Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 362
  • 558
  •   1
Отговори
# 525
Рони не иска Емо да пише, когато Бобчо е болничък. Sad Тя иска да ни пише за хубави неща около вашето семейство, Весенце. Heart Eyes Hug (Сама ще си дърпам ушите)
Бобчо, слънчо хубав, да те лекуват и да те излекуват. Леля рони не иска и не дава на никое детенце да е болничко.
Весеце, Емо, дано състоянието на Бобчо скоро да позволи да го преместят в друго отделение, където да може да да бъде в компанията на мама, а още по-добре у дома тримката задно.  Hug Praynig

Аги, и за любимия ми Лъчи се притеснявам, както и за теб и страховете ти.  Praynig Praynig Praynig

Ренка, да оздравява и Филип.
 Praynig Praynig Praynig

# 526
Бобчо  ще се  Praynig за тебе мъниче! Покажи, че си юнак ! Praynig

# 527
  • София
Весе, чак сега прочетох за Бобчо. Sad Бързо да се оправя мъничето и да си го прибирате. Разбирам как се чувстваш и много ти съчувствам, но всичко ще мине! Praynig Много целувки и прегръдки за вас с Бобчето. Весенце, а теб защо не те оставиха при него, а така цяла нощ си изкарала в притеснения. В коя болница сте?

Лъчи все още вдига висока температура, въпреки че пие АБ. Дъхът му е ужасен, носът запушен, хърка... Моля се и се надявам да започне вече дасе подобрява.

Рени, и за Филипето мисля. Да оздравявате, че голяма е мъка да е болно детенце. Hug

# 528
  • София
Забравила съм да честита РД на майката на Берни. Да ти е жива и здрава и да се радва и на внучка!  bouquet

# 529
Рони не иска Емо да пише, когато Бобчо е болничък. Sad Тя иска да ни пише за хубави неща около вашето семейство, Весенце. Heart Eyes Hug (Сама ще си дърпам ушите)
Знам, мило. Просто си приказвам  Hug Hug Hug.

Аги, в Трета градска е. Не ме оставиха, защото е в реанимация.
Ох, от цялото си сърце желая и на Лъчи, и на Филип бързичко да се оправят  Praynig Praynig Praynig.

Това чакане ме побърква. Дано само да има добри новини после  Praynig.

# 530
  • София
Весе, сигурна съм че правят всичко необходимо. Praynig Ще се оправи, ще видиш!  Hug

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 10:59 от Angela

# 531
  • Варна
Милички много се разстроих за вашите дечица  Sad. Весе, Аги, Рени гушкам ви и стискам палци по-бързо да се оправят силните ви момченца  Hug. Ще чакам хубави новини след 13:30.

# 532
Милички много се разстроих за вашите дечица  Sad. Весе, Аги, Рени гушкам ви и стискам палци по-бързо да се оправят силните ви момченца  Hug. Ще чакам хубави новини след 13:30.
Praynig Praynig Praynig и аз влизам за хубави новини от болните дечица

# 533
Весенце, иска ми се да не можеш да прочетеш това, защото си с Бобо или да го четеш, докато го гушкаш! От сърце желая бързо, бързо да се оправя и да пишеш тук само за веселите му щуротии.  Praynig

Аги, Рени, нека бързо оздравяват и вашите послушковци!  Hug Не искам никой вече да се разболява, нито деца, нито мами.

Светле, мисля те  Hug Hug Hug

Нека Новата Година ни донесе много здраве, здраве и здраве! А също така и късмет, усмивки и БЕБЕТА! Бъдете много щастливи! Обичам ви!

# 534
Тръгваме. Бог да е с нас  Praynig Praynig Praynig.

# 535
 Praynig Praynig Praynig
Стискам палци,всичко ще е наред и Бобчо много скоро ще си е в къщи
За теб и за Емо  Hug

# 536
Весенце, Praynig Praynig Praynig за Бобчо да е минал критичния период.

# 537
След малко ще прочета какво сте  исали назад, първо искам да ви пиша за Бобчо.
Подобрявал се, не се е наложило да го интубират, диша самостоятелно,но остава в реанимация. Докторът, който им е дал тези оскъдни сведения е бил много кисел и пестелив на думи. Тя е питала защо тогава остава в реанимация след като вчера са обещали друго, той отговорил само, че е добре детето. Толкова.  Не му се е говорило на човека явно. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тези празници - вече искам да минават по-бързо, да се махат.

П.С. Забравих да кажа - утре на побед в 13,30 ще могат пак да идат за информация. Нищо повече не им казват.

# 538
  • София
Тръгваме. Бог да е с нас  Praynig Praynig Praynig.
От все сърце се моля да е добре вече! newsm17

# 539
  • София
От една страна е по-добре да е в реанимация, защото там има постоянен надзор. Кофти е, че ще са разделени Весето и Бобчо. Няма ли начин тя да остане при детенце.. Sad Дано вече се подобрява и оставането му в реанимация е само презастраховане. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт