Отговори
# 60
  98 Degrees - This Gift
Ние нали в събота бяхме при свекитата и Самуил за да ми направи сечено-баш тогава се разплямпа и не щеш ли, точно "дя дя" трябваше да повтаря. И свеки саде туй чака и веднага "Оууууу, каза дядо, браво на мойто момче...." и какви ли не още ги нарЕди. Как ли па няма да каже дядо, при положение, че го вижда веднъж на 2-3 месеца за по ден, два. Аааамаха. Всеки си го тълкува както си иска. Че и ни осведомиха, че щом първата му дума била "мъжка" , значи и второто дете щяло да е момче. Та тъй де.
 Аз искам да ви помоля тъй като почти всички сте със стаж в захранването-кажете как се справяте със запека, че мой Самуил уж от едва 2 седмици му вкарвам твърдата храна и то не повече от 30-40 гр на ден, а от една седмица се е спекъл.......и сини сливи му давах и круши, вчера малко кайсии (днес ще му дам повече), ама резултат-йок. А как смърди само........като ви слушах вие дето казвахте, че много миришело, все не ми се вярваше, ама сега.......гадост и зараза и хиляди нечистотии......
  а по раходки-много често му е студен носа, и аз все се каня да питам това дали още е показател, ама.......ама от как му купих яке (сраммммм) май са по-добре нещата (и после се чудя що е болно туй дете).
 Честити месечинки на София и Самуил!!!
 На първа страница под колажа съм турила линк, дето Алоказиа ще ни направи нов колаж, тъй че веднамагически да пускате снимков матриал там....айде марш!!!!
 П:С: Аз дорде се наканя и картинки турили и песни пуснали....ама няма да ги трия я.....

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 08:49 от Анонимен

# 61
Добро утроооооооооооо
 благодарско за кафето,пикчърите и песничките   bouquet  bouquet  bouquet
 Аз да ви кажа съм направила един нов албум в APRILKI2008- Коледни снимки и много моля всеки ,който си е окрасил вкъщи да слага там снимки моменталически ,че да вкараме  и малко пърсанъл коледно настроение у темите ни,идеята беше ако има такива ,който не си спомнят е който пръв влезе сутрин отива там и фаща една снимка за ушите и я тура тук.ИИИИИ не забравяйте да ги надписвате,та да знаем днес у кой сме на гости-става ли ,а?
Хайде чаооооооооооооо  bouquet

# 62
УУУУ, то пък си гениална! (Дидимора smile3525) Много хубава идея! Аз ще украсявам събота, тогаз ще пусна и снимки!

Апел към Софийските мами!
Реяна беше предложила една предколедна среща - има ли навити? Айде да се организираме! Гледам, че мартенките, февруарките и пр си организират и коледни празненства за дечицата, ние далеч не сме толкова организирани, ама поне една срещичка да спретнем, а?
Има ли желаещи?

Емма сега с тоя колаж ми отвори работа да ходя да фотам чавето! Снощи съм и изсушила косата малко ала Мунчо селския идиот и не е много за пред хора, та може утре да имаме фотосесия. А дедлайна докога е?

# 63
Ми като нема кой да пише ше пиша пак аз .Ласси  newsm03 има  -аз съм навитак,само казвате къде и кога и аз ше помисля дали и как да дойда.Може ей сега в събота или неделя,а ?кво ще кажете,има време да се организираме,майките с повече дечица и те ще са по слОбодни. и пак в некой мол та да има покрив над нас ,да не ни отвее дедо Мраз.(ей то пък и с рима се получи,м.. му)

# 64
  ОООООО Ласи, свърши вече-който пуснал-пуснал снимка. Догодина пак......шегичка. Биска ще каже, ама щом ще е за Коледа - няколко дни преди празника трябва да пивършим, че да е готов.....предполагам. Тя ще каже като се включи по-късно.
  Бройте ме и мене за софийската среща, паля шейната с елените и за има-няма час сме при вас....

# 65
  • Бургас
Страхотна тема   bouquet
Ей, много неприятни новини прочетох Sad Дано всичко се оправя бързо и всички болни бебчовци да оздравяват Praynig
Аз да почерпя, че имаме годишнина от сватбата Sunglasses

Дима зъби няма, но пък пропълзя, а аз си мислех, че направо ще тръгне Crazy
Хубав ден на всички, отивам да слагам снимки за новия колаж Heart Eyes

# 66
Навитак съм и аз за среща.  Peace И двете деца ще взема, само дано сме здрави!

Дидимора, прескрасна идея, аз набързо сложих вече снимка, така че заповядайте у нас. Засега е само тава, но ме сърбят ръцете да поизрежа малко от снежинките на Ласи.

Емма, да не те разочаровам, но при нас приказката излезе вярна. Жени каза първо "та-та" и хоп сега има братче. Grinning

Проверявам и аз нослето, но при Калоян този номер не работи. И да му е добре навъм пак му е студен носа. Разбирам че му е студено като започне да мрънка.

neli84 , стискам ви палци! И бъди позитивно настроена!!!

Ценителката, добре че си го изляла пред нас, дано ти олекне малко!

Goldie, честита годишнина! И честито пропълзяване!

# 67
Голди, честита годишнина! От любов и здраве да не се отървете!

Верно, като няма кой - пак аз да се изкажа - то в събота и неделя по моловете е ад под небето. Надали ще намерим къде да се ецнем толкоз народ с количики. А и шейна с елени ще трябва да паркираме  Laughing
През седмицата май е по-възможна мисия newsm78
Да кажат и другите кандидати, аз ще дойда когато се реши - само на 11.12.2008 не мога, че ще ходя да си защитавам дипломната работа (нали карам второ висше Joy), ама дори и тогава ще гледам да сколасам ако мога.

ПП Не ме търсете сега - отивам у Ivane на гости - после ще одумаме как е у тях Laughing

# 68
  • Варна
Добър ден!!! Hug Hug Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на днешните бебоци!  bouquet  bouquet  bouquet

Ласи, благодаря че си сетила за мен, с вчерашните изрази за космодиска. Не съм се загубила, чета ви най-редовно, но нямам никакво настроение да пиша покрай моите болежки. Няма минаване и това е - имаше подобрение първите 2-3 дни от новите хапчета, а от вчера едвам стъпва на крака си... Вече съм  #Cussing out и направо ми се  Cry Нямам желание и да искам нищо не мога да свърша... направо не го пожелавам на никой.  Cry Sad Confused
Емма, и нашата първа дума е ба-ба-ба, въпреки че баби няма тук. И на мен майка ми каза, че щом първата е баба /демек женска/ другото ще е момиче. Я, мамите с по две бебчета да се отчетат веднага вярно ли е това твърдение или е "бабини деветини"
Коледа ще я караме най-вероятно при свекитата и нашите, но ще тръгнем само ако е хубаво времето. В къщи още не сме украсили, но идната събода и неделя това е на дневен ред.
Нели84, бъди позитивно настроена и всичко ще е наред. Стискам палци Praynig Praynig Praynig
Всички болнички деца и мами бързо да се оправят, за да посрещнат в отлично настроение и здраве коледните празници.

За студеното - аз също проверявам нослето и ръчичите.
Ний също сме от беззъбите, вече пълзим както си трябва и се изправяме, стига да има за какво да се хванем.
А относно режимите на хранене да питам: Не трябва ли поне до годинка деня да започва и завършва с мляко??? и във повечето хранения да има мляко??? Поне така четох някъде, но днес понеже се събуди късно Малвина ядохме директно попара в 9ч.
Голди, честита годишнина и още стотина такива да празнувате  bouquet  bouquet  bouquet
ЗА КОЛАЖА - ами колкото по-бързо действате с качването, толкова по-добре. Ще имам време да го изпипам по-хубаво без да будувам нощем  Laughing Laughing Laughing Най-късно до към 20 декември. Иначе ако не стане за Коледа, ще стане за Нова година и ще почнем новата година с нов колаж. Не е задължително да е за коледа - от вас зависи.
И да ПОДЧЕРТАЯ - снимките да са в близък план, в анфас и надписани. !!!

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 10:29 от Alokazia

# 69
Привет.
Хуууубаво кафе,хууубави картинки, хууубави песньовки  Wink  bouquet bowuu
За укараса в къщи-май няма да правя такава тази година (а така обичаааам) понеже нали от 23-ти дек. до 6-ти януари сме в Палма при свекитата и така и така няма да мога да й се радвам (на украсата) баш по празниците...
С удоволствия бих дошла на Коледна срещичка-стига да не съм възпрепятствана,разбира се  Hug Peace
Иване, мноого хубаво и уютно у вас бее   coolcool
Голди,честита годишнина-все така щастливи да бъдете  Party
Отивам да избера снимка за колажа....

# 70
Здравейте и от нас.
Включвам се да кажа ,че при нас с това поверие не е вярно.На каката първата дума беше баба,а второто е с пишка Laughing
И нещо да питам.Има ли на някоя фирма безмлечни бисквитки?
Оооооо щях да забравя и ние вече сме със зъбче Hug

# 71
  • Пловдив
Хилоу в този мъгляв и студен ден  Laughing
Ема, пробвала ли си тиква? При моите дребоси действа безотказно Peace
КРИСИ, има, на Победа и на Нестле (житен дар) обикновените единият вид са безмлечни и безмаслени  Peace

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 12:08 от jul

# 72
  • Варна
Ха здрасти

Леле докато се запиша в новата тема, тя станала 5 страници, ми не смогвам да се доредя и това си е. Не съм чело подробно всичко, но

Нели84 Дано да е минор  Praynig  Praynig  Praynig Непременно пиши какво става с вас  Hug   Hug  Hug

cenitelkata прегръдки и целувки за малкия Сашко. Днес как е?

за първите думи не си спомням за Ники, но Ели първо каза "баба", пък второто е момче. А бай дъ уей, Ники беше рожденник в неделя и затуй хич нямах време за форума да почерпя. Нищо, ще черпя на именния ден.  Heart Eyes

Ivane коледната треска здраво те е хванала, а?  Grinning

tanzen На големите съм давала Коластра (ама колактив ли беше точно, забравих) - много съм доволна от продуктите на Аквасорс. Но аз Коластрата я давах при опасност от разболяване (например ако в градината има болни деца или при първи симптоми на разболяване). За профилактика в зимния период давах Зелена енергия. Май ще трябва пак да се снабдя, ей много съм несериозна значи

за обличането Невена почти винаги е с хладни ръчички и бузки. Аз проверявам към китките и вратлето. Иначе големите ходят много леко облечени, но пък те се движат - вчера единственото дете по къс ръкав, което играеше в училищния двор след часовете беше познайте на кого - да, точно моето.  bowuu

ако някой следи за озъбването моля да отбележи, че Невена още няма зъбче, а и скоро не се задава.

Ема и аз щях да кажа за тиквата, но jul ме е изпреварила. Невена продължава да пълни памперса по 4 пъти на ден, ако и да яде оризова каша.  Mr. Green

# 73
Добър ден   bouquet
Благодаря на всички за загрижеността днес сме по-добре нощеска не сме имали случки пу пу пу ,но имам странното чувство ,че Стефко го хваща дано да греша  Praynig
малко за нас : зъб нямаме и не очаквам скоро на Сашко излезе на 10 месеца първия и на Стефко го чакам там някъде  Peace не пълзим ,прави не седим ,бърборим,правим боц , и пляскаме  Laughing
сложих снимка за колажа  Peace
на среща и аз бих дошла стига да мога и  да сме здрави най-вече  Rolling Eyes
за първата думичка женска или мъжка ЕСТЕСТВЕНО че е глупост  hahaha Сашко каза първо БА-БА  аз щях да си изям гъзъ от яд  Crazy ама нали виждате имаме си пишка  Joy
айде изчезвайте по-разходки вече има слънце навън  Hug
п.с. Голди да сте много щастливи заедно още дълги години . Много да се разбирате ,помагате и цените !!!  bouquet

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 12:49 от cenitelkata

# 74
Голди   bouquet Heart Eyes Hug да се обичате още най-малко 100 години !
Честити месечинки на София   bouquet и Самуил  Hug
Емма, мерси за труда,който полагаш за нас !
Отивам да слагам снимка на Тея Simple Smile Бисе, мерси предварително !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт