17 newsm17/
Нямам много настроение за писане,но винаги ви чета.

Честито на всички,които днес празнуват  bouquet  bouquet

# 79
Здравейте и от нас! Не е задължителнод а ме четете, защото просто искам да си го излея някъде:

Ние снощи изкарахме една кошмарна вечер  Cry  Габи уж през деня нямаше Т, но вечерта я унесе към 20:30 и като се събуди цялата гореше. Имаше 39гр. Сложихме и веднага свещичка Ефералган, но не помогна. Съблякохме я чисто гола и почнахме да я налагаме с мокри кърпи, тя милата се изплаши и почна да плачка и да трепери, и аз със нея. Добре че Васко не сдаде и той багажа, но не мога да я слушам как плаче бе хора, ужасно ееее  Cry  Температурата почна да се повишава и извикахме педи от Торакс, (първо ни дадоха консултация по телефона и после се обадихме за педи), човекът дойде много скоро в 23:30. Прегледа я, каза че има леко зачервено гърло, гърдичките чисти- потвърди че е вирус  Tired  Дадохме и Нурофен и температурата след 1 час някъде падна под 38 и така беше през цялата вечер. топла, но не гореща. На сутринта уж и нямаше нищо, но веднага след като се събуди вдигна пак  38 и аз вече изтрещях и звъннах на нашето педи и тя предписа АБ- Цефзил по 2мл на 12 часа, четох в нета за него, подходящ е за деца над 6 месеца, ужасно е сладък и мирише на дъвка  Peace Одеве и го дадох и после заспа, сега няма Т. Иначе е весела- смее се, говори, изправя се  ooooh!  А най ми се скъса сърцето, снощи като имаше високата Т, преди да я налагаме с кърпи, се смееше през цялото време, а очичките и бяха поддути и червени и направо ми идеше да се метна през терасата. Педито от Торакс каза че било нормално да сме шашнати (след като видя червените ми очи ) след като ни е първо дете и първо разболяване. После майка ме успокои че аз на 4 месеца съм била 3 дена с  40 гр (това може би обеснява " леките" ми отколонения  Mr. Green). Паезете си децата, педито каза да ограничим контактите и гоститата до февруари месец, ако можем. леле че дълго стана- сори ама просто исках да си го излея на някой. Благодаря ви   bouquet

Нас за срещата ако е тази седмица не ни бройте, ние ще сме на АБ още 5 дена и никакво излизане  Tired
За снимчиците ще се опитам като оздравее Габка да я снимам и да кача снимка. Бис благодаря ти че пак се наемаш с трудната задачка  Hug
Хич не ми е до украси и до нищо в момента  Sad

Пете и ти си имала кошмарна вечер, дано не се повтори. Да нацелуваш Сашето много от нас!  Hug  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моля се всички дечица да оздравяват вече, защото е просто непоносимо да си гледаш детенцето болно  Sad Cry

# 80
  • Добрич
Добър ден!

Ей,ама ужасно е това бе Акварелче,бързо оздравяване ви пожелаваме с Борко Hug Hug Hug

Пете,дано не се случват пак такива ужасии... Hug

# 81
Акварел, ужасна нощ сте имали - дано не се повтаря!

Vercho, радвам се, че се разписа. Имаш ли някакъв вариант за нашия квартал или наблизо? Че и мен ме вълнува този въпрос.
На снимката сте мноооого сладки!

Alokazia - хората са казали за тези болежки - " От това не се умира, ама ще се мъчиш". Съчувствам ти и напълно знам как се чувстваш, защото аз имам дископатия от години и много си патя. Един съвет - това с хапчета само не минава - ако можеш направи си един курс с инжекции, и тогава през устата за довършителна терапия. То най-добре е и да осигуриш покой на крака известно време, ама как да стане? Дано бързо отминава.

# 82
Здравейте и ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Акварел, не се притеснявай толкова, мила. За малките деца е нормално да вдигат висока температура. Това означава, че организмът им се бори с вируса или инфекцията. Аз не мога да разбера щом е вирус, защо аджеба докторът ви е изписам антибиотик. Той лекува само бактериални инфекции. А вирусите са толкова просто устроени, че АБ не може да се закачи за тях и да ги умори. Вярно, ще свали температурата и ще наруши бактериалната флора в стомахчето на Габка. Не съм лекар, но аз бих изчакала, преди да дам веднага АБ. Лекарите да кажат. Ласи?Хелън?
За навън и аз я проверявам по нослето. А и тя почва да киха, ако и е студено.
Тази неделя украсихме по настояване на каката. Аз исках да поотложа във времето, че Кристи снощи отишла до елхата и необезпокоявано си взела гирлянда и я увила около себе си. Grinning
Хайде, оздравявайте и подсилвайте имунитета на малките, че идват най-хубавите празници! Утре ще кача снимки.

# 83
Привет от нас с Лили!
Хайде болните да оздравяват, че идват празниците! Ние утре след обед заминаваме за "Цигов чарк" до неделята.
За навън и аз проверявам по нослето и вратлето.

Включете ме и мен в отбора с дископатията. Последно се схванах като бях бременна в 7-8 месец. Момичета, хем ми беше смешно, хем ми се ревеше, абе само за снимка бях - с корема и приведена на две, не мога да стана, мъжо ми обуваше чорапите и ми помагаше да се облека, идваше ми да лазя, не можех да ходя Laughing, абе трагикомедия...

Като гледам колко болнички деца има май ще се откажа да пускам батко Васко на градината! Мамите с две деца - има ли някоя като мене, която си гледа и двете/трите/ в къщи????

# 84
Здравейте и от нас с Наско. Днес не искаше да яде яденето от кухнята и за обяд изяде един банан.Ходихме на разходка и се прибрахме и тъкмо се нахрани с кисела от кухнята. Но да ви се оплача въобще не спи днес е станал от 7 и до сега е спал само 25 мин. , а тази нощ сме ставали 10 пъти, нощно време много плаче.Дали ще е от зъбите? Но има и нещо радостно вече се движим с паяка и напред, досега беше само назад. Grinning

И ние като излизаме му проверявам нослето и ръчичките.
И тук в павликени има много деца с вируси-преобладаваща е гнойната ангина.

# 85
  • Някъде на път....
Привет от нас с Лили!
Хайде болните да оздравяват, че идват празниците! Ние утре след обед заминаваме за "Цигов чарк" до неделята.
За навън и аз проверявам по нослето и вратлето.

..................
Като гледам колко болнички деца има май ще се откажа да пускам батко Васко на градината! Мамите с две деца - има ли някоя като мене, която си гледа и двете/трите/ в къщи????

Цигов чарк, а? По моя край ще ходите!  Hug     Страхотно е там! Как ми се иска и ние да отидем.......ама няма кога, половинката все работи.....
Иначе Петър уж ходи на градина, ама и доста време си е в къщи, ето сега 10 дни пак не ходи заради зачервено гърло.....
Ето ги и моите слънца:

# 86
  • Бургас
Мирка, съчувствам ти за тежката нощ, която сте имали... Знам какво е и се моля да не се повтаря... Пращаме целувки на Габка и по-бързо да се излекува  Heart Eyes

Благодарности на Емма за красивата предколедна тема!   bouquet

Предварително благодаря и на Алоказия за красивите колажи!   bouquet

Надявам се всичко болни /и деца, и мами/ по-бързо да се излекуват и всички да посрещнем една красива и невероятна Коледа!  Heart Eyes

# 87

Сашко ходи на детска  Peace не мисля да го спирам все пак имунитет трябва да добият тея деца от някъде  Peace по-този повод не съм съгласна с лекарката на Мирка за ограничаването на срещите с хора  Naughty то иначе трябва в изолатор да се гледат децата  Thinking днес Сашко беше добре ако и нощеска е ОК утре е на детска ...има да репетира за коледното тържество  Peace

# 88
Здравейте , момичета !!

И аз отдавна не съм писала , но сега имам нужда от вас. От банката , където работя ни организират профилактични прегледи и днес се наканих да отида. При прегледа при гинеколог ( Д-р Врагалева - някои я познават ) ми откриват кисти на шийката на матката. Тя ми каза ,че като излязат резултатите от цитонамазката , да отида да ми направи колоскопия ( не знам дали така се пиша ).Та въпроса ми е - на някой правено ли му е такова нещо и в какво се състои ????  Досега четох в нета , че било с пълна упойка , много боляло и т.н.    Моля , ако някой е знае нещо да ми пише ( може и на лични ) , че нищо ме стегна шапката.  благодаря , че ме изчетохте. По-късно и аз ще ви чета и ще се включа по обсъжданите теми.

# 89
  • Добрич
 milenag ,може би имаш впредвид колпоскопия.Във влагалището се вкарва едно минимикроскопче и всичко се оглежда.Не е въобще болезнено и се прави без упойка PeaceСпокойно,не си вкарвай разни ужаси в главата. Hug Hug HugПиши как си.

Общи условия

Активация на акаунт