Отговори
# 165
Азваси,честито! Страшно се радвам и се възхищавам на смелостта ти! Пожелавам ти много лека бременност и  едно прекрасно бебче догодина!(пак се просълзих)!

Харесах столче за кола-малко скъпичко ми идва,ама пък екстрите са страхотни! Ето го и него
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 9/products_id/372
Ужас, егати скъпия стол !  #Crazy  Тия производители направо се гаврят с хората ! #2gunfire

# 166
  • Разпиляна във въображението

Харесах столче за кола-малко скъпичко ми идва,ама пък екстрите са страхотни! Ето го и него
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 9/products_id/372

Столчето е добро, но не разбрах кои са екстрите. Ние сме с Чико, и това закопчаване на коланите не е ново. Разликата е може би в допълнителните колани, които минават през краката newsm78

Това е нашето столче (модела е нов, но нашия е същия, но по-стар с две години Wink).
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 2/products_id/267

# 167
Не знам дали само на мен ми се струва, но това са ужасни скъпотии. Не че не мога да го купя,но не виждам смисъл, едва ли са по-безопасни от така наречените "обикновени" столове. И те си имат колани и те се закрепят за седалките. И при детските стоки явно е валидна максимата,че плащаме името на стоката ,а не самата стока .
Уф, много се разплямпах, ама се дразня на такива цени !

# 168
  • Разпиляна във въображението
Нашия стол струваше тогава към 260 лв. Взехме го с презумцията да е мекичко, защото пътуваме до Бургас няколко пъти в годината, а пътя и дълъг. Филип преди няколко дена каза, че сега не би дал толкова пари, но въпреки това не съжалява. Стола е добър. Но определено повече пари не бих дала.

Определено плащаме за марката. Разлика в столчетата съществени не виждам.

# 169
Писах писах и всичко се изтри #Cussing outДано сега успея
Азваси чистито и много здраво и красиво бебче ти желая./леле колко смело  bouquet/
Искам да благодаря на Джул за безмлечните бисквитки.Вчера му дадох една и след като му явзех докато се премлясваше доволно ,такъв писък беше като опърлен.
Сега ще ядем попарка ,но с козе сиренце заради алергията.
Любимият ми парфюм от пет години насам е light blue DOLCE GABBANA.
Пак постригахме Ники и сега като по-голям нещо не мога да го възприема.Като шаолинче е.Абе орезелихме детенцето.По-късно ще пусна фото.

# 170
Честито и от мен на АЗВАСИ!!!!! Лека и безпроблемна бременност ти желая  bouquet Hug newsm44 newsm44 newsm44

Емма- тампони thumbsup

# 171
Емма ,ползвам тампони и памук  Blush
Ей сега избих рибата, нали Simple Smile
Не понасям превръзки Simple Smile

# 172
Как сте, как сте, шегувайки се питам аз?

АЗ искам да знам кой ми смени детето!!!!!!!! АЗ тук се гордея как спим непробудно по цели нощи от как сме се родили, съчувствам на недоспалите майки, ама приплювам и викам - добре, че мойто не е така и сега ква стана? Едно, че вече не ще да спи денем, а и вечер не мога да я даврандисам до среднощ. Ай е заспала към 12 и в 4 вече е готова наспана, увиснала на решетките и надува гайдата, че спим и не и обръщаме внимание. Ужас ви казвам!Отделно ,че цял ден циври нон стоп, отделно, че мама свеки е в къщи от неделя и цял месец ще е тука.......Абе неволи....

Реяна, ма той тоя стол без изофикс . Ти нали такова искаше?- те на Макси кози - то с изофикс се казват Приорификс.

Що скачате всеки път някой като пусне нещо по-скъпо? Коментирайте качества, сигурност, ала-бала, споделете вашия опит - стига сте гледали цената само. Всеки се разполага според чергата и разбиранията си. Аз лично казах веднъж по темета за столчетата, че от това точно няма да пестя, и смятам, че всяко високо качество си има цена! Специално при столчетата го доказват тестовете и класациите на ADAC

За срещата - присъствения списък е запълнен дотук почти само от неживущи в София! smile3523 Срамота за софиянки!

# 173

Що скачате всеки път някой като пусне нещо по-скъпо? Коментирайте качества, сигурност, ала-бала, споделете вашия опит - стига сте гледали цената само. Всеки се разполага според чергата и разбиранията си. Аз лично казах веднъж по темета за столчетата, че от това точно няма да пестя, и смятам, че всяко високо качество си има цена! Специално при столчетата го доказват тестовете и класациите на ADAC
Чакай малко,Ласи, що да не скачам? Това ме вълнува, явно други теми не са ме развълнували достатъчно,че да ги коментирам. Нито съм обидила някой, нито давам акъл кой какво да купува. Изкавам лично мнение, това е! Всеки си решава какво му е приоритет, за какво да си дава парите.

# 174
  • София
azvasi, честито и от мен! Желая ти лека бременност с прекрасен финал!

Емма , ползвам и двете, но определено тампоните са ми по удобния вариант. За Дуфалака да се изкажа, тъй като Марти от 4 месечен спря да дриска редовно. Рекордът ни е 11 дена след като го захраних, като през този период какво ли не опитах, накрая педиатърката ни предписа Дуфалак сироп - веднъж на ден по 1 чаена лъжичка, е на третия ден чак се издриска. Сега е по-редовен, но моркови и банани още не е опитал. Освен това имам много добри впечатления от сливите на Гербер, действието им е далеч по-добро от тези на Хип.

Парфюми - Angel на Тиери Мюглер и Aqua di Gio на Армани

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 12:49 от doika

# 175
Привет на всички!   bouquet
Азвази честити ти две чертички! Лека и безпроблемна бременост! И едно сладко бебче!
Емма, в повечето случаи превръзки, тампони когато се наложи!
За парфюмите, в момента ползвам SENSI- Armani, много ми е любим и Nature на Роше.
Гледам сте зачекнали темата за столчетата. Без да влизам в спора, искам да попитам Сисее: Доволна ли си от столчето? Аз съм се спряла на два модела. BabyTour Cangаroo и Jorney Cangaroo .
 Като ги гледам двата почти не намирам разлика. Аз толкова мога да си позволя! Peace

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 12:44 от Byni

# 176
Уааааа, първо да честитя на Азваси Hug Лека бременност и малка (не голяма) лудница ти желая Grinning Сигурно ще е голям купон. И аз като ВаняМ, хем ти завиждам лекичко за малката разлика, хем - не Mr. Green

Хихихи, много ми е смешно с тая мойта звезда Петар Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам ги рекламите онлайн и не мога да ви ги покажа. Но вчера и аз най-накрая засякох Алфа банк Grinning Петар не е актьор, поне не професионален. Но вече има солиден стаж с реклами зад гърба си. Всичко тръгна ей така на шега преди няколко години, ама сега си му звънят редовно и е супер Peace Емма, мерси за комплимента - и аз си го харесвам Mr. Green Heart Eyes

Ласи, за яслите - ние търсим в центъра или Лозенец, защото всички (Петар, наште и аз) работим в този район и ще можем да си помагаме с взимането Peace Освен това, лятото живот и здраве след яслата можем да я заведем в парка. А ако сме в нашия прелестен квартал и с тия задръствания.... ooooh! - няма мърдане! ooooh! Иначе и аз се присъединявам към мрън-мрън отбора. Ава преди толкова хубаво спеше, а сега едва гледам вече - изтерзана и недоспала Crossing Arms Ама като растат какво да ги правиш... Heart Eyes

миленаг, не се тревожи предварително за операцията. Аз колко страх брах за кюртажа, а пък не беше кой знае какво Peace

Ивали, стискам палци за положителна развръзка. Дръж ни в течение Hug

# 177
  • София
Понеже Емма беше турила няколко въпросителни след името ми, искам само да доуточня изказването си ... да не сме се недоразбрали нещо Wink 

Като казах
Хем се радвам за теб, хем ти завиждам... Ама аз съм сложила точката вече, че иначе...на цигания бие малко  hahaha

Имах предвид, че моето ще бие на цигания ако сега взема да зачена пак...Не защото да имаш 4 деца е цигания, а защото просто аз нямам необходимите условия да ги гледам.

Не знам вие какво мислите, но аз смятам, че да имаш 10 деца, да тънеш в мизерия и да раждаш още не е героизъм, а ...безотговорност (или ниска полова култура). Независимо колко образования имаш....Сещате се, че визирам случая на семейството преподаватели, дето изведнъж станаха национални герои  Rolling Eyes

Емма, превръзки  Peace   

# 178
Лидия тази нощ просто ни направи луди - събуди се към 24.00 и чак в 3.00, 3 и половина е заспала - иначе рев, ама рев ви казвам, така се дра това дете, решихме да я водим по едно време в спешното, че изкарахем акълите какво й е!?! #Crazy #Crazy Sad
Днес пак сутринта е мрънкава, ревлива, не иска да яде нищо, най-много по 100-120 мл каша, пюре, не иска да пие мляко, абе ужас с една дума! #Crazy Confused

По отношение на цените, ами винаги е било така - има и евтини, има и скъпи. Въпрос на възможности, на разбирания. Peace

Аз си написах мейла в таблицата, сега чакам да получя мейл от някой да си въведа адреса или?? newsm78

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 13:21 от ЛУРДЕС

# 179
vercho, и аз мисля да търся ясла в Лозенец, защото и аз работя там, съвсем близо до Борисовата градина. Казвай като намериш нещо подходящо, аз изобщо не съм търсила нищо за момента. Освен това въпреки любимия си квартал Редута, май се замислям да си търсим квартира в Лозенец, за да може като започна работа да виждам Дари и през деня  Grinning Не ми я ясно само как ще намерим нещо с по-приличен наем  newsm78 Но да видим.

Лурдес, дано да нямате повече такива нощи. Да не е от зъбите? Дари както винаги си е спала непробудно по цяла нощ откакто започнаха да я мъчат зъбите ела виж, буди се по няколко пъти. И то както си спи и изведнъж започва яко да реве. Добре че поне за около половин час се успокоява и заспива. Lassi, и аз това се питах, кой ми е сменил детето  Laughing

ВаняМ, съгласна съм с теб за многото деца  Peace То колко хора искат пълна къща с дечица, какво по-хубаво от това. Но трябва първо да помислиш дали можеш да си го позволиш, а не след това да разчиташ да милостинята на хората за да можеш да ги отглеждаш.

Емма, на твоя въпрос - превръзки. Срам не срам, така и не се научих да си слагам тампоните така че да не ги усещам  Embarassed

За цените, аз например досега не съм се изхвърляла в купуването на скъпи неща, но може би за столчето само ще си позволя да дам повече пари. Не че съм се спряла на модел вече. Така че който каквито иска столчета да показва, аз ще ги гледам и ще черпя информация, пък знае ли се в крайна сметка на какво ще се спра.

Общи условия

Активация на акаунт