Отговори
# 90
milenag ,може би имаш впредвид колпоскопия.Във влагалището се вкарва едно минимикроскопче и всичко се оглежда.Не е въобще болезнено и се прави без упойка PeaceСпокойно,не си вкарвай разни ужаси в главата. Hug Hug HugПиши как си.

благодаря ти за бързия отговор.

# 91
да се похваля,че моето мъжле вече е в самолета и утре по обед ще си е тука.

# 92
Пете моито педи имаше предвид да ограничаваме срещите с деца, които ходят на дестка градина , защото сега бил бума, точно така се изрази. А иначе ние двете с Габи няма как да не си създадем имунитет, тъй като Васко работи по 10 часа всеки ден с хора от улицата и ни носи най-новите и модерни вирусчета и тем подобни "подаръчета"  hahaha

МиленГ- стискаме палци да мине всичко безболезнено и бързо, после сподели резултатите  Praynig

Благодаря ви на всички момичета които ни пожелахте скорошно оздравяване.

А за АБ-то - нашата по принцип не е любителка на АБ, първо винаги ни изписва нещо хомео или витаминчета, но изглежда 39,5 си е много - при положение че не я свали сигурно 4-5 часа  Sad   Аз и казах че е много изтощена- не можеше да стои седнала (при положение че е откарвала и към час така), бледа е много и са и подпухнали очичките и са червени с огромни тъмни кръгове Sad Аз я виждам че е изтощена много от Т и затова реших да давам АБ.Незнам и аз, не ми се рискува още от първия път да я оставям да се "оправя" сама, пък и туй зачервено гърло ме уплаши  newsm78

# 93
Милена Г аз съм имала киста на влагалището ,различно е от твоето но след операцията не усещах нищо (освен облекчение) спокойно ще видиш ,че всичко ще е наред   Peace Hug
ето от тази тема черпех информация точно за нещата който те вълнуват  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340170.0

# 94
Здравейте мами,
аз днес се хванах и аз да си направя коледни меденки Simple Smile какво да ви кажа..ще кажа само, че нямат нищо общо с онези красивите на снимката, за който ги е видял Simple Smile но пък се омазах до ушите... Laughing
Ивали, дано след тази рехабилитация нещата потръгнат и всичко да е наред Simple Smile
Акварел, тежка нощ сте изкарали, как няма да ревеш, и аз бих била така..важното е сега бързо да се оправяте.
за да се отчета - Дари няма зъби, нито признаци за зъби, нито пълзи, ако не броим избутването назад, но за сметка на това владее невероятни физиономии, толкова изразителни, че незнам да се смея ли, да плача ли, някои са просто уникални-има една със силно набърчен нос, чак бръчки й стават между веждите, и ме гледа дяволито и да види какъв ефект е произвела.. Shocked не мога да я хвана да я снимам, че да видите за кво иде реч, не е истина

# 95
Какво правите бе маймуни???Офф на моя Даниел все по често започнах да му викам :Ей,маймуно мръсна" /в  добрия смисъл/ и трябва да спра,че е много грозно,все пак име си има човека...ама кат ме ядоса Rolling Eyes
Днес ходихме да му правят Манту,в петък пак ни викат в диспансера!Този моя син много дебелокож,досега никога не е усещал иглата и не е ревал на ваксина Grinning От вчера си имаме зъб  newsm47 Много драска и като суче понякога...стиска!
Днес украсих елхата,но много постна ми се вижда украсата и трябва да понакупя някои неща и тогава ще ви я снимам и ще ви я покажа...ма от сега да ви предупредя,че у нас няма да ви хареса Whistling няма да искате да се застоите!

Голди честита ви годишнина!  bouquet
Много болнички има,желая им бързо да се оправят Hug
Емма,alokazia на 18-ти лапетата са се наговорили да се срещат..казаха ли ви?Срещата им била в МЦ Младост около 13 часа Grinning

# 96
# 97
благодаря на всички за загриженоста. Другия месец ще отида на тази .......скопия ( че не и разбрах името ).Ще ви дам отчет после.

Сега имам въпрос за нашите чавета. Моят син откакто щъка в проходилката  е страшно.От няколко дена отваря вратата на фурната.Кажете ми - как сте обезопасили това място , че нещо не ми го побира акъла.Ще кажете - не го пускай там. Да ама не - нашата кухня и хола са едно помещение , а той само там обикаля с проходилката , че в другите стаи  няма място.
Приемам всякакви предложения.

Сисе , последния ти пост що за чудо е - точка за съсредоточаване ли  #Crazy #Crazy   майтап , да не се обидиш.

# 98
Че какво има за обезопасяване на фурната - тя само като работи е опасна...
То щото у нас не работи често.........    Blush Blush Blush
Акварелка ай оправяйте се по - бързо с Габа!!!
И Нели и ти ни дръж в течение.
Сисо и аз му викам тъй на моя Фил - обаче си мисля и аз че звучи гадно и се опитвам да се огранича!!!

# 99
didimora, браво че си видяла такава красота! Hug Ха, мерси и за албумчето!  Hug
Доли, и Лидия е така - не стои мирна нито за секунда! #Crazy Нощем кога спи, кога реве, абе въобще докато ги изкараме тия зъби!?! #Crazy
Когато сме навънка следя да са топли китките на ръчичките! Нослето и бузките са ни много студени, че то е 2-3 градуса навънка! #Crazy
Коалката, води ли Велин на дерматолог? Какво ти казаха?
Емма, имай предвид, че от самото захранване се получава нещо като запек, ама не е точно запек! Ама как го обясних #Crazy Лидия напоследък взе да ака по-редовно и не така твърдо, че по-рано беше като камъчета. И продължава да се напъва много, чак със сълзи в очите понякога Cry Confused
Ласси, ние сме си в София, живот и здраве, между точно за празниците, може да ни имате впредвид!  bouquet Hug
Голд, честита ви годишнина и пролазване на Дима! Hug
Алокация, нашите хранения само обедното няма никакво мляко, другите винаги присъства под някаква форма - АМ, кърма, млечна каша, крем.
Пети, Палма де Майорка ли имаш предвид? Simple Smile Много готино, че ще сте там, на топлоооо! sun
Криси, честито зъбче!
 toothЯсмина, честит рожденник! Hug
Верчо, ще гледам да видя Петар по ТВ! Simple Smile
Ивали, стискам палци бързо да се възстанови детенце! Praynig Praynig
Аквариелче, и вие сте имали тежка нощ! Sad Да няма повече болнички! Praynig
Миленая, да мине бързо и безболезнено тая процедура! Praynig Аз трябва да си запиша час при гинеколог също, че не съм ходила отдавна! Rolling Eyes

Имам запитвания към софийските мами! Моля ви да ми отговорите, тъй като нали си идваме за малко, но не съм въобще в час с някои неща! Laughing
1. Вода преварявате ли от чешмата? А каква вода може да се ползва от пазара - изворна на коя фирма купувате вие? Преварявате ли я?
2. Аквариелче, може ли тел. на този педиатър, искам да имаме за всеки случай един телефон, че да не дава Господ, ама ако се наложи... Confused
3. Продават ли пюрета, млека, каши в Била например? Последно в Била съм пазарувала преди година, та тогава други неща зяпах, но не и пюрета! Laughing Laughing

# 100
Че какво има за обезопасяване на фурната - тя само като работи е опасна...
То щото у нас не работи често.........    Blush Blush Blush
Акварелка ай оправяйте се по - бързо с Габа!!!
И Нели и ти ни дръж в течение.
Сисо и аз му викам тъй на моя Фил - обаче си мисля и аз че звучи гадно и се опитвам да се огранича!!!

Е това имах предвид де - като работи фурната.

# 101
  • Варна
sisee е, не е честно да се уговаряте тайно. Невена си чукна среща за 9-ти, няма ли да има някой за тогава?  Grinning
Честито зъбче на Дани  tooth

Aquariel бързо да се оправя Габка ви желая, а ти се успокой (доколкото е възможно де). На мен ми се струва невъзможно да се избегнат съвсем контакти с болни, но при вас е малко по-лесно, защото нямате други деца вкъщи.
Моите големите не мога да ги спра от училище разбира се и само се моля да не ми докарат нещо вкъщи. Каката беше хремава миналата седмица, еми не мога да я изолирам от нас, върти суче все върху Невена отива. Да чукна на дърво бебка не се разболя.

И аз като Isane смятам, че АБ не бива да се пият ако няма бактериална инфекция, но педиатърката ти по-добре знае. По принцип е нормално при вирусни инфекции да се поддържа до 3 дни температура.

Ivali аз нещо май съм пропуснала, какво му е на бебчо, че се налага рехабилитация?

# 102
ехо, хорица

аз ви попрочитам отгоре-отгоре, но нещо нямам времеееееее  ooooh! ooooh! ooooh!
изучавам фотошоп, а през другото време дондуркам Аспаръхчо.

благодаря на всички, които ми отговарят на постовете, сега не мога да ви върна топката Simple Smile

всички бебоци да се оправят, а и моя май се нарежда сред тях

# 103
  • Стара Загора
Привет и от нас

Най-накрая успях и аз да се добера до компютър Mr. Green

Първо да се похваля, че и ние се озъбихме tooth Честито и на другите зъбчовци, на всички пропълзели и т.н.
А всички болнички бързо да се оздравяват Naughty

Миленаг, за печката пробвала ли си ако сложиш един стол пред фурната, това е единственото което ми идва на ум. Поли за сега предпочита само да си виси в паяка и да подскача на едно място(не че не успя да стигне до цветята ми и да ги опасе Mr. Green), но в общи линии не шава много и нямаме такива проблеми, макар че и вкъщи хола и кухнята са в едно помещение.
Мисля, че варианта със стола би трябвало да работи, защото съседите се отопляват с печка с дърва и са я барикадирали с няколко стола за да не стига тяхното хлапе до нея Crazy

# 104
Мусито, от 100 години се каня да ти кажа,че Поли е страшно сладка, а снимката ти на аватара е супер готина ! Heart Eyes
Ивали, да кажеш после как са нещата ! Hug Моя племенник (май и друг път съм ти казвала) започна да си ползва краката от време на време чак от 8-ия месец Simple Smile
Верчо, Петар наистина е ТВ стар , браво ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт