Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 359
  • 558
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, ЕЛИ!
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Лъчи е болен, висока температура, на АБ сме. Sad
Весе, дано вие да се оправите без антибиотик. Praynig

# 511
Приятелки мили,утре сутрин пътувам,затова искам днес да  ви пожелая весело изкарване на празника.Посрещнете новата година с много настроение.Дано 2009 бъде една прекрасна година за всички.Дано няма повече болка и сълзи в очите ви.
Бог да ви закриля.
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 512
Момичета, Бобчо има нужда от нашите стиснати палци.Мъничето е прието в болница днес и се нуждае от нашата положителна енергия.
Весе,миличка  Praynig Hug

# 513
Здравейте, милички.

Първо честита принцеса на Ели. Пожелавам й да е здрава, здрава, здрава и да има късмета и упоритостта да постигне всичко останало. Честито, МАМО   bouquet.

Бобо е с много тежък ларингит в комбинация с тежка пневмония  Cry. От сутринта го приеха в 2 болници, засега е стабилизиран, но още е в критично състояние  Cry. Моля ви да стиснете всички палци да не се наложи да го интубират, ако му се размине утре най-вероятно ще го преместят в трета болница, където да посрещнем заедно Нова година (емотикон тъжна усмивка).

Бори се, мамино мъничко човече Heart Eyes Praynig Praynig Praynig.

# 514
  • Варна
О, Весе, силно стискам палци и се моля за бързо подобрение! Мога да си представя какво ти е в момента.  Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 515
ООООООООООООХХХХХХХХХХХХХХ,ужасссс,стискам палци и се PraynigБобо да оздравее по-скоро.
Весе,миличка Hug Hug Hugвсичко ще се оправи, вярвам в това.

# 516
 Hug Hug Hug Весе
Бобчо е силен и ще се оправи бързо  Praynig Praynig Praynig

# 517
О, Боже...  Sad Горкото мъниче... Дано се оправи бързо. Дано  Praynig Весе  Hug какво не ти мина през главата.... Това е огромно притеснение  Sad  Дано е последното изпитание  Praynig
Ще ви мисля и ще стискам палци да се възстановява бързо Бобо  Hug

# 518
  • София
Честита принцеса мамо Ели!Да ти е жива и здрава,да расте умна,красива и щастлива!

Честито и на всички с поводи тези дни!

Весенце
,моля се за милото Бобче,много ми стана мъчно и за двама ви. PraynigТи и миналата НГ посрещна с него в болницата,но всичко приключи добре,та стискам палци и този път всичко да мине бързо и да не се мъчи милото детенце! SadДве пои приятелки бяха в болница с децата си миналият месец със същата диагноза,но вече всичко е минало,дано и при вас всичко се нареди! Praynig

# 519
 Весенце, не мога да си представя какво ти е в момента... изпращам ти всичката си положителна енергия да се справиш психически с ужаса да си далеч от болното си детенце... а за милинкия ми Бобчо се моля още утре да е добре, за да може да се гушка в мама  Praynig Praynig Praynig Откак ти прочетох смс-а ми е толкова мъчно, защо трябва да се случва... Hug Hug Hug

Моля те, дръж ни в течение, че само за вас мисля...

Светле, и за теб си мисля...днес ти звънках да ти кажа да напишеш тук  молбата на Весето да стиснем палци за Бобчо /че не си бях у нас/, и на Ритата звънях, и на Аничка... поне накрая с Берни се намерихме...

Аги, моля се и Лъчко бързо да се оправи... Стига вече болести...

# 520
  • Виена
Ей, Весенце,
тъкмо наминах да си поплача на сборното приятелско рамо тук и заварвам тая ужасна новина за Бобчо  Cry Боже, какво ли ти е на душичката в момента??? И Филипчето ми е с някаква началана форма на пнеумония (дори не знам как се пише тая гадост на български!) и затова исках да споделя с вас, че съм се панирала от притеснение! Какво става с дечицата ни по това време?
Аги, на Лъчи поздрави и целувки и да се оправя бързо!
Весенце, ще следя за новини и вярвам, че още утре щи ни зарадваш!
Светле, и за теб се разтревожих!

Хеленка, честита радост, милинка! Раждането на малката ти принцеса е най-прекрасната новина от последните дни! Радвайте се на добро здраве, късмет и щастливи дни заедно!

# 521
  • на дъното
 CryВесе,Renny и ти Светле много ви мисля и се моля всичко да се оправи бързо  Praynig fingerscrossedИмам чуството,че вече сме абонирани само за лошите неща в живота ако се зарадвам на нещо то после следва поредния шамар от съдбата  Cry.Само се моля всичко да е наред с бебо.
На тези които ще празнуват нова година им желая весело посрещане и да бъдат много,много здрави както те така и всички около тях  Hug

# 522
Бобчо, пиле шарено! Забранявам ти да установяваш такава традиция - на мама ти миналата година й беше достатъчно! Детенце сладко, да се оправяш бързо. Весе,  Hug. Ще ги пребори тези гадости Бобчо, ще видиш!

Прегръдки, момичета и довечера ... ами не знам какво да напиша...усмивки ви пращам, пък празнуването - както дойде.

Силве,  Hug

# 523
Добро утро. От тази нощ новини няма, което си е направо добра новина  Praynig. В 13.30 ч трябва да сме в болницата за сведения и да разберем дали ще го извадят от реанимация  Praynig Praynig Praynig. Моля се само да е добре и да сме заедно, вече толкова много ми липсва мъченичето ми мъничко.
Снощи ни пуснаха тайно да го видим и той веднага ни усети, та се чудихме къде и как да се  крием, за да не го разстройваме допълнително. По-важното е, че мъничкия ми боец вече си смучеше бибата и седеше в креватчето, а всичко това означава, че диша. Искрено се надявам, че щом никой не ми е звънял от болницата през нощта поне не се е влошил  Praynig.
Моля ви, стискайте палци още поне няколко часа докато мине критичния период - прескочи ли него ще се оправи за няколко дни  Praynig.
Изобщо не съм адекватна и не се сещам какво друго да ви напиша.
Само се сетих, че на Рони ще й късам ушите, но все пак се моля днес по някое време Емо да ви пише, че с Бобо сме заедно и мъничето е добре. Ще се постарая да ви държа в течение.

Много ви благодаря за поредната подкрепа. Пожелавам на всички болни дечица бързо да оздравяват, на здравичките изобщо да не се разболяват, а на майките им никога да нямат нужда от форумска подкрепа. На всички тумбачета стискам палци.

Весело посрещане на Новата Година и се пазете. /В последните дни си мечтаех тази година първия поздранителен пост довечера да е мой за да наваксам за миналата година. Сега просто искам да не мога да го напиша, защото съм с Бобо/

Hug Hug Hug

# 524
 Hug ви всичките, мили приятелки!

Vesela- az , искам да ти пожелая и се помоля, тази Нова година да я посрещнеш с усмивката на твоя малък Бобо! Дано лошите неща и болестите си останат в старата година и повече не спохождат никого!
Мили момичета, нека Новата 2009 г. е добра и носи добро на всички  !

Общи условия

Активация на акаунт