Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 430
  • 558
  •   1
Отговори
# 60
  baloniЧестит рожден ден на Филип и от мен. Да расте здрав, палав и безгрижен baloni. Честит  празник на мама и тате.

# 61
  • Виена
Я, адашчето навъртяло годинка! Да ви е жив и здрав, мамо Дари! Да ви радва и изпълва сърцата ви! Готин ник  Wink
Ася, чак ми се прииска да му взема на тоя телефона и да го викна да тръгне посред зима нанякъде  Twisted Evil Ама че хора! Пожелавам ти успешно измъкване от кризата!  Hug Тук непрекъснато се спряга темата  Crazy Дано отмине докато съм по майчинство, че какво ще се прави, направо не знам. И аз съм тръгнала с нов бизнес да се захващам  ooooh! Улучих време за чудо и приказ  Flutter
Мацки, днес опитах местното чудо Пунш. Ама вкусно ми се видя, да ви кажа. Само не разбрах къде е алкохола и що досега съм го подминавала  Drunk Тия местните ако ударят по една ракия, няма да може човек и по чертеж да ги събере.
На новопридобилите телефончета - само хубави неща да чувате по тях!
Да ви се изфукам с Филип. Снощи поиска "ам-ам годжи" и посочи гроздето  Heart Eyes Познайте сега колко съм горда   newsm44  Като се размисля как ми е било смешно за подобни явления при приятелки с малки деца, чак ме е срам  Embarassed Това е! Изперках  Crazy

# 62
  • Варна
Пожелавам на малкия Филип много палави и щастливи дни!

Аз лично вече губя надежда да се появи при нас,а и не само тя.Май доста мацки забравиха старите се приятели  Sad
Тези,които работят ги разбирам,но другите не мога,честно.Винаги човек може да намери време да драсне някой ред.
Benii права си, и аз си мисля това понякога. Дали с времето някои хора забравят болката и с това и приятелите си по съдба.

# 63
Честит рожден ден на Филип!
Бени , Фив аз мисля че понякога човек опитвайки се да избяга от тежките и болезнени спомени се опитва да избяга и от нещата които напомнят за тях. Ето например аз също известно време не пишех в тази тема, защото адски ме болеше и ми беше много трудно да влезна тук без да мога да не се връщам отново и отново към случката.И освен това , винаги когато шпионирах тук виждах нови и нови заглавия на почернени майчици- това ме доубиваше.
Ето и друг пример , виждам че всички сте отбелязали по някакъв начин загубата на бебчетата си , аз и това не мога да направя защото всеки път когато погледна профила си и виждах мрачната дата само се депресирах и пак болка...А сега искам поглеждайки лентичката ми да вдъхва любов (от моето малко Мишле) а не да отразява натрупаната ми тъга.Болка винаги ще има , но не искам да и робувам.Винаги ще я помня, но искам и да забравя (знам че е невъзможно). Тя ще е част от нас винаги... Cry Ето пак ревнах...

# 64
Ники, Честит рожден ден миличка  bouquet!
Да си ни жива и здрава, все така усмихната, чаровна, добра майка и съпруга, и в най-скоро време семейството ви да се увеличи с още един член Peace!Пожелавам ти много професионални успехи, в което не се и съмнявам, тъй като по-внимателен стоматолог от тебе не съм срещала Peace.

Мене нещо ме гони нервата Sad, легнах уж да спя, ама не мога.Та реших да стана, да напиша честитка на Ники първа, и успях Hug.

Рени, честита ти гордост!

Лейди, прегръщам те.При всички нас е така, тъгата няма да изчезне за съжаление - никога...Просто можем да продължим да живеем.

# 65
  • София
Ники,честит празник!Тази година сигурно е най-специален за теб,защото имаш най-хубавият подарък!Нека този подарък те радва и ти носи много щастие и късмет! Heart Eyes Hug  bouquet

# 66
  • Виена
Доктор Ники, пожелавам ти всички хубави неща на тоя свят! Да имаш дълъг живот, за да можеш да им се насладиш, както си му е редът! Ти наистина заслужаваш да те затрупа Щастието! Честит празник!    bigdance2

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 04:25 от Renny

# 67
Ники,
честит рожден ден!

Смях, късмет и здраве на теб и цялото домочадие.

И понеже разбрах, че в БГ ви е доста топло, реших малко да ви напомня за идващата Коледа с една снежна снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=9228104. Много искам да пиша напоследък, обаче чакам да мине лудницата вкъщи...само да не си дочакам пролетта така  Mr. Green

# 68
НИКИ, честит рожден ден , от сърце ти пожелавам много здраве, много щастие и много късмет

# 69
  • на дъното

Ники, Честит рожден ден!Бъди много здрава и щастлива Hug

# 70

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!
БЪДИ ЗДРАВА, ЗАРЕДЕНА С МНОГО ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ЕНЕРГИЯ И АМБИЦИИ!
Пожелавам ти от сърце късметът, здравето и любовта да са винаги с теб!

# 71
Ники ,честит рожден ден newsm59Да си жива и здрава ,много щастлива и усмихната.

Весел празник.  bouquet

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИКИ!БЪДИ ЗДРАВА И ВИНАГИ УСМИХНАТА!

# 73
Честит рожден ден Ники, желая ти цялото щастие на света и бъди много здрава   bouquet

Момичета, не съм ви забравила и едва ли някога бих.  Hug

# 74
  • Варна
Ники, честит рожден ден! Нека здравето, щастието и късметът да живеят у вас, в комплект с любовта, вярата и надеждата!

Честита първа годинка на Филип на Дарка!  bdbaloni

Браво на по-големия Филип за първото съставено изречение! Наистина е повод за гордост, че детето комбинира думи на такава ранна възраст!

Лейди, няма нужда да съобразяваш чувствата си с мненията на околните. Целта на всички е да доживеят хармонията и радостта, която желаят, на никого не пожелавам да стои забучен в мъката и болката. Защото когато сме мрачни и нажалени натъжаваме целия свят, а когато сме радостни е по-добре и за нас, и за околните.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт